2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba annişler ve bebişleriiiiiiiiiiii. Dün ahşap beşik ve sallanır karyola aldık. Içlerinde yatakları var ama beşik için pamuk yatak alsam mı ki? Modelleri de paylaşıyorum.

Eklentiler

• 20150117_111703.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 145

Benimde tam 24 ünde 32 haftam bitiyor eger 2. dönem okulda 1 gün dahi çalışmazsam çalışabilir raporu almama rağmen milli eğitim malesef yarı tatili doğum izninin parçası görüyor. sende 2. dönem isbaşı yapamayacağın için yarı tatili doğum izni gibi görücek. arkadaşımdan aldığım bilgiye göre bazı illerin milli eğitim müdürlükleri doğum iznini tatilde sonraya gösteriyormuş. ben balıkesirdeyim balıkesirde malsef tatil kaynıyor böyle bir durumda. umarım tatilin ortalarında bitiyordur 37. hafta 1 haftadan fazla kaybın olmaz o zaman.

Park yatak olarak 70x120 alan arkadaşlar ... Yatağını ve nevresim Takımı aldınızmı .. Aldıysanız nerden ve ne Kadara aldınız ??
ben 60*120 aldım cnm uyku setinide bursada çarşıda bebek eşyaları satan dükkanlardan aldık. netten 80-100 küsürdü 60tl ye aldık

37. haftam 6 şubatta doluyor.
ben özel okuldayım.ve burdaki milli eğitimin dediğimi geçerli yoksa çalıştığım kurumun mu hiç bilmiyorum.
dediğin gibi okul açıldığında zaten çalışamaz konumunda olacağım için belki doğum iznim gibi gösterebilirler
böyle olursa da yapacak bişi yok malesef

Çokk canım sıkıldı benim ya
hayırdır? evdesin diye mi_?

Canim yanlis anlama ama tavsiye etmem dalin resmen kopuruyor deterjan dolu.bir de digerlerinden cabuk kuruyor dun aksam evde bir tane dalin vardi esim acti koltuk kenarlarini sildi az daha kopurse bulasik yikayacagim dedi

Aa kullanmiyayim ozaman , almam daha tesekkur ederim uyardigin icjn

evet evdeyim sıkıcı geçti gibi

Bugün CNR bebek fuarına gittik fiyatlar gayet uygun geldi bana
ufak tefek eksigimi tamamladım asıl büyük eksiklerimiz hala duruyor mesela arabalar çok pahaliydi hep yabancı marka 1000 altında düzgün bi araç yoktu
alez bulamadık boyutları çok büyüktü
uyku Seti vardı 199 tl kV ile karar verinceye kadar tükenmiş beğendiğimiz bi çok şey almaya gittiğimizde bitmişti
40 tl civilden aldığım unibaby bakım seti 35 tlydi
kıyafetler çok ucuzdu 10 TL'ye bi kaç tane kundak ve takım aldım alt üst
kızımın çoğu şeyi tamam ama ben kendime hiç bişi almadım henüz
yakın olanlara tavsiye ederim fuarı yarın son gün sanırım ama müthiş kalabalikti aracı 4km ileri parkettik
hele saat 2 den sonra millet birbirine surtunerek yuruyordu belediye otobüsü gibi
aklımda kalan gözlemler bu kadar

Kızlar bişi sorucam size ben adet tarihime göre 31 hafta 3 günlüğüö bebek bugun 30 hafta 1 gün ama ben 32, haftalık raporumu ne zamana göre almalıyım sizce eşim doktor çalıştığı hastanede bi kadın doğumcuya göründüm simdi gününü öğrenmek için o adet tarihini baz aldı dedi ama ben emin olamadım biraz garipti

slm kızlar dün kontrolümüz vardı kesenin suyu az çıktı doktor 40.haftaya kadar gitmez 37.haftada dogar dedi 1 haftada önde gidiyo çünkü tereddütlendim kalan 3 haftayı küvezdemi tamamlicak acaba
35 haftadan sonrasını kuveze sokmuyolar gelişimi normalse

37+0 a kadar çalışabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…