2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sutunuz gelmezse kızlar yada bebek emmezse hemen biberon vermeyin kaşıkla ufak ufak yavaş yavaş verin,biberonu tutan bebek memeye zor döner biraz,memeyi çekmek zor geliyor sıpalara
aynen canım benim ilk kızımda sırf biberona alıştı diye tekrar memeye alıştıramadım ne yaptıysam almadı, aylarca sağıp verme eziyetini çektim o yüzden en iyisi hiç biberon vermemek bunda kesinlikle vermeyi düşünmüyorum o yüzden...

Gunaydin arkadaslar..
Gece bi turlu rahat uyuyamadim ama sadece sicaktan bi de odada kalorifer acik degil bunaldim iyice..
Bu soguk kis gununde afakanlar basiyor yaz olsaydi napardim bilmiyorum :/

Ilk baslarda mama gerekirse 30 ml kadar tek olcu yapiliyor.minicik duruyor biberonda.ki onu bile bitiremiyor kuzular

Evet cok gidiyormus , anemde dalin varya civilde sari paket her guttiginde ondan aliyor
Canim yanlis anlama ama tavsiye etmem dalin resmen kopuruyor deterjan dolu.bir de digerlerinden cabuk kuruyor dun aksam evde bir tane dalin vardi esim acti koltuk kenarlarini sildi az daha kopurse bulasik yikayacagim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…