ben sebamed şampuan, sudocrem pişik kremi ve belki sebamed bebek losyonu ona karar vermedim daha ama yağ falan almayı düşünmüyorum. yani en fazla 3 ürünya kızlar şu bebek bakım ürünlerinde karar veremiyorum kafayı yicem... sebamed mi alayım unibaby mi dün bebek mağazasına gittik sebamede baktım toplam 5 ürüne 100 küsür fiyat çıktı eşim bu çok pahalı oluyo böyle dedi ne yapayım bi akıl verin
NAZARIM NASILSIN CANIM BEBİŞİN NASILL???? SAĞLICAKLA KUCAGINA AL İNŞALLAH@Cekirgee internette bakinirken bunu gördüm ve aklima sen geldin.. belki seni biraz rahatlatir :)
özellikle kalabalık şehirlerde yaşayan annelerin en büyük endişelerinden biri hastaneye yetişemeden doğum yapmaktır.
Bu, ilk gebeliğini yaşayan anne adayları için teorik olarak söz konusu olabilmekle beraber pratikte ender rastlanan bir durumdur. Gerçek doğum kasılmaları başlamasıyla birlikte rahimağzı açılmaya başlar ve "tam açık" yani yaklaşık 10 santimetre olana kadar 6-10 saatlik bir süre geçer. Daha sonra başlayan ıkınma evresi ise 0.5-2 saat arası sürer. Doğum yapacağınız hastaneye bu kadar uzak bir mesafede oturmuyorsanız doğum kasılmalarınız başladığında doktorunuzu haberdar edin, sakin bir şekilde hazırlıklarınızı yapın ve hastaneye kendinizi trafikte tehlikeye atmayacak şekilde ulaşın.
Eğer kasılmalarınız başlamasına rağmen hastaneye uzun süre gitmezseniz ve özellikle de daha önce çok sayıda doğum yapmış olmanıza rağmen evde oyalanırsanız arabada veya takside doğum yapmanız elbette mümkündür. Doğum doğal bir süreçtir ve doğadaki canlılar doğum eylemleri başlayınca herkesten uzak bir köşeye çekilerek doğum yaparlar. Yani doğa onları doğum yapacakları konusunda uyarır. Biz insanoğlunu da doğa bu alarm sisteminden mahrum etmez.
Doğum kasılmalarınızdan önce sularınız gelmiş olsa dahi çoğu durumda bu sizin "apartopar" hastaneye gitmeniz için bir neden teşkil etmez. Dakikalar içinde hastaneye ulaşılması gereken durumlar çok ender görülürler.
ya demiyor işte özel muayenehanesi var diye sanırım ben başka yerden alcam da tam gününde gidiyim diorum iki arada bi derede kaldım. gerçi kendi doktorum sat a göre al dedi bebk gelişimine göre deil ama bu seferde sonrasında bi hafta zararda başlıyorum sanki emin olamadım.
ya demiyor işte özel muayenehanesi var diye sanırım ben başka yerden alcam da tam gününde gidiyim diorum iki arada bi derede kaldım. gerçi kendi doktorum sat a göre al dedi bebk gelişimine göre deil ama bu seferde sonrasında bi hafta zararda başlıyorum sanki emin olamadım.
Bugun çook sinirliyim ben yaa. Patlamaya hazır bomba gbiyim hem ağlamak geliyor hem de bağırıp çağırmak. Çok sıkıldım ya hiçbir yere gidemiyorsun hiçbir şey yapamıyorsun kardan dolayı tek başına bile yürüyemiyorsun ki daha da kar yağacakmış şubat ayı karlı geçecekmiş. Bugunlerde depesyonun dibiyim. Tvde beni oyalamıyor televizyona bakarken aksine daha da çok boğuluyorum uyusam uyuyamıyorum : ((((((((((((
Sen baya bunalmışsın. Sürekli eve tıkılı kalmak evet çok sıkıcı. El işi gibi uğraş edin kendine yaptığın bişey yoksa. Yeni bişeyler yapmak gerçekten terapi gibi geliyor.Bugun çook sinirliyim ben yaa. Patlamaya hazır bomba gbiyim hem ağlamak geliyor hem de bağırıp çağırmak. Çok sıkıldım ya hiçbir yere gidemiyorsun hiçbir şey yapamıyorsun kardan dolayı tek başına bile yürüyemiyorsun ki daha da kar yağacakmış şubat ayı karlı geçecekmiş. Bugunlerde depesyonun dibiyim. Tvde beni oyalamıyor televizyona bakarken aksine daha da çok boğuluyorum uyusam uyuyamıyorum : ((((((((((((
o zaman bende cuma gidicemsata gore verılıyor dıye bılıyorum , benım doktorum tam 32+0 da verıcem cuma gunu gel mutlaka yazayım dedı
o zaman bende cuma gidicem11 hazıran sattı cumaya denk geliyor.
Canim ben bile calistigim halde arada bunalima giriyorum Ağlıyorum herseye sinirleniyorum dolabın karsisina gecip agladim h.sonu hicbiseyim olmuyor diye ki.cogu kiyafetimi giyiyorum hala. Cok normal bu surec gecici öyle düşün kendini oyalayacak biseyler yap hobi gibi kitap oku vs. Bebegine kavusunca hepsi bitecek üzülme bütün hayatimiz onlar.olacak.Bugun çook sinirliyim ben yaa. Patlamaya hazır bomba gbiyim hem ağlamak geliyor hem de bağırıp çağırmak. Çok sıkıldım ya hiçbir yere gidemiyorsun hiçbir şey yapamıyorsun kardan dolayı tek başına bile yürüyemiyorsun ki daha da kar yağacakmış şubat ayı karlı geçecekmiş. Bugunlerde depesyonun dibiyim. Tvde beni oyalamıyor televizyona bakarken aksine daha da çok boğuluyorum uyusam uyuyamıyorum : ((((((((((((
http://www.neiyifikir.com/pinfo.asp?pid=1725&gclid=CO6h4I_Vn8MCFQ6WtAodM1wATwAğzını çenesini siliyolardı biz ordayken
Başka saf su pamuk yazan görmedim
E-ebekte baby&me vardı ama naısl bilmiyorum
benimde sat 11 haziran niye gunlerimiz farkli ki?o zaman bende cuma gidicem11 hazıran sattı cumaya denk geliyor.
aslında bekleyebilirsin cnm bazı drlar erken alma bazılarıda bekleme taraftarı anne karnında ne kadar gelişirse okadar iyiAslında dillendirmeye bile korktuğum düşünceler içerisindeyim
İlk tahmini doğum tarihim 27 Şubattı
Bebek önde ama gelişimine bakalım dediler
Özellikle detaylı da bu önde olayı biraz daha fark attı
Sonra en başından beri tüm ultrason resimlerim istendi
Bebeğin hep önde olduğunu, benim SAT ımın yanlış olduğunu söylediler. Doğum tarihimi değiştirdiler 16 Şubat olarak
( SAT en fazla bir iki gün oynar, sanmıyorum bu kadar oynayacağını )
Sezeryan isteyince de 6 Şubat dendi
Yani yaklaşık 20 gün oynandı tarihte ilk zamandan bugüne bakarsak
Bazen diyorum erken mi alınıyo acaba ?
Allah korusun ciğerleri vs. için anne karnında kalması yani tarih önemli
Dün bende aynı duygular içindeyim birde kv gelince iyice çıldırdım okula gelmek biraz iyi geldi.o değilde bebek olunca da evden pek cikamiyoruz ilk aylar.allah hepimize dayanma gücü versin...Bugun çook sinirliyim ben yaa. Patlamaya hazır bomba gbiyim hem ağlamak geliyor hem de bağırıp çağırmak. Çok sıkıldım ya hiçbir yere gidemiyorsun hiçbir şey yapamıyorsun kardan dolayı tek başına bile yürüyemiyorsun ki daha da kar yağacakmış şubat ayı karlı geçecekmiş. Bugunlerde depesyonun dibiyim. Tvde beni oyalamıyor televizyona bakarken aksine daha da çok boğuluyorum uyusam uyamıyorum : ((((((((((((
benimde sat 11 haziran niye gunlerimiz farkli ki?
hayırlı olsun cnm bebegin güle güle büyüt şükür kilosuda iyi inşallah hemencik çıkarsınız hastanedenSelam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
BEN BU cumartesı yapıcam sonrasında zaten ufak tefek sılme supurme ıslerı yapılır 1 ay ıcındeArkadaşlar ev temizliklerinizi nezaman yapacaksınız. 15 tatilde yapılsın diyorum ben amcamin kızı annem falan gelcekler ama gözümde çok büyüyo ya ve hiç yapasim yok.Normalde yavas yavaş hep kendim yaparim yaz temizliğini falan kimseden yardim almam yani şurayi da yap diyemem kimseye ama simdi yapamiyo olmak çok canımı sıkıyor açıkçası ve gözümde çok büyüyor.
surukleyıcı bır kıtap okusan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?