2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben sebamed şampuan, sudocrem pişik kremi ve belki sebamed bebek losyonu ona karar vermedim daha ama yağ falan almayı düşünmüyorum. yani en fazla 3 ürün

NAZARIM NASILSIN CANIM BEBİŞİN NASILL???? SAĞLICAKLA KUCAGINA AL İNŞALLAH

Bugun çook sinirliyim ben yaa. Patlamaya hazır bomba gbiyim hem ağlamak geliyor hem de bağırıp çağırmak. Çok sıkıldım ya hiçbir yere gidemiyorsun hiçbir şey yapamıyorsun kardan dolayı tek başına bile yürüyemiyorsun ki daha da kar yağacakmış şubat ayı karlı geçecekmiş. Bugunlerde depesyonun dibiyim. Tvde beni oyalamıyor televizyona bakarken aksine daha da çok boğuluyorum uyusam uyuyamıyorum : ((((((((((((

sata gore verılıyor dıye bılıyorum , benım doktorum tam 32+0 da verıcem cuma gunu gel mutlaka yazayım dedı

surukleyıcı bır kıtap okusan ?

Sen baya bunalmışsın. Sürekli eve tıkılı kalmak evet çok sıkıcı. El işi gibi uğraş edin kendine yaptığın bişey yoksa. Yeni bişeyler yapmak gerçekten terapi gibi geliyor.

Canim ben bile calistigim halde arada bunalima giriyorum Ağlıyorum herseye sinirleniyorum dolabın karsisina gecip agladim h.sonu hicbiseyim olmuyor diye ki.cogu kiyafetimi giyiyorum hala. Cok normal bu surec gecici öyle düşün kendini oyalayacak biseyler yap hobi gibi kitap oku vs. Bebegine kavusunca hepsi bitecek üzülme bütün hayatimiz onlar.olacak.

aslında bekleyebilirsin cnm bazı drlar erken alma bazılarıda bekleme taraftarı anne karnında ne kadar gelişirse okadar iyi

Dün bende aynı duygular içindeyim birde kv gelince iyice çıldırdım okula gelmek biraz iyi geldi.o değilde bebek olunca da evden pek cikamiyoruz ilk aylar.allah hepimize dayanma gücü versin...

Arkadaşlar ev temizliklerinizi nezaman yapacaksınız. 15 tatilde yapılsın diyorum ben amcamin kızı annem falan gelcekler ama gözümde çok büyüyo ya ve hiç yapasim yok.Normalde yavas yavaş hep kendim yaparim yaz temizliğini falan kimseden yardim almam yani şurayi da yap diyemem kimseye ama simdi yapamiyo olmak çok canımı sıkıyor açıkçası ve gözümde çok büyüyor.

hayırlı olsun cnm bebegin güle güle büyüt şükür kilosuda iyi inşallah hemencik çıkarsınız hastaneden

Cuma gunu 32+0fa calisabilir raporunu aldim bu sabah verdim daha iki saat gemeden derste midem bulandi terlemeye basladim lavaboya gitmek icin kalktim elim ayagim titriyodu yuzum bembeyaz oldu.mudur yardimcisinimn odasinda dinlendim gecti hrralde tansiyonum dustu.ilk defa boyle oldum.cok korktum erken dogum hikayelerini okuyunca acaba okulda mi dogurcam diye korktum

BEN BU cumartesı yapıcam sonrasında zaten ufak tefek sılme supurme ıslerı yapılır 1 ay ıcınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…