2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hareket demişken geceden beri
benim oğluşumda da fazla hareket yok nedense
normalde çikolata yesem coşardı bugün sakin..

bazen öyle gıcıklık yapıyolar, insan mutsuz oluyo ister istemez...
sonra ertesi gün telafi ediyo yerinde durmuyo
arada tatil ilan ediyo kendine sanrıım ya da kafaya bişey mi takıp durgunlaşıyolar nedir

15:00 ten sonra giremicem ben artık
Yetiştireceğim eleman geliyo o saatte
Bilginiz olsun

zaten artık çok hoplayıp zıplamazmış
itme yer değiştirme falan malum yeri dar:)

günde 10 hareketten az olursa mı gel dedi
bebeğin hareketi gün içinde 100-150 kez olurmuş.. ama tabiki hepsini hissetmyrz biz 15-20 hareketini hissetmek gerekrmş..
doktorumda 10 dan az hissetme olursa hemen gel dedi.. geçen hafta bu sebeple gitmştm meğer ben hissetmyrmşm..

düşüncelerden sebep oluşan korkulu rüyalar gerçi güzel rüyalarda görülüyor :) ilk defa dün gece bebeğimi gördüm bende emziriyordum sürekli çok gerçekçiydi :)

ben de 10 hareket çok az değil mi kriter olmak içindedim doktora yok dedi....
hher bebeğin kendi dinamiği var aslında...
benimki maşallah normalde hareketli bi bebek ama arada durgun zamanları da oluyor bni elim karnımda geziyorum oynadı mı oynycak mı diye

ateş ölçeri normal bi şey al dedı arkadaş.
o kadar para vermeye gerek yokmus. zaten bebek ne kadar hasta olacakmıs
Ben.oğlunda su pilli minik koltukalti olanlardan a almıştım,4 yildir da kullanıyorum.kızılötesi olanlar gereksiz pahalı.zaten çocuğunuzun durumundan Anlıyorsun uz bi sure sonra atesinin yukseldigini

düşüncelerden sebep oluşan korkulu rüyalar gerçi güzel rüyalarda görülüyor :) ilk defa dün gece bebeğimi gördüm bende emziriyordum sürekli çok gerçekçiydi :)

bebek bi sağlıkla doğsa da görsek, bitse şu süreç sağsalim diyip duruyoruz ya
bebeğin doğması nirvanaya ulaşmak gibi hani, beklenen muhteşem an falan...
acaba bebek doğduktan bi süre sonra sıradan bişey haline gelicek mi yani hayatımızdaki rutin bişey

düğün gününü iple çekip ayy ne güzel hep aynı evde olucaz fln diye hayaller kurup zamanla rutinleşmesi gibi

aman saçmaladım mı ne anlayın işte öle bişeler:)

O kızılötesi olandan arkadaş almış kendi çocuğu için
Denedik hepimizin ateşi aynı çıktı ya, tereddüt ediyo insan doğru mu ki sonuç

MAşallah herşey yolunda gözüküyor. Hayırlısıyla gelsin bakalım minnoş

aynı şeyler geçiyo bazen aklımdan, bazen korkuyorum gece gündüz bakım ilgi isticek sıkılırmıyım bunalırmyım sabırlı bi anne olabilicekmiyim...

benmkinin maşallahı var gerçekten çok hareketli karnımın şeklini değiştry bakan herkes anlar yani..
bi gün çok yorulmuştum sanrm ondan diyorum o gün hissetmedm kardan da çıkamadm ertesi günde kalkınca çok az hissettm çok korkmuştum gerçekten hemen doktora gttk zor bela ama şükür ki o hareketlerine devam ediyrmşta ben hissedememişim..
gerçekten hareket kontrolüde çok önemli benm bi yakınım muayene oluyr gayet herşey yolunda eve gidince hareket hissetmyr hemen hastaneye geri dönüyor ve acil sezeryana alınıyor.. bunu da bildğim için takip ediyrm..

Safa hastanesi
Önce başka yere gittim 3000 dedi sezeryana, onlar doğurcaksa veririm dedim : D

bende özel okmeydanı hastanesinde yapmayı düşünüyorum fiyatlar aynı gibi (sanırım) umarım pişman olmam.. Tavsiye üzerinden gittim.Kendi doktorum 5,000 tl istedi

Ben de haftaya cuma,okul kapanıyor zaten.
Benim hastanede de 1000 lira sanırım ama hangisi bilmiyorum,yarın sorucam kısmetse.

Bu arada evet ben de nstye girdiğimde hareket ettikçe Düğmeye bastım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…