2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımda sağlıksız besleniyordum pizza kebap cola felan.Kızım 3650 gr doğdu 39+2 de.Şimdi elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum.Hergun yumurta mı yiyorum.Kahvaltısız çıkmıyorum.Dışarda yemek yememeye dikkat ediyorum.2 kaseden aşağı yoğurt yemiyorum.Sonuç 29+2 de bebeğim 1366 gr.Maşallah düşük değil normal sınırlarda ama.Kızım daha iyi kilo alıyordu.Tabiki şükür isyana girmesin Allah korusun gününü doldursun inşallah da.Öyle bir üzüldüm işte.Hergün muza başlıyorum bundan sonra.Birde pekmez demişler.Hergün 1 avuçta ceviz yiyorum zaten ay ay.

B

EN CAM ALMADIM BPA sız olan dan aldım. camı bebek yüzüne falan düşürürü diye korktum öteki daha kullanışlıynış

kucuk bıberonu bebek kendı tutamayacak ya ondan dolayı cam tercıh edıyorum ( kı sut gelmez fln ıhtıyac olur dıye kucuk alacagım ) buyudugunde zaten nadır durumlar dısında sureklı bıberonla mama vermeyı dusunmuyorum , ozmaanda cam almam

canım benim bebiş ugsye göre 30 artı 1 de 1512 gr cıktı neler kilo aldırıyormus bebişe muz mu?

Guzel bir hafra guzel haberlerle dolu hizli gecen bir hafta olsun
Bende yarin kontrole gidecem cok merak ediyorum kizimi birde haftaya ucakla yolculuk yapmam gerekiyo o yuzden daha da merakliyim

Canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, masallah kuzucuguna kendisi nefes alabiliyo cok sukur, insallah en kisa zamanda evinize gidersiniz

Bende de takıntı oldu resmen bir gün besleyici olmayan bişey yesem hemen kafam takılıyor ama pekte alakası yok sanırım annem bende hiç dikkat etmemiş 4 yakın doğmuşum.

ama küçüğü suluk olarakta kullanabilirsin ilerde ağızlığı değiştirip

Bende sağlıksız besleniyorum o tarz şeylere alışık olduğumdan

kızlar netten pijama gecelik alanınız varmı hangi siteden aldınız

Birini butikbebeden almıştım 'elija' hiç bilmediğim halde güzel geldi
Diğerini trendyoldan aldım 'pierre cardin' öndne düğmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…