hareket demişken geceden beri
benim oğluşumda da fazla hareket yok nedense
normalde çikolata yesem coşardı bugün sakin..
32.haftada calisabilir raporunu hafta bitmeden alsak oluyor mu? Yoksa illa 32nin sonunda mi almaliyiz?
bebeğin hareketi gün içinde 100-150 kez olurmuş.. ama tabiki hepsini hissetmyrz biz 15-20 hareketini hissetmek gerekrmş..zaten artık çok hoplayıp zıplamazmış
itme yer değiştirme falan malum yeri dar:)
günde 10 hareketten az olursa mı gel dedi
ne zamn izne çıkıyordun ? bu haftamı?15:00 ten sonra giremicem ben artık
Yetiştireceğim eleman geliyo o saatte
Bilginiz olsun
düşüncelerden sebep oluşan korkulu rüyalar gerçi güzel rüyalarda görülüyor :) ilk defa dün gece bebeğimi gördüm bende emziriyordum sürekli çok gerçekçiydi :)bendeki kitapta da bu aylar için hayatınızın en çok rüya göreceğiniz dönemi yazıyor
rüyalarınız gerçek hayat kadar inandırıcı olur diyuo yazmış birsürü de görülen rüya türünü:
bebeğin başka bir yaratık şekilinde doğması, kaybolması, vs vs vs
ne zamn izne çıkıyordun ? bu haftamı?
bebeğin hareketi gün içinde 100-150 kez olurmuş.. ama tabiki hepsini hissetmyrz biz 15-20 hareketini hissetmek gerekrmş..
doktorumda 10 dan az hissetme olursa hemen gel dedi.. geçen hafta bu sebeple gitmştm meğer ben hissetmyrmşm..
Ben.oğlunda su pilli minik koltukalti olanlardan a almıştım,4 yildir da kullanıyorum.kızılötesi olanlar gereksiz pahalı.zaten çocuğunuzun durumundan Anlıyorsun uz bi sure sonra atesinin yukseldiginiateş ölçeri normal bi şey al dedı arkadaş.
o kadar para vermeye gerek yokmus. zaten bebek ne kadar hasta olacakmıs
düşüncelerden sebep oluşan korkulu rüyalar gerçi güzel rüyalarda görülüyor :) ilk defa dün gece bebeğimi gördüm bende emziriyordum sürekli çok gerçekçiydi :)
Cekirgee ya sen nerde doğum yapcan ki 1200 sezeryan 800 normal ?
MAşallah herşey yolunda gözüküyor. Hayırlısıyla gelsin bakalım minnoşSelam kızlar
Kontrolüm vardı
İlk kez NST ye girdim. Kolaymış sen sadece uzanıyosun göbeğine bişey bağlıyolar bebek hareket edincede şu butona bas diyolar
Sonra bi sonuç veriyolar onu doktora götürüyosun
Götürdüm normal herhalde alta bakcaz vs. olmadı şükür
Hadta da bir artık NST ye giriceksin deidler
Bi de doktorum maalesfe gittiğinden yeni doktora komple anlattım
Tiroidin yanı sıra kansızlık olduğunu
10 kan iğnesinden sonra dğerimi merak ettiğimi filan
Hemen bi kan ver bakalım dedi ben 15 gün beklencek snaıyordum ( aile hekimi böyle dmeişti )
1 hafta geçmiş iğneler üzerindne yeterli olur dedi
7,6 ydı ya kanım 9,7 olmuş şükür
10 üstü de normal demek
Demir hapım dagünde 3 e çıkraıldığından 10 u bulur herşey yolunda dedi
Bebeğim 2630 gr, aşağı doğru duruyor
Annesi de 69 olmuş
Haberler böyle benden
06 Şubat
Ben seni hiç görmüyodum akşamlaır mı uğruyosun
aynı şeyler geçiyo bazen aklımdan, bazen korkuyorum gece gündüz bakım ilgi isticek sıkılırmıyım bunalırmyım sabırlı bi anne olabilicekmiyim...bebek bi sağlıkla doğsa da görsek, bitse şu süreç sağsalim diyip duruyoruz ya
bebeğin doğması nirvanaya ulaşmak gibi hani, beklenen muhteşem an falan...
acaba bebek doğduktan bi süre sonra sıradan bişey haline gelicek mi yani hayatımızdaki rutin bişey
düğün gününü iple çekip ayy ne güzel hep aynı evde olucaz fln diye hayaller kurup zamanla rutinleşmesi gibi
aman saçmaladım mı ne anlayın işte öle bişeler:)
benmkinin maşallahı var gerçekten çok hareketli karnımın şeklini değiştry bakan herkes anlar yani..ben de 10 hareket çok az değil mi kriter olmak içindedim doktora yok dedi....
hher bebeğin kendi dinamiği var aslında...
benimki maşallah normalde hareketli bi bebek ama arada durgun zamanları da oluyor bni elim karnımda geziyorum oynadı mı oynycak mı diye
Safa hastanesi
Önce başka yere gittim 3000 dedi sezeryana, onlar doğurcaksa veririm dedim : D
bende özel okmeydanı hastanesinde yapmayı düşünüyorum fiyatlar aynı gibi (sanırım) umarım pişman olmam.. Tavsiye üzerinden gittim.Kendi doktorum 5,000 tl istedi
Ben de haftaya cuma,okul kapanıyor zaten.Bende haftaya cuma dan sonra izne çıkıyorum evden girerim artık
Bende 69 olmuşum sorma
Full istiyorum ben rahat durmam yoksa
1200 lira sezeryan , normal 800 dü galiba
10 hareketten az olursa bize bildir az hareket eden bebekte de sorun olabilir çünkü dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?