- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Kk garantici bi gün sonradan atıyor diger haftaya. Benim hesaplarim telefonumdaki gebelik programi ve doktorum ayni hesapliyoz kk bi gun geriden geliyor :)bılmıyorum kı :S ben netten bakmıstım mesela bu cuma 32+0 gosterıyor
dr da cuma gunu 32+0 dıyor , sata gore usg de oyle cıkıyor
ama mesela kk hamılelık takvımınde cumartesı gunu 32+0 =)
benimde sat 11 haziran niye gunlerimiz farkli ki?
Sen baya bunalmışsın. Sürekli eve tıkılı kalmak evet çok sıkıcı. El işi gibi uğraş edin kendine yaptığın bişey yoksa. Yeni bişeyler yapmak gerçekten terapi gibi geliyor.
Kk garantici bi gün sonradan atıyor diger haftaya. Benim hesaplarim telefonumdaki gebelik programi ve doktorum ayni hesapliyoz kk bi gun geriden geliyor :)
Erken dogumlar benı urkutmeye basladı son zamana bırakmamak lazım :)
Canim ben bile calistigim halde arada bunalima giriyorum Ağlıyorum herseye sinirleniyorum dolabın karsisina gecip agladim h.sonu hicbiseyim olmuyor diye ki.cogu kiyafetimi giyiyorum hala. Cok normal bu surec gecici öyle düşün kendini oyalayacak biseyler yap hobi gibi kitap oku vs. Bebegine kavusunca hepsi bitecek üzülme bütün hayatimiz onlar.olacak.
ben dolap baza vitrin mutfak içlerini hallaettim sömestır bitincede cam kapı için birini tutacagım nasip olursa umuyorum bebiş erken gelmeye kalkmazArkadaşlar ev temizliklerinizi nezaman yapacaksınız. 15 tatilde yapılsın diyorum ben amcamin kızı annem falan gelcekler ama gözümde çok büyüyo ya ve hiç yapasim yok.Normalde yavas yavaş hep kendim yaparim yaz temizliğini falan kimseden yardim almam yani şurayi da yap diyemem kimseye ama simdi yapamiyo olmak çok canımı sıkıyor açıkçası ve gözümde çok büyüyor.
Dün bende aynı duygular içindeyim birde kv gelince iyice çıldırdım okula gelmek biraz iyi geldi.o değilde bebek olunca da evden pek cikamiyoruz ilk aylar.allah hepimize dayanma gücü versin...
neden erken dogum rıskın var canım ?benım erken dogum rıskım varmış , ama ben nedense hıc erken dogum yapacak gıbı hısetmıyrum tuhaf
o zaman bende cuma gidicem11 hazıran sattı cumaya denk geliyor.
kasılmalarım baslamıs canım ,neden erken dogum rıskın var canım ?
Aynı durum bende de var. bende hiç erken yapacakmışsın gibi gelmiyor. Daha hiç bişeyini hazırlamadım mesala 32 hafta izne ayrılıcam ozaman yaparım diyorum. Çünkü şuan bi sıkıntım yok allah a şükür hep böyle olacakmış gibi geliyor. İnşallah hazırlıksız yakalanmambenım erken dogum rıskım varmış , ama ben nedense hıc erken dogum yapacak gıbı hısetmıyrum tuhaf
neslihan benim.oglanin kafada 2 hafta ileride idi gerçektende kafası büyük dogdu kanala inemedi bu yüzden 38.5 cm di capiBende kafa ölçüsü 2 hafta ileride göbek ölçüsü 1 hafta geride.Diğer ölçümler haftasıyla uyumlu.Niye kafası ilerde dedim.Genetik yapıdan kaynaklıdır diyor.Sizde böyle bir durum var mı?
Kasılma karnın sertlesmesi imiş canım.
kasılmalarım baslamıs canım ,
Kasılma karnın sertlesmesi imiş canım.
Bende aventin küçük olanı aldım ama uzunda almak gerekir mi ilk dönemler içinhala bıberon emzık almadım ya ,
kızlar sımdı bıberon aventın hep kucugunden hemde uzunlardan mı alayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?