2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bılmıyorum kı :S ben netten bakmıstım mesela bu cuma 32+0 gosterıyor
dr da cuma gunu 32+0 dıyor , sata gore usg de oyle cıkıyor
ama mesela kk hamılelık takvımınde cumartesı gunu 32+0 =)
Kk garantici bi gün sonradan atıyor diger haftaya. Benim hesaplarim telefonumdaki gebelik programi ve doktorum ayni hesapliyoz kk bi gun geriden geliyor :)

Sen baya bunalmışsın. Sürekli eve tıkılı kalmak evet çok sıkıcı. El işi gibi uğraş edin kendine yaptığın bişey yoksa. Yeni bişeyler yapmak gerçekten terapi gibi geliyor.

Evet canım ev kapalı alan okul kapalı alan yapıcak hiçbişey yok hareketsizlikten bunaldım : (

Bende çalışıyorum canım ama ne bilim çok sıkıldım dediğin gibi kıyafetlerimde yakışmıyor zaten : ( Son iki ay geçmek bilmiyor gibi kendii kurbanlık koyun gibi hissetmeye başladım

ben dolap baza vitrin mutfak içlerini hallaettim sömestır bitincede cam kapı için birini tutacagım nasip olursa umuyorum bebiş erken gelmeye kalkmaz

Herkese merhabalar dün hiç giremedim mutfak dolaplarının içlerini silmek gibi bir delilik (benim mutfak komple dolap) yaptım resmen canım çıktı her şeyi yıkadım ama eşim görünce çok sinirlendi Hastana çantamızı da hazırladım ama bazı eksiklerim var yarında onları halledicem inşallah.Sizler nasılsınız ? Çantalarınıza neler koydunuz ?

Dün bende aynı duygular içindeyim birde kv gelince iyice çıldırdım okula gelmek biraz iyi geldi.o değilde bebek olunca da evden pek cikamiyoruz ilk aylar.allah hepimize dayanma gücü versin...

Evet ilk aylarda evde durma fikride beni şimdiden sıkıyor. Evde durmaya hiç alışkın değilim napıcam bilmiyorum. Okulda da arge ye verdiler dersede girmiyorum kümese tünemiş gibi boş bir oda da oturda ıtur daha çok bunalıyorum

hala bıberon emzık almadım ya ,
kızlar sımdı bıberon aventın hep kucugunden hemde uzunlardan mı alayım ?

benım erken dogum rıskım varmış , ama ben nedense hıc erken dogum yapacak gıbı hısetmıyrum tuhaf
Aynı durum bende de var. bende hiç erken yapacakmışsın gibi gelmiyor. Daha hiç bişeyini hazırlamadım mesala 32 hafta izne ayrılıcam ozaman yaparım diyorum. Çünkü şuan bi sıkıntım yok allah a şükür hep böyle olacakmış gibi geliyor. İnşallah hazırlıksız yakalanmam

Bende kafa ölçüsü 2 hafta ileride göbek ölçüsü 1 hafta geride.Diğer ölçümler haftasıyla uyumlu.Niye kafası ilerde dedim.Genetik yapıdan kaynaklıdır diyor.Sizde böyle bir durum var mı?
neslihan benim.oglanin kafada 2 hafta ileride idi gerçektende kafası büyük dogdu kanala inemedi bu yüzden 38.5 cm di capi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…