Hemeracığım,hem geçmiş olsun hem gözn aydın.görebildin mi bebişini canım.inşallah en kısa zamanda yoparlar ve kavuşursunuz..
bende 37 den önce ayrılmayı düşünmüyorum evde de durdukça sıkıldıkça kendine sarıyorum biyerlerim ağrıyo gibime geliyo işte zamn geçiyo en azından hem miniğimle daha çok birlikte olucam doğumdan sonraBi ara bana da öyle oldu 32 haftada bile değildim
Ağladım resmen acıdan
Eşim de izne ayrıl dedi ama erken ayrılsam kızımla çok kalamazdım
Sonra aralarda düzeldim şükür
Biraz diş sıkıcaz napalım hayat şartları
Evet saçma sapan belkide sonradan hiç kullanılmıyck şeyler alınıyo ben çok az aldım bez ve ıslk mendili de az aldım çünkü allerji olursa diye stok yapmadım çoğu şeyde zaten eczanelerde var lazım olursa o zamn alırızEvet fazla abartiliyor nette. Birde ulasilmaz yerlerde degiluz bi eksik olsa hemen biryerden alinir aslinda. Temel ihtiyaclari alalim yeter bence.
Dinleniyorum canım evdeysem hemn yatıyorumaman hasta olma dikat , bol bol dinlen iyi olursun ins
Yok canım ben 37 ye kdr çalışıcm işim çok şükür çok zor değil müdürüm de çok ii hemn yorgun görse hasta görse eve yolluyo zaten ama bu karda kışta gitmk zor geliyo bide geceleride uyuyamıyorum o zorluyoBen 35+0 da cikmayi dusunuyorum izine 13 subat oluyor , o servisin sarsintisi ve kuyruk sikumu agrisi beni yoruyor ,simdi iyiyim cok sukur ama dr bugun kasilma erken dogum riski fln diyince iyice karar verdim 35+0 da cikicam ins zamanina kadsr veklerde bebisim rahat rahat sin hszirliklsrla ilgilenirim
Bendee yanıyorum dün işyerindekler diyo ki ii ki yazın kalmamışsın sen napıcktınGunaydin arkadaslar..
Gece bi turlu rahat uyuyamadim ama sadece sicaktan bi de odada kalorifer acik degil bunaldim iyice..
Bu soguk kis gununde afakanlar basiyor yaz olsaydi napardim bilmiyorum:/
herkes aynı sanırım yaherkese Günaydın arkadaslar geceleri uyumak artık cok zor...
dön dön dön...
Allahım biran önce sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin dikkat et kendineHemeracığım,hem geçmiş olsun hem gözn aydın.görebildin mi bebişini canım.inşallah en kısa zamanda yoparlar ve kavuşursunuz.
Gordum canim kucagimada verdiler anne kokusunu hissederse oda ciktiginda rahat emer seninde sutun gelir dediler korktum kucagima almaya ya cok garip ama benim bebegim gibi gelmiyo etrafimda biseyler oluyo ben sadece seyrediyomusum gibi ameliyata giriyosun dediler bi ciktim bi yerlerimde dikis sonra bi bebegin oldu dediler buz gibiydim dogum surecini yasamadigim icin sanirim kendim dogurmus gibi hissetmiyorum ama yogun bakima indigimde agliyodu bebegim hemsire kucagima verdi sustu gozlerini acip bize bakti oyle kucukki kokladim onu cok tuhaf bi histi esim benden daha cok benimsedi her gidisimizde orda agliyo ilk kez agladigini gordum babalik hissi olustu ondada bundan sonra bende hep alcam kucagima cok guzeldi ama sutum yok tabi pompa almam lazim hangisi iyi biliyomudunuz kizlar onu emziremedigim icin pompayla surekli sagmam lazimmis sagdikca gelcekmis burda verdiler denedim hep hala gelmiyo tabi bugun taburcu olcam evdede sagmam icin lazim simdilik mama veriyolar kizima sagligi iyi sutun gelirse onla beslersek daha iyi dediler kizim cok tatliydi
Hemeracığım,hem geçmiş olsun hem gözn aydın.görebildin mi bebişini canım.inşallah en kısa zamanda yoparlar ve kavuşursunuz..
günaydın herkesee
günaydın kızlarGünaydın herkese...Umarım herkesten güzel haberler gelir bugün
Bizde 2014 sormuştuk sezaryen 800 demişlerdi genel anestezi dahil mi acaba buna , çünki epidural 300 tl fark dediler.Bizim hastane genel anestezi 750 ydi.2015 itibariyle 1000,00 tl olmuş.Epidural alırsam 300,00 tl fark olacakmış
Bende sabah b12 vitamini için kan vermeye gittiğimde sordum. 1200 genel sezaryen + 400 lirada epidural için fark ödemesi varmış.Bizde 2014 sormuştuk sezaryen 800 demişlerdi genel anestezi dahil mi acaba buna , çünki epidural 300 tl fark dediler.
Ben yazamadım ama gördüm yazılanları. Sende whatsapp bağımlısı olarak pek takilmazsin artık. Buraya yazmayı ihmal etmeyin.Günaydın kızlar,
Ben hergece forumda olurdum kimsecikler olmszdı,sadece akşam girebilen grup olurdu.bu gece giresiniz gelmiş amma çekiştirmişsiniz whatsapp vs.diye:)))
Ah canim masallah bebegine.o benimsememe disaridan yasama hissi oglumda bana oldu.gecici bir surec uzulme lutfenGordum canim kucagimada verdiler anne kokusunu hissederse oda ciktiginda rahat emer seninde sutun gelir dediler korktum kucagima almaya ya cok garip ama benim bebegim gibi gelmiyo etrafimda biseyler oluyo ben sadece seyrediyomusum gibi ameliyata giriyosun dediler bi ciktim bi yerlerimde dikis sonra bi bebegin oldu dediler buz gibiydim dogum surecini yasamadigim icin sanirim kendim dogurmus gibi hissetmiyorum ama yogun bakima indigimde agliyodu bebegim hemsire kucagima verdi sustu gozlerini acip bize bakti oyle kucukki kokladim onu cok tuhaf bi histi esim benden daha cok benimsedi her gidisimizde orda agliyo ilk kez agladigini gordum babalik hissi olustu ondada bundan sonra bende hep alcam kucagima cok guzeldi ama sutum yok tabi pompa almam lazim hangisi iyi biliyomudunuz kizlar onu emziremedigim icin pompayla surekli sagmam lazimmis sagdikca gelcekmis burda verdiler denedim hep hala gelmiyo tabi bugun taburcu olcam evdede sagmam icin lazim simdilik mama veriyolar kizima sagligi iyi sutun gelirse onla beslersek daha iyi dediler kizim cok tatliydi
Bende 3-6 ay almadım pek hem hediye gelir hem de alırım zamanı gelince diye düşünüyorum.Ablamlarda alma dedi, hem hediye gelir, hem bebek büyür ona göre bakarız diye
İlk 3-4 aya yeticek kadar var benim tek kıyafet
Hatta belki de yetmez
Burda görüyorum acaba çok mu az almışım ben diyorum
Bende sabah b12 vitamini için kan vermeye gittiğimde sordum. 1200 genel sezaryen + 400 lirada epidural için fark ödemesi varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?