2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bayanlarrr yardimmm 6 aylik evliym iki aydir korunmuyoruz bu ay adetim bir hafta fln gecikmsti test yapmayi dusunurken adet oldum rengi fln degskti baxen pembe baxen kahverengiydi on gun u gecio hala az az koyu kahverengi gelio test yaptim ikinci cizgi pembe cikti ertesi gun tekrar yaptm yine ayni umutlanmak istemiyorum bole bse yasiipda hamis olan varmi lutfen burda yeniyim cvplariniz bildirim olarak geliormu bilmiorum bekliorum

Eklentiler

• 2015-01-16 08.15.50.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 2015-01-15 08.33.15.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 72
  • 2015-01-16 08.15.50.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 71
Canim gebelik var bi dr git istersen kanama bazi gebeliklerde oluyor yerlesme kanamasi olabilir

Anneme anllatm cok kafama takmisndr dio yengem var bitane gunu gecince hamileyim hamileyim die ortaligi surekli ayaga kaldirir o yuzden bzde bnmkine inanamiyoruz :) kan testimi gerekli sizce

gözün aydin canım benimde oyle olmuştu. .

Allahim insallahhh :)
Bgun kantesti olurmu cumartesi ya

Hamilesin canim yasadigin yerlesme kanamasi dr git ilac verir kanaman hala var mi

Ins. Kanama degilde koyu renkte bseyler gelio gunde bi defa fln bgn 12 gun

Ben yazamadım ama gördüm yazılanları. Sende whatsapp bağımlısı olarak pek takilmazsin artık. Buraya yazmayı ihmal etmeyin.
Ben heryerden takılırım canım,yeterki muhabbet olsun.akşam dışarı çıkanlar ve erken yatanlar oldu.telefonda da kimse yoktu yani..ama burda öyle whatsappa gittiler falan denmesi hoşuma gitmedi.her yazılanı okuyorum ben sürekli bakıyorum.yazmadığım günler de okuyorum.önyargılı olmayalım lütfen...

Silikte olsa 2. Çizginin varlığı pozitiftir.kanaman devam ediyosa kimyasal gebelik yaşamış ve düşük yapıyo olabilirsin.kan testi yap ve doktora git bence...

ben de dun bez islak pamuk alt acma aldim rossmandan en uygun orda var normalde 3 lu islak pamuk uni baby 20 tl orda 15 tl 2 paket aldik bez de prima her ywrde 35 ti ordan 30 a aldik alisverismerkezlerinde genelde var rossman siz de bakin isterseniz sampuani da 13 e aldim unibaby kopuk olandan.set almadim bebeyagi yerine zeytinyagi kullanin diyolar pisik kremi de sudocrem alcam haber veriyim dedim

Bence gebelik var benim bile testimde bu kadar net belli olmuyordu ... En yakın acile git bence kan testi yaptır eğer değerin yüksekse zaten gebelik var demektir devamlı kahve rengi akıntı gelmesi ilginç .. Test zaten 1 saatte çıkıyor .. Pazartesi de doktora gidersin ...

Allahim insallahhh :)
Bgun kantesti olurmu cumartesi ya
Acile git durumu anlat gebelik testi istiyorum de... Adet gibi olmana rağmen devamlı kahve rengi lekelenmelerşnln de OLDUĞUNU söyle ... Ben bir pazar günü devlet hast acilinde yaptırmıştım 1 saatte çıktı sonucum :)

Hemeracığım,hem geçmiş olsun hem gözn aydın.görebildin mi bebişini canım.inşallah en kısa zamanda yoparlar ve kavuşursunuz..

Gordum canim kucagimada verdiler anne kokusunu hissederse oda ciktiginda rahat emer seninde sutun gelir dediler korktum kucagima almaya ya cok garip ama benim bebegim gibi gelmiyo etrafimda biseyler oluyo ben sadece seyrediyomusum gibi ameliyata giriyosun dediler bi ciktim bi yerlerimde dikis sonra bi bebegin oldu dediler buz gibiydim dogum surecini yasamadigim icin sanirim kendim dogurmus gibi hissetmiyorum ama yogun bakima indigimde agliyodu bebegim hemsire kucagima verdi sustu gozlerini acip bize bakti oyle kucukki kokladim onu cok tuhaf bi histi esim benden daha cok benimsedi her gidisimizde orda agliyo ilk kez agladigini gordum babalik hissi olustu ondada bundan sonra bende hep alcam kucagima cok guzeldi ama sutum yok tabi pompa almam lazim hangisi iyi biliyomudunuz kizlar onu emziremedigim icin pompayla surekli sagmam lazimmis sagdikca gelcekmis burda verdiler denedim hep hala gelmiyo tabi bugun taburcu olcam evdede sagmam icin lazim simdilik mama veriyolar kizima sagligi iyi sutun gelirse onla beslersek daha iyi dediler kizim cok tatliydi[/QUOTE]
Avent ya da lansinoh en iyileri elektrikliler iyi çekiyor manueller eli çok yoruyor.Fiyatları 200 ila 250 arasında.İnşallah sütün gelir istediğin gibi yavrunu beslersin canım

Temizlik zamanı 2 odayı bitirdim bile :) ama çok yoruldum.simdi dinleniyorum.siz neler yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…