2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebişin kıyafetleri canım lacivert mavi sarı var
neyi nasıl atıcam bilmiyorum.
kendı camasırlarından pay biç.
ben acık renklerın hepsını bır yıkadım
koyu olanları bırlıkte
30 derece 40 dk 400 devırde masallah ıcınde ucuzlarda pahalılarda vardıı bir şey olmadı.
istersen elde yıka koyuları ?

karın agrısı ceken varmı herseyden huylanıyorum bugun

benim farklı günlerde farklı yerlerim ağrıyorgeçen hafta belim, haftasonu kasıklarım, dünden beri de kalça kemiklerim bende fena huylanıyorum, cuma dr kontrolüm var bakalım ne diyecekhaftaya da işi bırakıcam gibi

bir rüya gördüm hala etkisindeyim.. hayirdir insallah...
gece 4te zil caliyor camdan bakiyorum ambulans gelmis sizi almaya geldik hastaneye götürmek icin diyorlar.. esimi uyandirip soruyorum bu ne simdi diye oda diyor dogru ya sezeryan tarihi bugündü.. bende panik oluyorum ama daha hastane cantam hazir degil diye hemen cantayi hazirlamaya basliyorum.. yolda giderkende diyorum bugün ameliyat etmezler ama dimi daha ayin 19. daha cok erken diye.. bi bakiyorum kv de yanimizda oda bence alirlar artik vakti geldi diyor.. bende tabi bir heyecan bir heyecan.. uyandimki ter su icindeyim kalbim küt küt atiyor.. saat 2.30.. daha uyumak ne mümkün.. 6 ya dogru tekrar uyumusum bir saat sonrada kalktim ise geldim..

bugünde ayin 19u ya o yüzden galiba cok tedirginim bugün..
cok sükür herseyimiz hazir sadece hastane cantasi kaldi onuda bu hafta hallederim artik bu korkuyla.. :)

hayırlara gıtsın canım

hayrolsun inşallah, herşeyi hazırlamakta fayda var baksana 3 gün giremedim 2 kişi anne olmuş

hayır olsun. Bu aralar erken doğumlar varya ondandır bilinçaltı

az önce yengemle (abimin eşi) konuştum.. yarın alışverişimizi tamamlayp şubat tatilinde yıkama işlemlerini yapacağız..
yengeme ya hemen doğurursam daha hiç bişey hazr değil ev temiz değil eşyalar hazır değil daha vaktin var ama olası bi durumda da ben 1 günde hallederim evini işlerini panik yapcak bi durum yok diyor.. çok hamarattr hallederde ona güvenm tam bu konuda ama yinede herşey olsun bitsin istyrm sabırsızlıktanmıdır nedir..
şubat ortası temzlk yapılsın diyorum çok erken diyor..

doğumların etkisinde kalmışta olablrsn bilinçaltında da düşünceler olablr.. hayır olsun inşş..

Anem sagolsun , kıyafetlerını yıkamıs utulemıs bebısımın ( buarada hacı sakırın toz sabun mu ne onu almıs onunla yıkamıs , dalın granul almıstım ben yengem kokulu kımyasal var dıye hacı sakırı soylemıs )
havlu takımı almıs bornoz ıcınde fln
nevresım takımı
ve organık yorgan almıs =)))

Allah hayırlara vesıle etsın
artık sık sık boyle ruyalar gorecegız sanırım
bende gecenlerde ruyamda sezeryana gırıyorum esımde yanımda doktorlar fln gelıyorlar once kolumu bı kesın dıyorum etımın kesıldıgını hısedecekmısım ondan sonra epıdural yapın dıyorum ona gore karar verıcem , ve resmen hısedıyorum acı yok kolum kesılıyor ama , dıyorumkı cok dayanılmıcek gıbı degıl yapalım epıdural
artık herseyden etkılenıyoruz =)))

hayırlara gıtsın canım

hayrolsun inşallah, herşeyi hazırlamakta fayda var baksana 3 gün giremedim 2 kişi anne olmuş

hayır olsun. Bu aralar erken doğumlar varya ondandır bilinçaltı

doğumların etkisinde kalmışta olablrsn bilinçaltında da düşünceler olablr.. hayır olsun inşş..

sagolun kizlar allah hepimize vaktinde hayirli dogumlar nasip etsin.. bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah..
evet galiba erken dogumlardan etkilendim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…