- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Canım ben nette baktım haftaya göre kiloları normal merak etme biz eşimle ikimizde uzun boyluyuz çocuk minyon olur mu bilmem :) olursa tuhaf olur :)Benin aklima takilan da o esim Iyi de bana benzemesin ya ben çok minyonum cunkuuuu
Özellikle birkaç akşam dır göbeğin altından ağrı giriyor yaz başka olan var mi
kötü düşünme ya herşey yolunda ider inşallahYok maalesef
Biz daha 1 yıl olacak taşınalı
Bi de hep çalıştığımdan kimseyi tanımıyorum
Annem yakın yarım saate gelebilecek mesafede ama bir an önce yola çıkar öyle ararım belki diyorum
İnşallah sezeryan günüme kadar bişey olmaz da
Haberlice eşim ve annemle giderim
Yoksa tek yakalanmaktan korkuyorum
Yoktu bisi su muayene yı olunca olmaya başladı gibiBenim artık tek alttan değil sağdan ve soldan da ağrı giriyor
İlk zamanlar herhalde sancı bu mu diyodum da baktım her akşam gidiyo, son zamanlar diye herhalde ama sonra geçiyo geçmezse doktora sormak lazımmış
Yarin halletcm o isi. Zaten yapmiyrm dogru duzgn is ama okul yemek bulask yetio zatenIyi düşün cnm bundan sonra çok yorma kendini iş ve temizlik dogumu tetikliliyor.en kısa zamanda kıyafet yıkama işinide hallet ama.
Tesekkr ederim. Bn cok yorulck bisey de yapmdm ama oldu isteMerve cok gecmis olsun zamanını beklesin insallah benim de dunden beri kasilmam ve belimde cok sancim var sali randevum var ama korkmaya basladim cok yoruldum iki gun ondan mi bilmem.oglum da hasari bir cocuk durmuyor yerinde.dinlenemiyorum
Bn de aman erken olmasin birkc hafta daha sabretsin diorum. Zamn gectkce korkuyrm. Norml dogum istydm vazgeccem nerdeyseSon günler hiç geçmiyo gibi
Bazen bir an önce doğum olsa da hem kızıma kavuşsam hemde şu davul gibi göbeğimden kurtulsam diyorum
Insllh cnm hayrlsyla dogsunlr allhn izniylemerveteacher geçmiş olsun kendini sıkma geleceği varsa zaten ne yaparsak yapalım doğar bebiş. doğum anıda alın yazısı sonuçta hayırlısı de bekle sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Bn de herseymi kendm yaptm bu zamna kadr. Zaten kimsemz yok burda. Esimle ustesnden geldk herseyn. Bundn sonra biraz daha dikkt etmye calsscm.inşallah herşey vaktiyle ve hayırlısıyla olur. sıkma canını. sonuçta seni ekileyen şeyler bebeği de etkiliyor öyle düşün. moralini yüksek tut ve bol bol itirahat et bence son zamanlarını güzel geçir. bende fazla hareket ediyorum, başıma birşey gelirse pişman olurum diye korkuyorum açıkçası.
Olabilir belki artik yorulunca ben alttanDun gezdk , alis veris yaptk , sinemya faln gittik yoruldm biraz ondn mi olduki ? Insllh duzelir
Ben de surekli kiyafetlerine bakiyorum icinde bebegimin olacagi gunleri hayal ediyorum cok ozluyorum bazen onuaynı durumu bende yaşıyorum üstelik arası da kokluyorum sanki kokuyormuş gibi :)
Yok baska bi merve 36 haftlk dogim yapti ve kuvezde bile kalmdi. Insllh hayrlsyla biz de kavusrz yavrumza :)cnm ins vaktinde kavusursun bebegine ama endiselenme kg ve haftaniz iyi dinlen ve bebegin hareketlerini takipte ol
Kim merve burdanmi birisi dogum yapti cnm
Cnm ben kizimdayken park yatagi ve bebek arabasi puseti falan sabunlu su ile silmistim biraz havalandir guneste beklet mesela yarim saat falan
Pipi Ped varmış erkekte :)Evet niye ayrı yapmışlar anlamadım da markayı kullanan var mı iyi mi baby&me ? baya indirimdyemiş ama bilemediğimden almadım
Gaz sancısı da çok fena cidden
Hiç bilmezdim başıma gelince tüm bebeklere hak verdim ne kadar ciyaklasalar az ben bile zor dayandım
Insllh dua edin bizm icin
Bn de dolabni aciyrm. Raflri cekmeceleri incelyrm. Kiyafetlerni yokluyrm. Cok degisik bi duygu :)aynı durumu bende yaşıyorum üstelik arası da kokluyorum sanki kokuyormuş gibi :)
bende hani küçükken bayramlıkları giyip dururduk ya bayram gelsede giysem heyecanı ile. bebeğin eşyalarına bakıp öyle oluyorum oyuncak gibi oynayasım geliyo :)Bn de dolabni aciyrm. Raflri cekmeceleri incelyrm. Kiyafetlerni yokluyrm. Cok degisik bi duygu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?