2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

37+0 kadar calisiyorsun canim.

slm kızlar dün kontrolümüz vardı kesenin suyu az çıktı doktor 40.haftaya kadar gitmez 37.haftada dogar dedi 1 haftada önde gidiyo çünkü tereddütlendim kalan 3 haftayı küvezdemi tamamlicak acaba
Erken diye kuveze girmez. Icini ferah tut. Benim arkadasimin kizi 34 haftalik oldu masallah hic kuveze girmedi

Erken diye kuveze girmez. Icini ferah tut. Benim arkadasimin kizi 34 haftalik oldu masallah hic kuveze girmedi
gelişiminde bi sıkıntı yok dedi doktor ama ciğer geliştirici iğne varmış her ihtimale karşı onu vuralım dedi.ve böyle olacagını beklemiyodum hazırlıklarım hep duruyor daha:)

gelişiminde bi sıkıntı yok dedi doktor ama ciğer geliştirici iğne varmış her ihtimale karşı onu vuralım dedi.ve böyle olacagını beklemiyodum hazırlıklarım hep duruyor daha:)
Stres yapma. Benimde 32 den sonra ciger icin olan ignelerden yapacak. Benimde erken dogma ihtimalim cok yuksek. Ama allah a biraktim stres yapmiyorum. Cunku stres bebislerimizi cok daha olmusuz etkiliyor. Icini ferah tut. Bence riskli donemi atlattiniz.

Park yatak olarak 70x120 alan arkadaşlar ... Yatağını ve nevresim Takımı aldınızmı .. Aldıysanız nerden ve ne Kadara aldınız ??

[
Boyunu soyledi mi sabah aksam 1 tane muz 1 buyuk bardak sut ic canim kg almasini sagliyomus

karha, post: 38923028, member: 609271"]Boyunu soyledi mi sabah aksam 1 tane muz 1 buyuk bardak sut ic canim kg almasini sagliyomus[/QUOTE]
Ay canim valla üzüldüm deneyeyim onu şekerim var diye yiyemiyordum ama artık kafaya takmiycam yiycem

Park yatak olarak 70x120 alan arkadaşlar ... Yatağını ve nevresim Takımı aldınızmı .. Aldıysanız nerden ve ne Kadara aldınız ??
Park yatak almadim ama o boyutlarda yatak alicam. Ebebek teki pamuk yataktan alnayi dusunuyorum. Pamuk tavsiye ediyorlar

Ya dün kontrole gittim bebise minyon dedi 31+2 1680 GR ne diyorsunuz cok kafama takıldı neler yapmali
canım bende 31 de gittim 1530 çıktı ama dr norml dedi burda bazı arkadaşlrın büyük bende bi tedirgin oldum ama hepsi aynı olucak diye bişeyde yok

37.0 ayrılıyoruz canım

Benim temizlik bitti. simdi gezme zamanı :) cocuklarimi şımartayim birazcık. Kızım biz temizlik yaparken çok sıkıldı.

canım bende 31 de gittim 1530 çıktı ama dr norml dedi burda bazı arkadaşlrın büyük bende bi tedirgin oldum ama hepsi aynı olucak diye bişeyde yok

37.0 ayrılıyoruz canım
tamam canım teşekkür ederim.o halde 37+0 kadar maaşımın ve sigortamın iş yerim tarafından ödenmesi lazım değil mi? yani şubat tatilimin yanmaması lazım.

Ben temizlk yapamıyorum eskisi gibi bi bulaşık ,çamaşır bide eşim evi süpürünce toz alıyorum o kadar
Ben şimdilik iyi kötü yapıyorum öyle ayrıntılı temizlik değil ama.2 hafta da bir temizlikci geliyor.idare ediyoruz şimdilik. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…