Evet whatsapp zor olur. Yalniz herkes oraya tasindi galiba burada az kisi kaldikya sanki dogum yapmaysn bi bizmisiz gibi geldi :)
Aynen.Evet bezi de açtım içinden 4 tane aldım sadece, yer kaplamasın eşim yakın marketten alır nasılsa diye
elfidaalya ben suanda sanrm 85 takyrm ama 90 aldm ama daha denemedm tanidik yerden aldm olmazsa degistrrm nasilsa diye Cekirgee benmde aklimdan gecenleri soyledin ben dillendrmeyim dedim mama yesin hic istemyrm ama sut olmazsa mecbur kii sadece bu da olmayacak eksik habire ufak tefekte olsa bi eksikler olcak.. Giyim isini nasil halletcrz bilmem her carsiya gitmeye biseyler alcaz sanrm
Emzitme onlugu alablrm sanrm bende.. Cok takintlym herkesn icinde gogusumu acamam
Bi de ben 2 paket unibaby ıslak pamuktan var dedim diye bana güldüler
9 aylık onların bebeği ohooo bulursan toptan al 2 paket ne ki dediler, 4 aydan sonra totosuna bim ıslak mendili kullanırsın ama 4 aya kadar ve yüzüne hep unibabay kullan dediler
Toplu kampanya görürsem alıcam
Çok gidiyomuş
Evet cok gidiyormus , anemde dalin varya civilde sari paket her guttiginde ondan aliyor
Alkol paraben içermez yaızyo mu
Ben bi tek ona dikkat ediyorum
Molfix yeni doğan ve unibaby öyle
bende tam bitrmedm giyimi ama cok az olacak ama bilerek abartmyrm hem buyuyecek hemen hemde hediyede geliyo gelmeyede devam eder..Ablamlarda alma dedi, hem hediye gelir, hem bebek büyür ona göre bakarız diye
İlk 3-4 aya yeticek kadar var benim tek kıyafet
Hatta belki de yetmez
Burda görüyorum acaba çok mu az almışım ben diyorum
İyi geceler .....Kizlar iyi geceler sizlere. Benim gozler kapaniyor. Gorusuruz
bende tam bitrmedm giyimi ama cok az olacak ama bilerek abartmyrm hem buyuyecek hemen hemde hediyede geliyo gelmeyede devam eder..
Her çarşıya çıktığında yada nette gezinirken begendigin uygun fiyata birşeyler olacaktır mutlaka,hic kendimizi kasmaya değmez yanıMinik 5 liler filan var yeter herhalde
40 tan sonra mevlüt okutucam o zaman bakarım duruma, küçüklerden pek gelmezse küçük alırım
Kimisi 1-2 yaş getiriyo ya
hic biberon kullanmayi dusunmyrm ins gerekte kalmaz mamada yesin hic istemyrm Allahtan cevremdekilerde kv olsun benim taraf mama karsiti biberon karsiti inss cok zorda kalmayiz azmetcem ama inss emsin diye.. Peki kasikla verisek diye mama kasigimi almaliyz normal kasik olurmu ? Egitmde ebelet siringaylada damla damla vereblrsnz dedi.Sutunuz gelmezse kızlar yada bebek emmezse hemen biberon vermeyin kaşıkla ufak ufak yavaş yavaş verin,biberonu tutan bebek memeye zor döner biraz,memeyi çekmek zor geliyor sıpalara
Bi de ben 2 paket unibaby ıslak pamuktan var dedim diye bana güldüler
9 aylık onların bebeği ohooo bulursan toptan al 2 paket ne ki dediler, 4 aydan sonra totosuna bim ıslak mendili kullanırsın ama 4 aya kadar ve yüzüne hep unibabay kullan dediler
Toplu kampanya görürsem alıcam
Çok gidiyomuş
Şırınga da olur,cay kasigida.ama biberon en son tercihiniz olsunhic biberon kullanmayi dusunmyrm ins gerekte kalmaz mamada yesin hic istemyrm Allahtan cevremdekilerde kv olsun benim taraf mama karsiti biberon karsiti inss cok zorda kalmayiz azmetcem ama inss emsin diye.. Peki kasikla verisek diye mama kasigimi almaliyz normal kasik olurmu ? Egitmde ebelet siringaylada damla damla vereblrsnz dedi.
Tatlım hastane çıkışında penye battaniye ve ağız mendili varmı. Yoksa 2penye battaniye ile 2tane ağız mendili koy çantana lazım oluyorHastane çantam hazır sayılır
Bilmediğimi ablama sordum
Hastane bezine gerek yokmuş özel hastaneler zaten veriyomuş
Bebek için bikaç bez attım çok yer kaplamasın diye tüm paketi atmadım
1 hastane çıkışı 2 tane de 5 li yeter herhalde
Kullan at alt açmayla, yenidoğan ıslak mendil de koydum
Kendime de 2 takım pijama, 3 çorap, 2 emzirme atleri, 3 alt çamaşır, 1 emzirme önlüğü, 1 yelek, 1 patik koydum
Bebeğin ve benim eşyalaırm sırt çantamıza sığıyo
Puset ve kalın battaniye gidicek bi de
Bu kadar kafi olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?