- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Ooo meltem :) nerelerdesib ya vatsap kuruldu kk unutylduParmaklarim sisiyoooooooooo
aynen canım benim ilk kızımda sırf biberona alıştı diye tekrar memeye alıştıramadım ne yaptıysam almadı, aylarca sağıp verme eziyetini çektim o yüzdenSutunuz gelmezse kızlar yada bebek emmezse hemen biberon vermeyin kaşıkla ufak ufak yavaş yavaş verin,biberonu tutan bebek memeye zor döner biraz,memeyi çekmek zor geliyor sıpalara
Evet canım burdaki diğer arkadaşlar da avent dediler ben de ondan alacağım inş :)ben daha almadım ama avent alıcam -çevremdeki tecrübelilere sordum kim varsa herkes avent dedi.bebek içinde iyi ucu anne memesi gibi olan var bebiş rahat eder :)
Anladım canım çok teşekkürler bana da avent dediler çoğu kişi bi bakayım inş ikisineNuk un cam biberonlrndn aldim bi buyuk bi kucuk. Emzik de wee nin 0-6 ay olani. Ama bidaha alirsam dr browns un biberonunu alirim. Arkdsm kullanyo cok memnun. Dogal akisli ve hic gaz yapmiyomus
Ayy sorma sıcak bı yandan uyutmadı bude deprem oldu hıc uyuyamadmGunaydin arkadaslar..
Gece bi turlu rahat uyuyamadim ama sadece sicaktan bi de odada kalorifer acik degil bunaldim iyice..
Bu soguk kis gununde afakanlar basiyor yaz olsaydi napardim bilmiyorum:/
Bu aralar buraya girmek zor geliyor :)Ooo meltem :) nerelerdesib ya vatsap kuruldu kk unutyldu
Ayy sorma sıcak bı yandan uyutmadı bude deprem oldu hıc uyuyamadm
Ilk baslarda mama gerekirse 30 ml kadar tek olcu yapiliyor.minicik duruyor biberonda.ki onu bile bitiremiyor kuzularBende açamam o yüzden önlük aklıma yattı ama kötü kokuyo yeni bişey kokar ya makineye atıcam öyle çantaya koyucam onu
Süt demişken nolur nolmaz biberonda atalım çantaya
Bende tek biberon var ve 250 ml uzunlardan yani komik mi olur
2 de emzik hediye gelmişti
Bu kadar ?
Canim yanlis anlama ama tavsiye etmem dalin resmen kopuruyor deterjan dolu.bir de digerlerinden cabuk kuruyor dun aksam evde bir tane dalin vardi esim acti koltuk kenarlarini sildi az daha kopurse bulasik yikayacagim dediEvet cok gidiyormus , anemde dalin varya civilde sari paket her guttiginde ondan aliyor
Ben oglumda hep avent kullandim yine avent aldim bir de yedek chicco aldim emzik de oglum hic almamisti bu sefer chicco kaucuk emzik aldimAnladım canım çok teşekkürler bana da avent dediler çoğu kişi bi bakayım inş ikisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?