B
EN CAM ALMADIM BPA sız olan dan aldım. camı bebek yüzüne falan düşürürü diye korktum öteki daha kullanışlıynış
Cam aldım bende ilerki dönemler için uzunlardan alırımBende chicco nun küçüğünden aldım birde avent in göğüs pompasını aldım zaten onunda küçük boy biberonu var başkada almadım ama birinin cam olmasına dikkat ettim.
canım benim bebiş ugsye göre 30 artı 1 de 1512 gr cıktı neler kilo aldırıyormus bebişe muz mu?Kızımda sağlıksız besleniyordum pizza kebap cola felan.Kızım 3650 gr doğdu 39+2 de.Şimdi elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum.Hergun yumurta mı yiyorum.Kahvaltısız çıkmıyorum.Dışarda yemek yememeye dikkat ediyorum.2 kaseden aşağı yoğurt yemiyorum.Sonuç 29+2 de bebeğim 1366 gr.Maşallah düşük değil normal sınırlarda ama.Kızım daha iyi kilo alıyordu.Tabiki şükür isyana girmesin Allah korusun gününü doldursun inşallah da.Öyle bir üzüldüm işte.Hergün muza başlıyorum bundan sonra.Birde pekmez demişler.Hergün 1 avuçta ceviz yiyorum zaten ay ay.
Selam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
Bende de takıntı oldu resmen bir gün besleyici olmayan bişey yesem hemen kafam takılıyor ama pekte alakası yok sanırım annem bende hiç dikkat etmemiş 4 yakın doğmuşum.Kızımda sağlıksız besleniyordum pizza kebap cola felan.Kızım 3650 gr doğdu 39+2 de.Şimdi elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum.Hergun yumurta mı yiyorum.Kahvaltısız çıkmıyorum.Dışarda yemek yememeye dikkat ediyorum.2 kaseden aşağı yoğurt yemiyorum.Sonuç 29+2 de bebeğim 1366 gr.Maşallah düşük değil normal sınırlarda ama.Kızım daha iyi kilo alıyordu.Tabiki şükür isyana girmesin Allah korusun gününü doldursun inşallah da.Öyle bir üzüldüm işte.Hergün muza başlıyorum bundan sonra.Birde pekmez demişler.Hergün 1 avuçta ceviz yiyorum zaten ay ay.
ama küçüğü suluk olarakta kullanabilirsin ilerde ağızlığı değiştiripkucuk bıberonu bebek kendı tutamayacak ya ondan dolayı cam tercıh edıyorum ( kı sut gelmez fln ıhtıyac olur dıye kucuk alacagım ) buyudugunde zaten nadır durumlar dısında sureklı bıberonla mama vermeyı dusunmuyorum , ozmaanda cam almam
Canım az kaldı bebişler gelince pek vakit olmayacak sıkılmalık :) Bende hep evdeyim hemde hamileliğin başından bu yana çünkü atama bekliyorumİnşallah olur da hep evde kalmam
ama küçüğü suluk olarakta kullanabilirsin ilerde ağızlığı değiştirip
kızlar netten pijama gecelik alanınız varmı hangi siteden aldınız
ben mark-ha dan aldım canım pijama gayette güzelkızlar netten pijama gecelik alanınız varmı hangi siteden aldınız
Kızımda sağlıksız besleniyordum pizza kebap cola felan.Kızım 3650 gr doğdu 39+2 de.Şimdi elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum.Hergun yumurta mı yiyorum.Kahvaltısız çıkmıyorum.Dışarda yemek yememeye dikkat ediyorum.2 kaseden aşağı yoğurt yemiyorum.Sonuç 29+2 de bebeğim 1366 gr.Maşallah düşük değil normal sınırlarda ama.Kızım daha iyi kilo alıyordu.Tabiki şükür isyana girmesin Allah korusun gününü doldursun inşallah da.Öyle bir üzüldüm işte.Hergün muza başlıyorum bundan sonra.Birde pekmez demişler.Hergün 1 avuçta ceviz yiyorum zaten ay ay.
kızlar netten pijama gecelik alanınız varmı hangi siteden aldınız
Ne zaman geliyormusKIZLAR BIM e ates olcer gelıyormus http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/dijital_kulaktan_ates_olcer/aktuel.aspx
KIZLAR BIM e ates olcer gelıyormus http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/dijital_kulaktan_ates_olcer/aktuel.aspx
23 ndeNe zaman geliyormus
Bende sağlıksız besleniyorum o tarz şeylere alışık olduğumdan
hanı kımı cok cıps fln abur cubur yıyınce kılo alırya , senın bebıste ondan mı kılo alıyor acaba cek =)
hangısınden aldın canımTüh ben sipariş verdim yoksa alırdım
Nasip artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?