ben iyiyim sen nasılsın emkKIZLAR NASILSINIZ bugun
Evde oturuyom. Takiliyom isteKIZLAR NASILSINIZ bugun
canım öğretmenlerde farklı biraz bizde farklı o yüzden çok bilemiyorum ama alman gerekir diye düşünüyorumtamam canım teşekkür ederim.o halde 37+0 kadar maaşımın ve sigortamın iş yerim tarafından ödenmesi lazım değil mi? yani şubat tatilimin yanmaması lazım.
Gule gule kulkanin ikiside cok tatliMerhaba annişler ve bebişleriiiiiiiiiiii. Dün ahşap beşik ve sallanır karyola aldık. Içlerinde yatakları var ama beşik için pamuk yatak alsam mı ki? Modelleri de paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 1378281
güle güle kullansın bebişin..Merhaba annişler ve bebişleriiiiiiiiiiii. Dün ahşap beşik ve sallanır karyola aldık. Içlerinde yatakları var ama beşik için pamuk yatak alsam mı ki? Modelleri de paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 1378281
bişi sorucam
şimdi 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz ya benim orası şubat tatiline giricek,okuldaki görevli yanıcak tatilin dedi ama bugün doktorum ve sekreteri niye yansın dediler.
şimdi biz 36+0 mı yoksa 37+0 a kadar mı çalışabiliyoruz? bilgisi olan yazsın kızlar
Çokk canım sıkıldı benim ya
ben 60*120 aldım cnm uyku setinide bursada çarşıda bebek eşyaları satan dükkanlardan aldık. netten 80-100 küsürdü 60tl ye aldıkPark yatak olarak 70x120 alan arkadaşlar ... Yatağını ve nevresim Takımı aldınızmı .. Aldıysanız nerden ve ne Kadara aldınız ??
37. haftam 6 şubatta doluyor.Benimde tam 24 ünde 32 haftam bitiyor eger 2. dönem okulda 1 gün dahi çalışmazsam çalışabilir raporu almama rağmen milli eğitim malesef yarı tatili doğum izninin parçası görüyor. sende 2. dönem isbaşı yapamayacağın için yarı tatili doğum izni gibi görücek. arkadaşımdan aldığım bilgiye göre bazı illerin milli eğitim müdürlükleri doğum iznini tatilde sonraya gösteriyormuş. ben balıkesirdeyim balıkesirde malsef tatil kaynıyor böyle bir durumda. umarım tatilin ortalarında bitiyordur 37. hafta 1 haftadan fazla kaybın olmaz o zaman.
hayırdır? evdesin diye mi_?Çokk canım sıkıldı benim ya
Canim yanlis anlama ama tavsiye etmem dalin resmen kopuruyor deterjan dolu.bir de digerlerinden cabuk kuruyor dun aksam evde bir tane dalin vardi esim acti koltuk kenarlarini sildi az daha kopurse bulasik yikayacagim dedi
Niye hayırdır
evet evdeyim sıkıcı geçti gibi37. haftam 6 şubatta doluyor.
ben özel okuldayım.ve burdaki milli eğitimin dediğimi geçerli yoksa çalıştığım kurumun mu hiç bilmiyorum.
dediğin gibi okul açıldığında zaten çalışamaz konumunda olacağım için belki doğum iznim gibi gösterebilirler
böyle olursa da yapacak bişi yok malesef
hayırdır? evdesin diye mi_?
En kucuk boyu yeter galiba zaten krec gibi kati bi kremBen gecen baktim 15-29-40 tl diye uc boyu vardi
35 haftadan sonrasını kuveze sokmuyolar gelişimi normalseslm kızlar dün kontrolümüz vardı kesenin suyu az çıktı doktor 40.haftaya kadar gitmez 37.haftada dogar dedi 1 haftada önde gidiyo çünkü tereddütlendim kalan 3 haftayı küvezdemi tamamlicak acaba
37+0 a kadar çalışabiliyorsunbişi sorucam
şimdi 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz ya benim orası şubat tatiline giricek,okuldaki görevli yanıcak tatilin dedi ama bugün doktorum ve sekreteri niye yansın dediler.
şimdi biz 36+0 mı yoksa 37+0 a kadar mı çalışabiliyoruz? bilgisi olan yazsın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?