- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Sagolasin MeltemMervecim geçmiş olsun İNŞALLAH zamanında sağlıkla dogar bebeğin..
Benimkide 3 gundur sakin.kızlar bebeişlerin hareketleri nasıl benimki 2 gündür acayip hareketli uyurken bile hareketine uyanıyorum sizdede oluyormu
Gecmis olsun canim ayaklarini uzat.dinlenTesekkr ederim. Bn cok yorulck bisey de yapmdm ama oldu isteinsllh devami gelmz
Cok tatlisin ya ilk gebeligim aklima geldi kizimi hatirladim 19 yasindaydim dogum yaptigimda oyuncak bebege bakar gibi baktim o yakismadi bunu giydireyim o olmadi bunu giydireyim cahillik isteOdasına girip çıkıyorum heyecandan
Size de öyle oluyo mu
Bu beşikte o olucak vs hayal ediyorum deli gibi
bunlarin birebir aynisini yapmak zor cnm cunku bunlar muhtemelen makina kesimi. Kalin keceyi sekilli kesmek cok zor. yegenimin kizi icin puset magnet hazrladk.gozkarari cay tabagiyla yuvarlak yapip bosluk dilimini cikardik.sonrada ustune suslemeler yaptik bu sekilde yapabilirsinEki Görüntüle 1379645 Eki Görüntüle 1379644 Eki Görüntüle 1379644 Bunlara bayıldım yaaaa .. Kendim yapabilir miyim acaba !! Eşim yine diyecek " icat Çıkarma " diye :))) ama hoşuna da gidiyor bunları yapmam .. Çekirge aslında yapar bunları oyunda az zamanı kaldı ... Ama bana nasıl yapabilirim ölçülerini kalıplarını netten bulabilir miyim ki Eki Görüntüle 1379644 Eki Görüntüle 1379645
ben 28 yasindayim ve bu sekilde yaparmiyimki diyorumCok tatlisin ya ilk gebeligim aklima geldi kizimi hatirladim 19 yasindaydim dogum yaptigimda oyuncak bebege bakar gibi baktim o yakismadi bunu giydireyim o olmadi bunu giydireyim cahillik iste
Yavrumu oyuncak ettiydim
Kiz bebekleri suslu puslu oluyo cok tatli oluyolar yaparsin bence ama bi 3 ayini bitirsin annesi hirpilamadan nazik.nazik degistirin uzerini :)ben 28 yasindayim ve bu sekilde yaparmiyimki diyorumsus pusle kizimi ne hallere sokarm kim bilir :)
Cok tatli olmus canim :)Kızlarr bu da benim lohusa tacım şimdi yaptım biter bitmez ilk size göstermek istedim
kızlar bebeişlerin hareketleri nasıl benimki 2 gündür acayip hareketli uyurken bile hareketine uyanıyorum sizdede oluyormu
Kızlarr bu da benim lohusa tacım şimdi yaptım biter bitmez ilk size göstermek istedim
Cok tatli olmus canim :)
tşk ederim bi anda yapayım dedim yaptım ama heralde 3 saat filan uğraştımmBenimkide masallah ozellikle gece cok hareketli birde cok hickiriyo gunde 2-3 kez hickirik tutuyo uzun surunce bende takinti oluyohatta suan bile hickiriyo kuzum
Eline saglik canim cok cici gorunuyo
ilk zamanlar muhtemelen kizim beni hirpalayacagi icin pek susle ugrasamam ama normale dondgmz ilk an baslayacagm :)))) bende suslu bir kadin degilim ama kizima cok hevesliyim nedenseKiz bebekleri suslu puslu oluyo cok tatli oluyolar yaparsin bence ama bi 3 ayini bitirsin annesi hirpilamadan nazik.nazik degistirin uzerini :)
ellerine saglik cnm.. Keceyle ugrasmak basit gibi gorunuyor ama cok oyaliyor benimde hala bitmeyen battaniyem vartşk ederim bi anda yapayım dedim yaptım ama heralde 3 saat filan uğraştımm
saol canım benimde magnetlerim yarım kaldı işte yavaş yavaş bitircem onları da doğuma kadarellerine saglik cnm.. Keceyle ugrasmak basit gibi gorunuyor ama cok oyaliyor benimde hala bitmeyen battaniyem var
Insllh sagolmerveteacher insallah bebegin zamanını bekler
canım aklıma ne geldi beyaz diktirip koltuğun renginde minik kelebekler mi diksen üstüne keçeden filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?