2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sudocokrem almayi dusunuyorymm fiati ne kadardi canim

Günaydınn güzel annelerrr...
Kahvaltımızı yaptık ama benim oğlan bulaşıkları kaldırmama izin vermedi maşallah bi dürtüyo ki içerden anlatamam
Nerdeyse dışarı çıkacak

Hemeracığım,hem geçmiş olsun hem gözn aydın.görebildin mi bebişini canım.inşallah en kısa zamanda yoparlar ve kavuşursunuz..

Gordum canim kucagimada verdiler anne kokusunu hissederse oda ciktiginda rahat emer seninde sutun gelir dediler korktum kucagima almaya ya cok garip ama benim bebegim gibi gelmiyo etrafimda biseyler oluyo ben sadece seyrediyomusum gibi ameliyata giriyosun dediler bi ciktim bi yerlerimde dikis sonra bi bebegin oldu dediler buz gibiydim dogum surecini yasamadigim icin sanirim kendim dogurmus gibi hissetmiyorum ama yogun bakima indigimde agliyodu bebegim hemsire kucagima verdi sustu gozlerini acip bize bakti oyle kucukki kokladim onu cok tuhaf bi histi esim benden daha cok benimsedi her gidisimizde orda agliyo ilk kez agladigini gordum babalik hissi olustu ondada bundan sonra bende hep alcam kucagima cok guzeldi ama sutum yok tabi pompa almam lazim hangisi iyi biliyomudunuz kizlar onu emziremedigim icin pompayla surekli sagmam lazimmis sagdikca gelcekmis burda verdiler denedim hep hala gelmiyo tabi bugun taburcu olcam evdede sagmam icin lazim simdilik mama veriyolar kizima sagligi iyi sutun gelirse onla beslersek daha iyi dediler kizim cok tatliydi[/QUOTE]
Ayyy canım ya okurken gözlerim doldu,bi an önce kavusun birbirinize insallah

Hamilesin büyük ihtimalle,kan testi yaptır ama

Anneme anllatm cok kafama takmisndr dio yengem var bitane gunu gecince hamileyim hamileyim die ortaligi surekli ayaga kaldirir o yuzden bzde bnmkine inanamiyoruz :) kan testimi gerekli sizce
Bence git bir hastaneye kan testi yaptir.

Merhaba annişler..
kontrolümüz vardı bugün.öncesi nst ye girdim yolundaydı her şey sadece hafif ağrı çıkmış ama ben anlamadım o esnada.

çatı muayenesini oldum,2-3 saniyelik bişi.çatın çok da geniş değil dedi doktor.bebeğin kilosuna ve o anki duruma bakarız dedi.iri bebek olursa zorlanabilirsin dedi.yine de kendini normal doğuracakmış gibi ayarla dedi :)
kızım 2530 gr olmuş ben de 67 :)

Masallah size. Hayirlisi insallah normal gider herseyin

bişi sorucam
şimdi 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz ya benim orası şubat tatiline giricek,okuldaki görevli yanıcak tatilin dedi ama bugün doktorum ve sekreteri niye yansın dediler.
şimdi biz 36+0 mı yoksa 37+0 a kadar mı çalışabiliyoruz? bilgisi olan yazsın kızlar

slm kızlar dün kontrolümüz vardı kesenin suyu az çıktı doktor 40.haftaya kadar gitmez 37.haftada dogar dedi 1 haftada önde gidiyo çünkü tereddütlendim kalan 3 haftayı küvezdemi tamamlicak acaba

slm kızlar dün kontrolümüz vardı kesenin suyu az çıktı doktor 40.haftaya kadar gitmez 37.haftada dogar dedi 1 haftada önde gidiyo çünkü tereddütlendim kalan 3 haftayı küvezdemi tamamlicak acaba
arkadaşım o bebişin sağlık durumuna göre değişir.37de doğarsa küveze girecek diye bişi yok bence.
eşimin yeğeni 37de doğdu normal yolla ve girmedi küveze.
sıkma canını bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…