bende de yaklaşık iki haftadır oluyor ve bu durumdan tırsıyorum.karnım taş gibi oluyor bazen arka arkayaöylemiymişbilmiyodum, benim bu aralar karnım çook sertleşip duruyordu
BU kasılmalar nasıl bişey
Bende aventin küçük olanı aldım ama uzunda almak gerekir mi ilk dönemler için
Bende kafa ölçüsü 2 hafta ileride göbek ölçüsü 1 hafta geride.Diğer ölçümler haftasıyla uyumlu.Niye kafası ilerde dedim.Genetik yapıdan kaynaklıdır diyor.Sizde böyle bir durum var mı?
Nst de gorduler dıımı daha hıc gırmedım haftaya salı gırıcem 36+1 dekasılmalarım baslamıs canım ,
Aynı durum bende de var. bende hiç erken yapacakmışsın gibi gelmiyor. Daha hiç bişeyini hazırlamadım mesala 32 hafta izne ayrılıcam ozaman yaparım diyorum. Çünkü şuan bi sıkıntım yok allah a şükür hep böyle olacakmış gibi geliyor. İnşallah hazırlıksız yakalanmam
Nst de gorduler dıımı daha hıc gırmedım haftaya salı gırıcem 36+1 de
aaaaanst gırmedım bende , usg de gordu
bende de yaklaşık iki haftadır oluyor ve bu durumdan tırsıyorum.karnım taş gibi oluyor bazen arka arkaya
bende almadım henüz ama avent in küçük olanından alacağım sadece. Bence ilk hem büyük hem küçük gerek yok. İnşallah küçüğe bile hiç gerek olmaz.hala bıberon emzık almadım ya ,
kızlar sımdı bıberon aventın hep kucugunden hemde uzunlardan mı alayım ?
Yok. Öyle bir sey demediBende kafa ölçüsü 2 hafta ileride göbek ölçüsü 1 hafta geride.Diğer ölçümler haftasıyla uyumlu.Niye kafası ilerde dedim.Genetik yapıdan kaynaklıdır diyor.Sizde böyle bir durum var mı?
aaaaa
ilk defa duydum usg de goren bende cok merak edıyorum kızımı ne kadar olmus bakalım nasıl durumu
bende almadım henüz ama avent in küçük olanından alacağım sadece. Bence ilk hem büyük hem küçük gerek yok. İnşallah küçüğe bile hiç gerek olmaz.
Bende avent alacağım karar verdim ama cam mı yoksa pes modeli var bide ondan mı alayım bilemiyorum. Bazıları cam iyi değil diyor. Eee hani cam sağlıktı. kafam karıştı bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Yok. Öyle bir sey demedi
Anladim canim. Hayirlisi olsun. Ama tarihler arasinda da baya fark vargecen cuma kontrolde 11 gün cıktı bu sefer,
en bastan berı 1 hafta ondeydı hep 3 hafta once fln 15 gun onde cıktı , sımdıde 11 gun yanı ,
usg kagıdında 2 tane dogum tarıhı yazıyor mesela 20 mart , 11 onde cıktıgın ıcınde 9 mart gosterıyor tarıhı
Bakmak lazimusg cıktısı verıyor ya dr sıyah beyaz olan kafa olcumu , gobek olcumu , bacak olcumu , onun sag kısmında yazıyor haftaları
banada demedı oyle bırsey
Canım benimde gece kramp gibi oluyor ama Allahtan çok sık değil olduğunda da hiç bir hareket rahatlatmıyorGünaydın kızlar...iyi bir hafta olur umarım...
@gulguzeli85 canım hayırlı olsun... maşallah bebişimize de...
benim için bu gece kabustu... 12 de yattım 1 de sağ kasığıma bir ağrı saplandı yatakta ne dönebildim ne kımıldayabildim ağlayacaktım neredeyse.. biraz bekledikten sonra hafifledi ağrı sonra ayağa kalktım ondan sonra da yatabilmek ne mümkün sabah 6 yı gördüm sonra 1 saat uyumuşum 7 de kalktım işe geldim resmen ruh gibiyim.. o ağrı neden oldu anlamadım dün akşam magnorm içmeyi unutmuşum acaba ondan mı diyorum ya da yatakta ters bir hareketmi yaptım hiç anlamadım
benim bebiş 1 hafta kadar geriden geliyor cunku canımbenimde sat 11 haziran niye gunlerimiz farkli ki?
Bende dün gece sinirimden ağladım,bunaldım iyice. Nefes problemi yaşıyorum,sağa sola yada sırt üstü yatamıyorum ,yattığım yerden rahat kalkamıyorum,heryerim ağrıyor sanki,bi taraftan soğuk bi taraftan çalışmak durumundayım. Bebeğimi düşündükçe sakinleşiyorum ama çok bunaldım vakit çabuk geçer inşallah.Bugun çook sinirliyim ben yaa. Patlamaya hazır bomba gbiyim hem ağlamak geliyor hem de bağırıp çağırmak. Çok sıkıldım ya hiçbir yere gidemiyorsun hiçbir şey yapamıyorsun kardan dolayı tek başına bile yürüyemiyorsun ki daha da kar yağacakmış şubat ayı karlı geçecekmiş. Bugunlerde depesyonun dibiyim. Tvde beni oyalamıyor televizyona bakarken aksine daha da çok boğuluyorum uyusam uyuyamıyorum : ((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?