2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende açamam o yüzden önlük aklıma yattı ama kötü kokuyo yeni bişey kokar ya makineye atıcam öyle çantaya koyucam onu

Süt demişken nolur nolmaz biberonda atalım çantaya
Bende tek biberon var ve 250 ml uzunlardan yani komik mi olur
2 de emzik hediye gelmişti
Bu kadar ?

Evet cok gidiyormus , anemde dalin varya civilde sari paket her guttiginde ondan aliyor

Ablamlarda alma dedi, hem hediye gelir, hem bebek büyür ona göre bakarız diye
İlk 3-4 aya yeticek kadar var benim tek kıyafet
Hatta belki de yetmez
Burda görüyorum acaba çok mu az almışım ben diyorum
bende tam bitrmedm giyimi ama cok az olacak ama bilerek abartmyrm hem buyuyecek hemen hemde hediyede geliyo gelmeyede devam eder..

bende tam bitrmedm giyimi ama cok az olacak ama bilerek abartmyrm hem buyuyecek hemen hemde hediyede geliyo gelmeyede devam eder..

Minik 5 liler filan var yeter herhalde
40 tan sonra mevlüt okutucam o zaman bakarım duruma, küçüklerden pek gelmezse küçük alırım
Kimisi 1-2 yaş getiriyo ya

Minik 5 liler filan var yeter herhalde
40 tan sonra mevlüt okutucam o zaman bakarım duruma, küçüklerden pek gelmezse küçük alırım
Kimisi 1-2 yaş getiriyo ya
Her çarşıya çıktığında yada nette gezinirken begendigin uygun fiyata birşeyler olacaktır mutlaka,hic kendimizi kasmaya değmez yanı

Sutunuz gelmezse kızlar yada bebek emmezse hemen biberon vermeyin kaşıkla ufak ufak yavaş yavaş verin,biberonu tutan bebek memeye zor döner biraz,memeyi çekmek zor geliyor sıpalara
hic biberon kullanmayi dusunmyrm ins gerekte kalmaz mamada yesin hic istemyrm Allahtan cevremdekilerde kv olsun benim taraf mama karsiti biberon karsiti inss cok zorda kalmayiz azmetcem ama inss emsin diye.. Peki kasikla verisek diye mama kasigimi almaliyz normal kasik olurmu ? Egitmde ebelet siringaylada damla damla vereblrsnz dedi.

Canim ebebekte ve jokerde gordum hafta sonu fiyatini hatirlamiyorum ama 45-50 arasiydi, bende o sekilde alacam bulunsun evde

Şırınga da olur,cay kasigida.ama biberon en son tercihiniz olsun

Tatlım hastane çıkışında penye battaniye ve ağız mendili varmı. Yoksa 2penye battaniye ile 2tane ağız mendili koy çantana lazım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…