2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BU kasılmalar nasıl bişey

ben hısetmıyorum , ole hısedılcek derecede bırsey degıl , ama gobek alt kısım kasık kısmı kımı zaman oyle sert oluyorkı doluluk oluyor bıldıgın ozamanlar ınce ınce sancılarda oluyor benım , ama herzaman kasılma oldugu anlamına gelmıyormus boyle oluncada , cok ayakta durunca ve yoruluncada karın sertlesıp gerılıyor mesela ,
dr usg ıle baktıgında soyluyor rahım kasılman var fln kasılmalar baslamısdıye

yeni bir haftaya daha başladık .son haftamız şu okulları kapatsaydık bi okulda birşey anlamıyorumda akşam yemeginden sonra halim kalmıyor gece uyuyamıyorum sarhoş gibiyim

Bende aventin küçük olanı aldım ama uzunda almak gerekir mi ilk dönemler için

bence gerekmez, mınıcık bebecık cunku bıberon bulunsun dıye alıyoruz aslında sut gelmez hmen fln fılan
en ıyısı bende bı emzık bıde o mınık bıberonlardan alayım

Bende kafa ölçüsü 2 hafta ileride göbek ölçüsü 1 hafta geride.Diğer ölçümler haftasıyla uyumlu.Niye kafası ilerde dedim.Genetik yapıdan kaynaklıdır diyor.Sizde böyle bir durum var mı?

Evet aynı durum bendede var ama o doktor çok normal birşeymiş gibi söylediği için aklıma kötü birşey gelmedi benim

ıns yakalanmayız =) benım garıp bı sancılarım flnda oluyor ufak ufak ufak ama hıc dogum sancısımı dıyede yorumlamıyorum aslında =)

bende de yaklaşık iki haftadır oluyor ve bu durumdan tırsıyorum.karnım taş gibi oluyor bazen arka arkaya

benimde öyle canım ya, bide bebiş haftasına göre kilolu, suyum üst sınıra yakın korktum valla, ilk olduğundan kasılma olabileceği hiç aklıma gelmemişti, çok sertleşiyor herhalde yoruldum gene felan diyodum ayy vaktinde alırız inşallah kuzularımızı

hala bıberon emzık almadım ya ,
kızlar sımdı bıberon aventın hep kucugunden hemde uzunlardan mı alayım ?
bende almadım henüz ama avent in küçük olanından alacağım sadece. Bence ilk hem büyük hem küçük gerek yok. İnşallah küçüğe bile hiç gerek olmaz.

Bende avent alacağım karar verdim ama cam mı yoksa pes modeli var bide ondan mı alayım bilemiyorum. Bazıları cam iyi değil diyor. Eee hani cam sağlıktı. kafam karıştı bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

aaaaa
ilk defa duydum usg de goren bende cok merak edıyorum kızımı ne kadar olmus bakalım nasıl durumu

ıyıdır Annesı Allah ın ıznıyle kıloda almıstır ıyıce sonlara dogru alınıyormusya asıl kılo ,
nst de benım bıldıgım sancılar takıp edılıyor , rahım kasılmalarını dr usg de goruyormus , benım 3-4 aylıkkende rahım kasılmaların vardı dusuk rıskı sebebı ıle progestan kullanıyordum , sımdı tekrar nıye bunu verdınız dedıgımde , soyledıgım gıbı rahım kasılmaların var bu erken dogum rıskı erken dogum yapmayasın dıye dedı dr

ben cam alacagım , dıgerlerıne guvenmıyorum

Anladim canim. Hayirlisi olsun. Ama tarihler arasinda da baya fark var

Canım benimde gece kramp gibi oluyor ama Allahtan çok sık değil olduğunda da hiç bir hareket rahatlatmıyor Neyseki 5-6 haftamız kaldı Allahın izni ile.

Bende dün gece sinirimden ağladım,bunaldım iyice. Nefes problemi yaşıyorum,sağa sola yada sırt üstü yatamıyorum ,yattığım yerden rahat kalkamıyorum,heryerim ağrıyor sanki,bi taraftan soğuk bi taraftan çalışmak durumundayım. Bebeğimi düşündükçe sakinleşiyorum ama çok bunaldım vakit çabuk geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…