Kolay gelsin bende temizlik arasi verdimTemizlik zamanı 2 odayı bitirdim bile :) ama çok yoruldum.simdi dinleniyorum.siz neler yapıyorsunuz.
Boyunu soyledi mi sabah aksam 1 tane muz 1 buyuk bardak sut ic canim kg almasini sagliyomusYa dün kontrole gittim bebise minyon dedi 31+2 1680 GR ne diyorsunuz cok kafama takıldı neler yapmali
Bende sudocokrem almayi dusunuyorymm fiati ne kadardi canimben de dun bez islak pamuk alt acma aldim rossmandan en uygun orda var normalde 3 lu islak pamuk uni baby 20 tl orda 15 tl 2 paket aldik bez de prima her ywrde 35 ti ordan 30 a aldik alisverismerkezlerinde genelde var rossman siz de bakin isterseniz sampuani da 13 e aldim unibaby kopuk olandan.set almadim bebeyagi yerine zeytinyagi kullanin diyolar pisik kremi de sudocrem alcam haber veriyim dedim
Hemeracığım,hem geçmiş olsun hem gözn aydın.görebildin mi bebişini canım.inşallah en kısa zamanda yoparlar ve kavuşursunuz..
Hamilesin büyük ihtimalle,kan testi yaptır amaBayanlarrr yardimmm6 aylik evliym iki aydir korunmuyoruz bu ay adetim bir hafta fln gecikmsti test yapmayi dusunurken adet oldum rengi fln degskti baxen pembe baxen kahverengiydi on gun u gecio hala az az koyu kahverengi gelio test yaptim ikinci cizgi pembe cikti ertesi gun tekrar yaptm yine ayni umutlanmak istemiyorum bole bse yasiipda hamis olan varmi lutfen burda yeniyim cvplariniz bildirim olarak geliormu bilmiorum bekliorum
Bence git bir hastaneye kan testi yaptir.Anneme anllatm cok kafama takmisndr dio yengem var bitane gunu gecince hamileyim hamileyim die ortaligi surekli ayaga kaldirir o yuzden bzde bnmkine inanamiyoruz :) kan testimi gerekli sizce
Dinlenerek yap. Yaparken anlamiyorsun yoruldugunu sonra oturunca kalkamiyorsun :)Temizlik zamanı 2 odayı bitirdim bile :) ama çok yoruldum.simdi dinleniyorum.siz neler yapıyorsunuz.
Masallah size. Hayirlisi insallah normal gider herseyinMerhaba annişler..
kontrolümüz vardı bugün.öncesi nst ye girdim yolundaydı her şey sadece hafif ağrı çıkmış ama ben anlamadım o esnada.
çatı muayenesini oldum,2-3 saniyelik bişi.çatın çok da geniş değil dedi doktor.bebeğin kilosuna ve o anki duruma bakarız dedi.iri bebek olursa zorlanabilirsin dedi.yine de kendini normal doğuracakmış gibi ayarla dedi :)
kızım 2530 gr olmuş ben de 67 :)
Bizde dün kontroldeydik canım bizimkinin kilosunda o civarlarda bize normal dedi.Ya dün kontrole gittim bebise minyon dedi 31+2 1680 GR ne diyorsunuz cok kafama takıldı neler yapmali
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah normal gider her şey..zaman yaklaştıkça stresleniyorum sankiMasallah size. Hayirlisi insallah normal gider herseyin
arkadaşım o bebişin sağlık durumuna göre değişir.37de doğarsa küveze girecek diye bişi yok bence.slm kızlar dün kontrolümüz vardı kesenin suyu az çıktı doktor 40.haftaya kadar gitmez 37.haftada dogar dedi 1 haftada önde gidiyo çünkü tereddütlendim kalan 3 haftayı küvezdemi tamamlicak acaba
Stres evet dusundukce basiyo. Allah yardimcimiz olsun. Hersey guzel olur insallahTeşekkür ederiz teyzesi inşallah normal gider her şey..zaman yaklaştıkça stresleniyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?