2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cekirgee canım bebisin kac kilo oldu

kilosu gayet normal canım.

Birde önerim nesquik ye. Toz olanıda olur kahvatılık olanıda.

pekmez harnup pekmezi olsun. Sabah aç karna 1 kaşık.

birde kaşar peyniri ye mutlaka o da kilo yapıyor.

hanı kımı cok cıps fln abur cubur yıyınce kılo alırya , senın bebıste ondan mı kılo alıyor acaba cek =)

Bence kesin ondan ilk zamanlar dikkat eidyodum her çeşitten yemeye ama alışkanlıklaırndan kolay vazgeçemiyo insan canım çektikçe yedim yine

hangısınden aldın canım

Aslında kızılötesi düşünüyodum da
Bi arkadaşta gördüm hepimizin ateşi aynı çıkınca vazgeçtim
Burda da önce kızılötesi alıp sonr aklasik çubuklardan alanı duyunca bende öyle aldım
Weevell mi neydi hani

NAZARIM NASILSIN CANIM BEBİŞİN NASILL???? SAĞLICAKLA KUCAGINA AL İNŞALLAH
canimmm sirinemm ben iyiyim cok sükür bebegimde iyi siz nasilsiniz?? ayy cok sasirdim yazdigini görünce bir okadarda mutlu oldum :)
hersey yolundadir insallah? amin insallah canim benim az kaldi hayirlisiyla oldu olacak niye olmuyo derken bitiyor bile hamilelik cok sükür :)

ınsallah yatagında gelmıstır

bende temizliği düşünyrm şuana kadar bende kimseden yardm almadm iş buyurmadım..nasıl olcak bu sefer bilmyrm eltimler gelcek temizliğe ama ben yapmak isterdm temizliğimi
bugün bile diyordum mutfağı temizlesemmi diye ama sonra bişey olur tepelere çıkcam vazgeçtim.. puf

bılmıyorum kı :S ben netten bakmıstım mesela bu cuma 32+0 gosterıyor
dr da cuma gunu 32+0 dıyor , sata gore usg de oyle cıkıyor
ama mesela kk hamılelık takvımınde cumartesı gunu 32+0 =)
senin sat 11 hazran değil o zamn çünkü 11 hazirana göre 32+0 çarşamba günü oluyor

Bende de takıntı oldu resmen bir gün besleyici olmayan bişey yesem hemen kafam takılıyor ama pekte alakası yok sanırım annem bende hiç dikkat etmemiş 4 yakın doğmuşum.

bende takinti yapiyorum ama dikkat etmeyenler bol hamur isi yiyenlerin bebegi tabiki kilo alabilir cunku hamurisi bizede kilo yapiyor bebegede ayni sekilde.cok kilo =saglikli anlamina gelmior biliorum.zayif olup cok saglikli olabiliyorsun.ama bildigim halde gönlüm bebegin kilolu olmasini istiyor annelerimiz bizi kilolu dogurmus cunku onlarin zamaninda seracilik yada hormonli tavuklar gdo lu yiyecekler azdi.daha dogal besleniyoduk.oyle pek kimsede para yoktu nerde fast food yicektik.simdi donerler hamburgerler hepsi hazir.Annelerimiz ev yemegi yapar yerlerdi hersey cok daha dogaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…