2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten sıkıntıdan patlıyorum canım sıkkın diyorsun birde depresif şeyleri okuyorsun iyice bunalıma gireceksin. :)) :Bence okumayın zamanı gelince yaşayıp görelim.

Doğru diyorsun canım öyle bir gözüm takılmıştı sayfaya girincde alamadım kedimi okudum bir kaç sayfa doğum korkusuna mı yanayım doğum sonrasına mı yanayım bilemedim şimdi

yenidoğan listelerine bakıyordum netten bi eksiğim var mı yok mu diye..

küçük kuran alın deniliyor bebeğin yanına koymak içinmiş.. böyle bir şey duyanınız var mı ?

bebeklerimiz zaten melek olacaklar onların yanında melekler olacak..
acaba kötü şeylerle korkutulmasın diyemi ki ? bende duymuştm bi arkadaş koyuyordu ama sebep ne bilmiyorum..
bizde süre okuyamayacağız lohusa oldğmz için..
nazardan da korkarm Allah muhafaza.. eşlermz annelerimz her gün bol bol okuyacaklar artık bizleri
ama kuran neden konur ben daha detaylı bi araştraym bakaym

Uff çok mu geç Dr degistirmek için
de odasını aradım ne sorsam sağlık ocağındaki ebe arkadaş biliyor ona sorun dedi bari doğuma da sağlık ocağına gideyim o zaman kadın hala ne beni tanıyor ne bireysel olarak takip ediyor bu zamana kadar hep tansiyonumu kan tahlillerimi kendim yaptırdım sadece şeker yuklemesini azarlayarak yaptirmami istedi
hiç rahat hissetmiyorum kendimi

bana biraz pahalı gibi geldi sanki ? biraz daha araştırsana cnm.. instagramn varsa sayfa söyleyim sana..

Duaları okuyabilirsin canım.özellikle tahhiyat koruyucudur,bol bol okursun.Allaha emanetiz o korur zaten korkma.

bana biraz pahalı gibi geldi sanki ? biraz daha araştırsana cnm.. instagramn varsa sayfa söyleyim sana..
söyle canım walla internetten bunu bulabildim...
hafta sonu bir akrabamın arkadaşı benim için tanesini 3 Tl den yaparmış öyle söledi... bildiğin beni kazıklayacak bende araştırmaya başladım...

lahusayken neden kuran sure okunmuyormuş anlamadım? kanaman bitince abdest al oku ne ar bunda. bebek korkmasın diye başucuna kur an konur dualra korur onu ve annesini lahusa kadının mezarı 40 gün acık olur derler o yuzden kur an koymak okumak okutmk iyidir.

seninde dediğin gibi kanama bitince abdest alınca okunur bu sürenin ne kadar olacağını bilemezsn.. 10 günde sürebilir 40 günde sürebilir.. ben duasız gün geçirmemde kendimi savunmasız gibi hissederim.. artık okuyabldğm duaları okurum eşimde hergün okur bizi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…