Anladim canim. Hayirlisi olsun. Ama tarihler arasinda da baya fark var
benim bebek baştan beri geride canım bende onun gelişimine göre yapmıştım senin gününde mi gidio minnoşunBenim satımda 11 haziran ama niye aynı görünmüyoruzki
Canım az kaldı bebişler gelince pek vakit olmayacak sıkılmalık :) Bende hep evdeyim hemde hamileliğin başından bu yana çünkü atama bekliyorumBugun çook sinirliyim ben yaa. Patlamaya hazır bomba gbiyim hem ağlamak geliyor hem de bağırıp çağırmak. Çok sıkıldım ya hiçbir yere gidemiyorsun hiçbir şey yapamıyorsun kardan dolayı tek başına bile yürüyemiyorsun ki daha da kar yağacakmış şubat ayı karlı geçecekmiş. Bugunlerde depesyonun dibiyim. Tvde beni oyalamıyor televizyona bakarken aksine daha da çok boğuluyorum uyusam uyuyamıyorum : ((((((((((((
Herkesin en başta aldığını galiba ben en sona aldım küveti hafta sonu aldık sonunda :)) şuan da bebekle ilgili bi kaç ayrıntı dışında bişeyi kalmadı, hastane için olanları ayırıp dolabını düzenledik çantasını hazırlamam kaldı,burcuerenoztel küveti aldığım yerde banyo şapkasını sordum oradaki kız yeni doğanlara önermiyoruz çünkü kafaları daha yumuşak mümkünse pek bişey kullanmayın, alacaksanız dahi ilerki aylarda kullanın dedi duydun mu böyle bişey
Aynen bende bu korku ile dün hastane çantamı hazırladım.Erken dogumlar benı urkutmeye basladı son zamana bırakmamak lazım :)
bende de bel agrıları basladıgünaydın kızlar soldan gelen bi sancıyla gece uyandm şimdi bişe yok . geçti gibi uykular yarım yamalak anne olmak zormuş yahu
bende h sonu hazırlıcam ınsallah.Aynen bende bu korku ile dün hastane çantamı hazırladım.
bu ölçülerde park yatak satılıyosa ona görede uyku seti ve yatağı vardır cnm, netten araştırabilirsin. benim aldığım uyku seti kenarlıksızdı..Günaydın.. Bu ölçülerde yatağı ve nevresim takımı oluyormu ki park yatak olarak kraftın calipso almayı düşünüyorum da ben...
Arkadaşlar ev temizliklerinizi nezaman yapacaksınız. 15 tatilde yapılsın diyorum ben amcamin kızı annem falan gelcekler ama gözümde çok büyüyo ya ve hiç yapasim yok.Normalde yavas yavaş hep kendim yaparim yaz temizliğini falan kimseden yardim almam yani şurayi da yap diyemem kimseye ama simdi yapamiyo olmak çok canımı sıkıyor açıkçası ve gözümde çok büyüyor.
EN CAM ALMADIM BPA sız olan dan aldım. camı bebek yüzüne falan düşürürü diye korktum öteki daha kullanışlıynışben cam alacagım , dıgerlerıne guvenmıyorum
Bende eğer yarı uzanır pozisyonda değilse sert hep ama hem doktora hem aile hekimine sordum normal olduğunu söyledi.NTS de belli olur sanırım kasılma varsa.öylemiymişbilmiyodum, benim bu aralar karnım çook sertleşip duruyordu
ay çekirge maşallah sen artık 38. hafta içindesin
erken doğum tabiri çıktı senin hayatından
belkı bunu cok duydun ama gercekten oyle hemen hopp dıye dogum olmuyor , sancın geldı dıyelım once uzun aralıklarla sancın baslar zaten 1-2-3 derken ara sureler kısalır sen o surecte , esınıde ararsın, annenıde
daha acıl bıse oldu dıyelım suyun geldı , hemen bı taksıye atlayıpda gıdebılırsın hastaneye
kanaman olursada korkma sen son haftalarındasın 37 de veya 38 dogru olması daha yuksek ıhtımal kanaman olsada korkma cok az bısı olur oda zaten , nişan dedıklerı sey oda işaret geldı derler,
normal dogum yapıp bunları bılenler hepsını evde yasıyor beklıyorlar takı sancıların aradakı dakıları cok kısalıncaya kadar
cevremden cok sahıt oldum ordan bılıyorum
en son 2 ay once arkadasımla evde bızzat volta attım saatlerceeee =)
Günaydın Kızlar
Canım hayırlı olsun güle güle kullanın çok şükür bir şey kalmadı senin
Bende şubat itibarı ile başlıcam acilleri almaya kalanı doğumdan sonra Allah nasip ederse
sen 38. hafta ıcındeymıssın zaten dogum subat 6 demıstı dr sana dımı ?
erken alınmıs olmuyorkı senın öyle degıl mı?
Bende chicco nun küçüğünden aldım birde avent in göğüs pompasını aldım zaten onunda küçük boy biberonu var başkada almadım ama birinin cam olmasına dikkat ettim.Bende aventin küçük olanı aldım ama uzunda almak gerekir mi ilk dönemler için
Benimkilerde babyjem fiyat olarakda aynı nerdeyse ve bende köpüklü file ve sünger aldım oradaki kız özellikle tavsiye etti doğal deniz süngeri dedi, küvet pembe mavi ve yeşil vardı bizde hep pembe aldık buda yeşil olsun deyip yeşili aldık, gülerek kullanırız inşallah :)ben de ebebekten aldım babyjem küvet seti
küvet 32 tl mi 26 mı ne
kova 12
tas 5
köpüklü baloncuklu file de 27 falandı
bi de sünger aldım d akullanır mıyım bilmiorum
pembesinin tonunu çok sevdims etin
Zaten sezaryen kesin ise bebeğin iri olması çok önemli değil heraldeSelam kızlar
Dün ağrılarım vardı sabahta kalkamadım
10 dan sonra uyanıp ancak varabildim , bu saatte bile trafik var pes
Aslında 37 ye yeni girdim, Sezeryan raihimi girince 1 hafta ekledi ( 39 haftada alıncak diye )
Bilmem kimisi de diyo sancım bile yoktu nst diye gittim hop doğuma aldılar
Bende yatak, uyku seti ve ısıtıcı eksik hala
Ama şükür buraya bile gelmek başarıdarısı hepimizin başına
37 deyim, Sezeryanı yazınca 1 hafta ekliyor. Normal doğum tarihi 16 Şubat olacaktı
İlk te daha geçti ya ondna karıştı benim kafam ( 27 Şubattı iri diye erkene aldılar )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?