2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bunlara bayıldım yaaaa .. Kendim yapabilir miyim acaba !! Eşim yine diyecek " icat Çıkarma " diye :))) ama hoşuna da gidiyor bunları yapmam .. Çekirge aslında yapar bunları oyunda az zamanı kaldı ... Ama bana nasıl yapabilirim ölçülerini kalıplarını netten bulabilir miyim ki

Odasına girip çıkıyorum heyecandan
Size de öyle oluyo mu
Bu beşikte o olucak vs hayal ediyorum deli gibi
Cok tatlisin ya ilk gebeligim aklima geldi kizimi hatirladim 19 yasindaydim dogum yaptigimda oyuncak bebege bakar gibi baktim o yakismadi bunu giydireyim o olmadi bunu giydireyim cahillik iste
Yavrumu oyuncak ettiydim

bunlarin birebir aynisini yapmak zor cnm cunku bunlar muhtemelen makina kesimi. Kalin keceyi sekilli kesmek cok zor. yegenimin kizi icin puset magnet hazrladk.gozkarari cay tabagiyla yuvarlak yapip bosluk dilimini cikardik.sonrada ustune suslemeler yaptik bu sekilde yapabilirsin

Cok tatlisin ya ilk gebeligim aklima geldi kizimi hatirladim 19 yasindaydim dogum yaptigimda oyuncak bebege bakar gibi baktim o yakismadi bunu giydireyim o olmadi bunu giydireyim cahillik iste
Yavrumu oyuncak ettiydim
ben 28 yasindayim ve bu sekilde yaparmiyimki diyorum sus pusle kizimi ne hallere sokarm kim bilir :)

kızlar bebeişlerin hareketleri nasıl benimki 2 gündür acayip hareketli uyurken bile hareketine uyanıyorum sizdede oluyormu

Benimkide masallah ozellikle gece cok hareketli birde cok hickiriyo gunde 2-3 kez hickirik tutuyo uzun surunce bende takinti oluyo hatta suan bile hickiriyo kuzum

Kızlarr bu da benim lohusa tacım şimdi yaptım biter bitmez ilk size göstermek istedim

Eline saglik canim cok cici gorunuyo

Kiz bebekleri suslu puslu oluyo cok tatli oluyolar yaparsin bence ama bi 3 ayini bitirsin annesi hirpilamadan nazik.nazik degistirin uzerini :)
ilk zamanlar muhtemelen kizim beni hirpalayacagi icin pek susle ugrasamam ama normale dondgmz ilk an baslayacagm :)))) bende suslu bir kadin degilim ama kizima cok hevesliyim nedense

canım aklıma ne geldi beyaz diktirip koltuğun renginde minik kelebekler mi diksen üstüne keçeden filan

Cok tesekkur ederim buda guzel olur aslimda , ama sanirim karar verdim en sevdigim renk turkuaz ve koltuga turkuaz ortu yaptirip pembe tonlarinda fon perde , ve kirlentlerde lila mor fln kullanmayi dusunduk bugun esimle bu fikir hosumiza gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…