2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Buda besii ve dolabimiz henuz ici tamamlanmadi :)
Güle güle kullansın bebişin canım. O siyah zebra ile karyola aynı odada diye anladım.Daha bebek odası havasına sokmak için degistirebilirsin ama kiraciymissin kısa zamanda taşınma ithaline olursa masraf degmeyebilir.

Aynen ayni odadslar cekemedimki hepsini bir :) evet masrafta olsun istemedim oyuzdrn, aslinda anem yaptiracak baktik flnda modellere istemedim okadar para versin , kumas aliriz anem diker o sekildr yapicam artik modele karar verebilirsem bide :)

Aynen ayni odadslar cekemedimki hepsini bir :) evet masrafta olsun istemedim oyuzdrn, aslinda anem yaptiracak baktik flnda modellere istemedim okadar para versin , kumas aliriz anem diker o sekildr yapicam artik modele karar verebilirsem bide :)

Perde mi soruyosun
Denokids ten bakabilirsin
120 TL ama trendyola filan gelirse 90 a düşüyo
140cm en ölçüsü camına uyuyosa

Biz kahvaltı edicez
Pazar kahvaltılarını çok özlüyo insan haftaiçi işyerinde hazır bişeyler ve sade çayla geçiştirince
Görüşmek üzere hoşça kalın

Gunaydin kizlar...arada okuyorum sizleri tam bir konuya dahil olayim derken konu degismis oluyor :) masallah alisverisiniz devam ediyor ben 26. Haftada yaptim sona kalanlari anca alacam. Kamera siparisiyle basladim, daha yatak bebek arabasi oto koltugu dururken, isleri ters mi yapiyorum ne...? Modellerine karar verdim aslinda siparis vericem 2 gunde gelecek diye acele etmiyorum.

Sizlere sorum, park yatak icine ayri yatak gerekli mi? Ben annemde birakacam burda kullaniriz ama az kullanilacagi icin fazla masraf yapmak istemiyorum. Siz aldiniz mi?

Günaydın herkese...
gece uyuyan ben miyim değil miyim belli değil,sanki hiç uyumamışım dinlenmemişim gibi vücudum çok garip

ve dün akşam sağ kasığıma doğru hafif ağrım vardı,bebek de hep aşağıdaydı bayağı rahatsız oldum endişelendim.hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…