37+0 kadar calisiyorsun canim.bişi sorucam
şimdi 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz ya benim orası şubat tatiline giricek,okuldaki görevli yanıcak tatilin dedi ama bugün doktorum ve sekreteri niye yansın dediler.
şimdi biz 36+0 mı yoksa 37+0 a kadar mı çalışabiliyoruz? bilgisi olan yazsın kızlar
Erken diye kuveze girmez. Icini ferah tut. Benim arkadasimin kizi 34 haftalik oldu masallah hic kuveze girmedislm kızlar dün kontrolümüz vardı kesenin suyu az çıktı doktor 40.haftaya kadar gitmez 37.haftada dogar dedi 1 haftada önde gidiyo çünkü tereddütlendim kalan 3 haftayı küvezdemi tamamlicak acaba
Stres evet dusundukce basiyo. Allah yardimcimiz olsun. Hersey guzel olur insallah
Amin...37+0 kadar calisiyorsun canim.
gelişiminde bi sıkıntı yok dedi doktor ama ciğer geliştirici iğne varmış her ihtimale karşı onu vuralım dedi.ve böyle olacagını beklemiyodum hazırlıklarım hep duruyor daha:)Erken diye kuveze girmez. Icini ferah tut. Benim arkadasimin kizi 34 haftalik oldu masallah hic kuveze girmedi
Temizlikte mola verdim bir bakayim dedim ben bitiremedim aksama kadar bitmez ki cam vs de silmiyorum iyice enerji hiz kaybindayimTemizlik zamanı 2 odayı bitirdim bile :) ama çok yoruldum.simdi dinleniyorum.siz neler yapıyorsunuz.
Ben gecen baktim 15-29-40 tl diye uc boyu vardiBende sudocokrem almayi dusunuyorymm fiati ne kadardi canim
Rica ederim.Amin...
37+0 ise süper o zaman.Teşekkür ederim bilgi için :)
Stres yapma. Benimde 32 den sonra ciger icin olan ignelerden yapacak. Benimde erken dogma ihtimalim cok yuksek. Ama allah a biraktim stres yapmiyorum. Cunku stres bebislerimizi cok daha olmusuz etkiliyor. Icini ferah tut. Bence riskli donemi atlattiniz.gelişiminde bi sıkıntı yok dedi doktor ama ciğer geliştirici iğne varmış her ihtimale karşı onu vuralım dedi.ve böyle olacagını beklemiyodum hazırlıklarım hep duruyor daha:)
Boyunu soyledi mi sabah aksam 1 tane muz 1 buyuk bardak sut ic canim kg almasini sagliyomus
Park yatak almadim ama o boyutlarda yatak alicam. Ebebek teki pamuk yataktan alnayi dusunuyorum. Pamuk tavsiye ediyorlarPark yatak olarak 70x120 alan arkadaşlar ... Yatağını ve nevresim Takımı aldınızmı .. Aldıysanız nerden ve ne Kadara aldınız ??
canım bende 31 de gittim 1530 çıktı ama dr norml dedi burda bazı arkadaşlrın büyük bende bi tedirgin oldum ama hepsi aynı olucak diye bişeyde yokYa dün kontrole gittim bebise minyon dedi 31+2 1680 GR ne diyorsunuz cok kafama takıldı neler yapmali
37.0 ayrılıyoruz canımbişi sorucam
şimdi 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz ya benim orası şubat tatiline giricek,okuldaki görevli yanıcak tatilin dedi ama bugün doktorum ve sekreteri niye yansın dediler.
şimdi biz 36+0 mı yoksa 37+0 a kadar mı çalışabiliyoruz? bilgisi olan yazsın kızlar
Ben temizlk yapamıyorum eskisi gibi bi bulaşık ,çamaşır bide eşim evi süpürünce toz alıyorum o kadarBenim temizlik bitti. simdi gezme zamanı :) cocuklarimi şımartayim birazcık. Kızım biz temizlik yaparken çok sıkıldı.
tamam canım teşekkür ederim.o halde 37+0 kadar maaşımın ve sigortamın iş yerim tarafından ödenmesi lazım değil mi? yani şubat tatilimin yanmaması lazım.canım bende 31 de gittim 1530 çıktı ama dr norml dedi burda bazı arkadaşlrın büyük bende bi tedirgin oldum ama hepsi aynı olucak diye bişeyde yok
37.0 ayrılıyoruz canım
Bizimkinin kinin aynı haftada kilosu aynıydı bende tereddüt ediyorum ama Dr. Normal dedi kilosuna.Bizde dün kontroldeydik canım bizimkinin kilosunda o civarlarda bize normal dedi.
Ben şimdilik iyi kötü yapıyorum öyle ayrıntılı temizlik değil ama.2 hafta da bir temizlikci geliyor.idare ediyoruz şimdilik. ..Ben temizlk yapamıyorum eskisi gibi bi bulaşık ,çamaşır bide eşim evi süpürünce toz alıyorum o kadar
Bende oyle. Is yapmak yasak bana.Ben temizlk yapamıyorum eskisi gibi bi bulaşık ,çamaşır bide eşim evi süpürünce toz alıyorum o kadar
Evet 37 ye kadar is yeri oduyortamam canım teşekkür ederim.o halde 37+0 kadar maaşımın ve sigortamın iş yerim tarafından ödenmesi lazım değil mi? yani şubat tatilimin yanmaması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?