bende de bugun acaip bi stres ve agresiflik hali var kendime karşı psikolojik mi acaba ?
gunaydınlar...kullanıyorum ates olcerı memnunumonerebilirim kızlar.ben de bımden almısım demek kı...KIZLAR BIM e ates olcer gelıyormus http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/dijital_kulaktan_ates_olcer/aktuel.aspx
Kızımda sağlıksız besleniyordum pizza kebap cola felan.Kızım 3650 gr doğdu 39+2 de.Şimdi elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum.Hergun yumurta mı yiyorum.Kahvaltısız çıkmıyorum.Dışarda yemek yememeye dikkat ediyorum.2 kaseden aşağı yoğurt yemiyorum.Sonuç 29+2 de bebeğim 1366 gr.Maşallah düşük değil normal sınırlarda ama.Kızım daha iyi kilo alıyordu.Tabiki şükür isyana girmesin Allah korusun gününü doldursun inşallah da.Öyle bir üzüldüm işte.Hergün muza başlıyorum bundan sonra.Birde pekmez demişler.Hergün 1 avuçta ceviz yiyorum zaten ay ay.
hanı kımı cok cıps fln abur cubur yıyınce kılo alırya , senın bebıste ondan mı kılo alıyor acaba cek =)
hangısınden aldın canım
2630 gr demişlerdi Cuma günüCekirgee canım bebisin kac kilo oldu
gozunaydınDenokids indirime girsin diye bekliyodum ya sonunda girmiş
http://www.trendyol.com//Minik-Kusl...match__plid_&gclid=CKv6kJjsn8MCFdQZtAodCCMAsw
canimmm sirinemm ben iyiyim cok sükür bebegimde iyi siz nasilsiniz?? ayy cok sasirdim yazdigini görünce bir okadarda mutlu oldum :)NAZARIM NASILSIN CANIM BEBİŞİN NASILL???? SAĞLICAKLA KUCAGINA AL İNŞALLAH
gozunaydın
ınsallah yatagında gelmıstırBence kesin ondanilk zamanlar dikkat eidyodum her çeşitten yemeye ama alışkanlıklaırndan kolay vazgeçemiyo insan canım çektikçe yedim yine
Aslında kızılötesi düşünüyodum da
Bi arkadaşta gördüm hepimizin ateşi aynı çıkınca vazgeçtim
Burda da önce kızılötesi alıp sonr aklasik çubuklardan alanı duyunca bende öyle aldım
Weevell mi neydi hani
ınsallah yatagında gelmıstır
bende temizliği düşünyrm şuana kadar bende kimseden yardm almadm iş buyurmadım..nasıl olcak bu sefer bilmyrm eltimler gelcek temizliğe ama ben yapmak isterdm temizliğimiArkadaşlar ev temizliklerinizi nezaman yapacaksınız. 15 tatilde yapılsın diyorum ben amcamin kızı annem falan gelcekler ama gözümde çok büyüyo ya ve hiç yapasim yok.Normalde yavas yavaş hep kendim yaparim yaz temizliğini falan kimseden yardim almam yani şurayi da yap diyemem kimseye ama simdi yapamiyo olmak çok canımı sıkıyor açıkçası ve gözümde çok büyüyor.
senin sat 11 hazran değil o zamn çünkü 11 hazirana göre 32+0 çarşamba günü oluyorbılmıyorum kı :S ben netten bakmıstım mesela bu cuma 32+0 gosterıyor
dr da cuma gunu 32+0 dıyor , sata gore usg de oyle cıkıyor
ama mesela kk hamılelık takvımınde cumartesı gunu 32+0 =)
Bende de takıntı oldu resmen bir gün besleyici olmayan bişey yesem hemen kafam takılıyor ama pekte alakası yok sanırım annem bende hiç dikkat etmemiş 4 yakın doğmuşum.
benimkide artık hafta olarak tutmuyor ama yinede doktor sat ı baz alıyor..benim bebiş 1 hafta kadar geriden geliyor cunku canım
karın agrısı ceken varmı herseyden huylanıyorum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?