afiyet olsun bebişe yarasın inşş..Bugün de doyduk şükür, Allah olmayanlara versin
Benim işyerinde son 4 günüm kaldı Cuma izne çıkıyorum
Bugün de doyduk şükür, Allah olmayanlara versin
afiyet olsun bebişe yarasın inşş..) son çalışmaların tadını çıkar
benimde haftaya cuma son inşallah
evde oturmaya alışkın değilim nasıl olucak bilmiyorum..
ne çabuk geçti zaman değilmi yada bana öyle geliyor, hayırlısıyla kucaklarımıza alalımda kuzucuklarıbende haftaya ayrılacağım geri kalan zamanı evde geçirmek istiyorum
zaman hızla gececektır doguma az kaldı fln derken bebıs gelecek ve onunla ılgılenmekten , sıkılmaya vaktın olmayacakkı oh yazda gelecek bebısle gezecegız flnn cokda guzel olacak =)
hadi gözünaydın Çek :) gelirse tabiiŞükür beşik akşam geliyomuş
Görmeden inanmam ama neyse
Aralık annelerini okudum az önce hepsi depresyonda bebişler doğmuş kimisi göğsüm diyor kimisi dikişim diyor kimisi bebeğin gazı diyor kimisi bebeğim uyumuyor diyor bizde mi öyle olucaz ki ya
Son günler hiç geçmiyo gibi ama
Karnı da daha büyüyo rahatsız ediyo bazen bir an önce kurtulsam diyosun da hayırlısıyla tabi
Şükür beşik akşam geliyomuş
Şükür beşik akşam geliyomuş
Aralık annelerini okudum az önce hepsi depresyonda bebişler doğmuş kimisi göğsüm diyor kimisi dikişim diyor kimisi bebeğin gazı diyor kimisi bebeğim uyumuyor diyor bizde mi öyle olucaz ki ya
Zaten sıkıntıdan patlıyorum canım sıkkın diyorsun birde depresif şeyleri okuyorsun iyice bunalıma gireceksin. :)) :Bence okumayın zamanı gelince yaşayıp görelim.Aralık annelerini okudum az önce hepsi depresyonda bebişler doğmuş kimisi göğsüm diyor kimisi dikişim diyor kimisi bebeğin gazı diyor kimisi bebeğim uyumuyor diyor bizde mi öyle olucaz ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?