2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde haftaya cuma son inşallah
evde oturmaya alışkın değilim nasıl olucak bilmiyorum..

zaman hızla gececektır doguma az kaldı fln derken bebıs gelecek ve onunla ılgılenmekten , sıkılmaya vaktın olmayacakkı oh yazda gelecek bebısle gezecegız flnn cokda guzel olacak =)

merhaba kizlar iyisinizdir insallah bi kac gundur girmiyorum umarim herkes cokk iyidir :) biz cok iyiyiz Allaha sukur kac gundur girmiyorum galiba dogum yapanlar olmus ... hayirli olsun.. bizde dun bebegimizin kiyafetlerini yikadik utuledik babasiyla mis gibi oldular ama henuz ne yatagimiz var nede dolabimiz ama Allahimin izniyle alacaz daha 2 ay var .. Allahim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah ...

ne çabuk geçti zaman değilmi yada bana öyle geliyor, hayırlısıyla kucaklarımıza alalımda kuzucuklarıbende haftaya ayrılacağım geri kalan zamanı evde geçirmek istiyorum

Son günler hiç geçmiyo gibi ama
Karnı da daha büyüyo rahatsız ediyo bazen bir an önce kurtulsam diyosun da hayırlısıyla tabi

zaman hızla gececektır doguma az kaldı fln derken bebıs gelecek ve onunla ılgılenmekten , sıkılmaya vaktın olmayacakkı oh yazda gelecek bebısle gezecegız flnn cokda guzel olacak =)

Aralık annelerini okudum az önce hepsi depresyonda bebişler doğmuş kimisi göğsüm diyor kimisi dikişim diyor kimisi bebeğin gazı diyor kimisi bebeğim uyumuyor diyor bizde mi öyle olucaz ki ya

Aralık annelerini okudum az önce hepsi depresyonda bebişler doğmuş kimisi göğsüm diyor kimisi dikişim diyor kimisi bebeğin gazı diyor kimisi bebeğim uyumuyor diyor bizde mi öyle olucaz ki ya

kısıye gore degısıyor o durum canım ya ve bebegıne gore , bakalım bızım bebıserımız nasıl oalcak , yada bız ne kadar dayanıklı olacagız , burda 2. 3. kez anne olanlar var aramızda onlar daha ıyı bılırler aslında

şimdiki rahatlığımızı çok arayacağız sanırım.. ama hep ben bu acılar geçecek ve düzene gireceğiz inş diyorum.. benm tek isteğim Rabbim gerçekten ne bizi ne yawrularımızı sağlıkla sınamasın inşş.. o daha da zor..

Zaten sıkıntıdan patlıyorum canım sıkkın diyorsun birde depresif şeyleri okuyorsun iyice bunalıma gireceksin. :)) :Bence okumayın zamanı gelince yaşayıp görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…