2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim canim. Hayirlisi olsun. Ama tarihler arasinda da baya fark var

aynen , ama sezeryan olacagı ıcın ıste dr 5-12 arası dedı , 6 martta da 38+0 oluryorum , ben bıraz bekleme taraftarıyım dedım , kontrol ederız zaten hersey yolunda ıse ıstedıgın tarıhı beklerız dedı , tabı 12 sınden sonraya degıl

gulguzeli85 canım hayırlı olsun ,bebişede maşallah seninle aramızda 3 gün vardı inşallah benimki zamanını bekler.Eve geçecek misiniz hemen ?

Canım az kaldı bebişler gelince pek vakit olmayacak sıkılmalık :) Bende hep evdeyim hemde hamileliğin başından bu yana çünkü atama bekliyorum İnşallah olur da hep evde kalmam

günaydın kızlar soldan gelen bi sancıyla gece uyandm şimdi bişe yok . geçti gibi uykular yarım yamalak anne olmak zormuş yahu

Cekirgee bence doktorunla konuşup bebeğin bir sıkıntısı yoksa en azından 16 şubata kadar bekleyebilirsin.Bu arada sezaryeni sen mi istedin yoksa tıbbi bir durum mu var ?

ben de ebebekten aldım babyjem küvet seti

küvet 32 tl mi 26 mı ne
kova 12
tas 5
köpüklü baloncuklu file de 27 falandı
bi de sünger aldım d akullanır mıyım bilmiorum

pembesinin tonunu çok sevdims etin

Günaydın.. Bu ölçülerde yatağı ve nevresim takımı oluyormu ki park yatak olarak kraftın calipso almayı düşünüyorum da ben...
bu ölçülerde park yatak satılıyosa ona görede uyku seti ve yatağı vardır cnm, netten araştırabilirsin. benim aldığım uyku seti kenarlıksızdı..

ilke bebede fln nette bakmıştık bide alıcağınız yerde de yatağını uyku setini satarlar büyük ihtimalle

ben dün halıları yolladım
temizliği şubatın ortasında falan yaptırayım diyorum

öylemiymiş bilmiyodum, benim bu aralar karnım çook sertleşip duruyordu
Bende eğer yarı uzanır pozisyonda değilse sert hep ama hem doktora hem aile hekimine sordum normal olduğunu söyledi.NTS de belli olur sanırım kasılma varsa.

Selam kızlar
Dün ağrılarım vardı sabahta kalkamadım
10 dan sonra uyanıp ancak varabildim , bu saatte bile trafik var pes

ay çekirge maşallah sen artık 38. hafta içindesin

erken doğum tabiri çıktı senin hayatından

Aslında 37 ye yeni girdim, Sezeryan raihimi girince 1 hafta ekledi ( 39 haftada alıncak diye )

Bilmem kimisi de diyo sancım bile yoktu nst diye gittim hop doğuma aldılar

Günaydın Kızlar

Canım hayırlı olsun güle güle kullanın çok şükür bir şey kalmadı senin
Bende şubat itibarı ile başlıcam acilleri almaya kalanı doğumdan sonra Allah nasip ederse

Bende yatak, uyku seti ve ısıtıcı eksik hala
Ama şükür buraya bile gelmek başarı darısı hepimizin başına

sen 38. hafta ıcındeymıssın zaten dogum subat 6 demıstı dr sana dımı ?
erken alınmıs olmuyorkı senın öyle degıl mı?

37 deyim, Sezeryanı yazınca 1 hafta ekliyor. Normal doğum tarihi 16 Şubat olacaktı
İlk te daha geçti ya ondna karıştı benim kafam ( 27 Şubattı iri diye erkene aldılar )

Bende aventin küçük olanı aldım ama uzunda almak gerekir mi ilk dönemler için
Bende chicco nun küçüğünden aldım birde avent in göğüs pompasını aldım zaten onunda küçük boy biberonu var başkada almadım ama birinin cam olmasına dikkat ettim.

ben de ebebekten aldım babyjem küvet seti

küvet 32 tl mi 26 mı ne
kova 12
tas 5
köpüklü baloncuklu file de 27 falandı
bi de sünger aldım d akullanır mıyım bilmiorum

pembesinin tonunu çok sevdims etin
Benimkilerde babyjem fiyat olarakda aynı nerdeyse ve bende köpüklü file ve sünger aldım oradaki kız özellikle tavsiye etti doğal deniz süngeri dedi, küvet pembe mavi ve yeşil vardı bizde hep pembe aldık buda yeşil olsun deyip yeşili aldık, gülerek kullanırız inşallah :)

Zaten sezaryen kesin ise bebeğin iri olması çok önemli değil heralde

Bilmem kimisi de diyo sancım bile yoktu nst diye gittim hop doğuma aldılar
tabı tabı ole bısede var gıdıyor nst gırıyor sancısı cıkıyor , agrı esıgı yuksek ınsanlarda olabılıyormus bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…