2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benin aklima takilan da o esim Iyi de bana benzemesin ya ben çok minyonum cunkuuuu
Canım ben nette baktım haftaya göre kiloları normal merak etme biz eşimle ikimizde uzun boyluyuz çocuk minyon olur mu bilmem :) olursa tuhaf olur :)

Özellikle birkaç akşam dır göbeğin altından ağrı giriyor yaz başka olan var mi

Benim artık tek alttan değil sağdan ve soldan da ağrı giriyor
İlk zamanlar herhalde sancı bu mu diyodum da baktım her akşam gidiyo, son zamanlar diye herhalde ama sonra geçiyo geçmezse doktora sormak lazımmış

kötü düşünme ya herşey yolunda ider inşallah

Benim artık tek alttan değil sağdan ve soldan da ağrı giriyor
İlk zamanlar herhalde sancı bu mu diyodum da baktım her akşam gidiyo, son zamanlar diye herhalde ama sonra geçiyo geçmezse doktora sormak lazımmış
Yoktu bisi su muayene yı olunca olmaya başladı gibi
Dediğin gibi geçiyor geçmese hastanede alırım soluğu :)

Merve cok gecmis olsun zamanını beklesin insallah benim de dunden beri kasilmam ve belimde cok sancim var sali randevum var ama korkmaya basladim cok yoruldum iki gun ondan mi bilmem.oglum da hasari bir cocuk durmuyor yerinde.dinlenemiyorum
Tesekkr ederim. Bn cok yorulck bisey de yapmdm ama oldu iste insllh devami gelmz

Bn de herseymi kendm yaptm bu zamna kadr. Zaten kimsemz yok burda. Esimle ustesnden geldk herseyn. Bundn sonra biraz daha dikkt etmye calsscm.

Dun gezdk , alis veris yaptk , sinemya faln gittik yoruldm biraz ondn mi olduki ? Insllh duzelir
Olabilir belki artik yorulunca ben alttan
aynı durumu bende yaşıyorum üstelik arası da kokluyorum sanki kokuyormuş gibi :)
Ben de surekli kiyafetlerine bakiyorum icinde bebegimin olacagi gunleri hayal ediyorum cok ozluyorum bazen onu

Yok baska bi merve 36 haftlk dogim yapti ve kuvezde bile kalmdi. Insllh hayrlsyla biz de kavusrz yavrumza :)

Pipi Ped varmış erkekte :)

Mervecim geçmiş olsun İNŞALLAH zamanında sağlıkla dogar bebeğin..

kızlar bebeişlerin hareketleri nasıl benimki 2 gündür acayip hareketli uyurken bile hareketine uyanıyorum sizdede oluyormu

Bn de dolabni aciyrm. Raflri cekmeceleri incelyrm. Kiyafetlerni yokluyrm. Cok degisik bi duygu :)
bende hani küçükken bayramlıkları giyip dururduk ya bayram gelsede giysem heyecanı ile. bebeğin eşyalarına bakıp öyle oluyorum oyuncak gibi oynayasım geliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…