2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok tesekkur ederim buda guzel olur aslimda , ama sanirim karar verdim en sevdigim renk turkuaz ve koltuga turkuaz ortu yaptirip pembe tonlarinda fon perde , ve kirlentlerde lila mor fln kullanmayi dusunduk bugun esimle bu fikir hosumiza gitti
Kafaniz rahatlamistir. Guzel olur yaptiktan sonra merak etme. Yapmaya baslayinca rahmin ettiginden daha guzel hale getirirsin.

Cok tatlisin ya ilk gebeligim aklima geldi kizimi hatirladim 19 yasindaydim dogum yaptigimda oyuncak bebege bakar gibi baktim o yakismadi bunu giydireyim o olmadi bunu giydireyim cahillik iste
Yavrumu oyuncak ettiydim

Ben aslında pek ufak sayılmam
27 yim
Ama ilk gebeliğim

Cok tesekkur ederim buda guzel olur aslimda , ama sanirim karar verdim en sevdigim renk turkuaz ve koltuga turkuaz ortu yaptirip pembe tonlarinda fon perde , ve kirlentlerde lila mor fln kullanmayi dusunduk bugun esimle bu fikir hosumiza gitti

Bende mobilyalar beyaz diye halı ve minderlerle renklerdirdim odayı
Fuşya, mavi, fıstık yeşili renklerinde

BiberonlArı neyle yikayacagiz? Bebek mağazalarında özel deterjanlar var onlarla mi?

BiberonlArı neyle yikayacagiz? Bebek mağazalarında özel deterjanlar var onlarla mi?

Bende gördüm ama almadım
Bilmiyorum ya onlar nasıl acaba, kimyasal kimyasaldır sonuçta
Ben ilk etap hep kaynar su düşünüyorum deterjan düşünmüyorum

Uni baby nin yenidoğan mendili çok iyi
Saf su ve pamukmuş
Bi arkadaşım ondan toplu alçok gidiyo ve ilk 4 ay en azından ondan başka mendil kullanmadık biz dedi
Sonrasında da sadece totosuna bim mendili almışlar
Yüzüne yine uni baby

12 li kampanya paketi var 50 TL civarı

Bence üzerinde saf su pamuk yazan hepsi aynı unibaby ilk oldugundan çok biliniyor .bide ben hiç yüz silmedim ıslak mendille sadece poposu

Bence üzerinde saf su pamuk yazan hepsi aynı unibaby ilk oldugundan çok biliniyor .bide ben hiç yüz silmedim ıslak mendille sadece poposu

Ağzını çenesini siliyolardı biz ordayken
Başka saf su pamuk yazan görmedim
E-ebekte baby&me vardı ama naısl bilmiyorum

Bende gördüm ama almadım
Bilmiyorum ya onlar nasıl acaba, kimyasal kimyasaldır sonuçta
Ben ilk etap hep kaynar su düşünüyorum deterjan düşünmüyorum
Bende kaynar suyun icine birkac damla sirke. Seklinde yikamayi dusunuyorum. Ama daha biberon almadim

Bende kaynar suyun icine birkac damla sirke. Seklinde yikamayi dusunuyorum. Ama daha biberon almadim

Bende de tek bi tane var o da uzun 250 ml
Yeterli olur mu yoksa hem yedek olsun diye hemde ilk zamanlar için küçük almam gerekiyo mu bilemedim

Bende de tek bi tane var o da uzun 250 ml
Yeterli olur mu yoksa hem yedek olsun diye hemde ilk zamanlar için küçük almam gerekiyo mu bilemedim
Kucuk tasimasi kolay olur. Insallah sadece sut gelinceye kadar lazim olur. Bence varsa alma ilk etapta sonra gerek gorursen alirsin.

Aslında dillendirmeye bile korktuğum düşünceler içerisindeyim

İlk tahmini doğum tarihim 27 Şubattı
Bebek önde ama gelişimine bakalım dediler
Özellikle detaylı da bu önde olayı biraz daha fark attı
Sonra en başından beri tüm ultrason resimlerim istendi
Bebeğin hep önde olduğunu, benim SAT ımın yanlış olduğunu söylediler. Doğum tarihimi değiştirdiler 16 Şubat olarak
( SAT en fazla bir iki gün oynar, sanmıyorum bu kadar oynayacağını )
Sezeryan isteyince de 6 Şubat dendi

Yani yaklaşık 20 gün oynandı tarihte ilk zamandan bugüne bakarsak
Bazen diyorum erken mi alınıyo acaba ?
Allah korusun ciğerleri vs. için anne karnında kalması yani tarih önemli

Ben aslında pek ufak sayılmam
27 yim
Ama ilk gebeliğim

Bende mobilyalar beyaz diye halı ve minderlerle renklerdirdim odayı
Fuşya, mavi, fıstık yeşili renklerinde

Aynen cok guxel oluyor oyle , benimde besik dilap beyaz biliosun , ve turkuaz cok aklima yatti kirlent olarak fusyada kullanabilirim hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…