2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

10 gündne sonrası özür sayılmıyo muydu zaten

Bunu bende çok duydum tek kalmaması gerekirmiş hem annenin hem bebeğin, 40 ımız çıkana kadar önce annem sonra kv kalacak benim yanımda

Aynen bende öyleyim canim.Salonumun iki duvarı komple perde ve malesef salon perdelerim utuleniyo.Bende eşime cikarttirayim birgün birini birgün birini yıkayıp utuleyeyim diyorum. Yavaş yavaş vitrin içlerini sileyim diyorum çünkü hepsini yaptıramam ablamla anneme. Onlarda camları mutfak dolaplarini silerler.Bana kalsa yapiveresim geliyo bazen ams korkuyorumda.Bazende hiiiiç canım istemiyo nasil olcak bilmiyorum.

Ben mecburen degistiriyorum canim doktorum gittiği için. Icine sinmiyorsa araştır başka bir doktor bence

söyle canım walla internetten bunu bulabildim...
hafta sonu bir akrabamın arkadaşı benim için tanesini 3 Tl den yaparmış öyle söledi... bildiğin beni kazıklayacak bende araştırmaya başladım...
sevimlisler, ebrulihediyeler de çok harika şeyler var ama sanrm orasıda pahalı..
birine yazdım bakalım cevap verirse yazarım.. ama alacaksanda emzikli olan daha güzel ve kutulu olmalı..

yinede çok yormadan ani işler yapmadan bizde yapabldğmzi yaparz ben zaten vitrin çekmeceler baza altı dolap içlerini temizledm düzenledim..
benm içinde şuanda en önemlisi mutfak temizliği ve yapamadğm içinde sinir oluyorum

zaten bildigim kadariyla cnm kanama bittigi zaman okunuyo ama tam emin degilim bide cnm Allah oyle emretmis boyle demen yalnis olmus bence lutfen yalnis anlama :)

yenidoğan listelerine bakıyordum netten bi eksiğim var mı yok mu diye..

küçük kuran alın deniliyor bebeğin yanına koymak içinmiş.. böyle bir şey duyanınız var mı ?
Ben duymadım ama annemler yiğenim için yapmışlardı.. bebek doğduktan sonra hastaneden çıkmadan bile o gece devamlı sıçrıyor uyumuyor demişlerdi evden cevşen boyutunda küçük Kur'anlar olur ya hacılar getirir onlardan yanına , eve gelince beşiğinin yanına koymuşlardı.. koruduğuna inanıyorlardı.. bebeğin durmasından sıçramaların bitmesinden..

Benim emzikli sabun işlemi bitti kutu alınıp paketlenecek.. 1 kg sabun bazından 44 adet çıktı ... bitince söylerim demiştim...

oof çok yoğun bir gündü..
4 e kadar kargoya verilmesi gereken bir proje vardı onu yetiştirdik stres içinde...
yarın sabah da 1e kadar toplantı var bakalım....

4 haftam kaldı bi aksilik olmazsa izne çıkmaya
bu hafta öle böle geçer
haftaya 2 gün rapor almayı düşünüyorum
3. hafta birgün kafadan izin alıcam eşim 3 gün yurtdışında kardeşim kalıcak bizde. onunla hazırlık yaparız
4. hafta d afull gelirim işe

oohh mis gibi olmustur bebisin kiyafetleri bende 1-2 haftaya halledicem cok tatli bi telas yaaa :)

canım peki sence 100 tanesi 175 TL tutuyor normal mi ? yoksa alıp yapmak mı daha uygun ?
sen 1 kg sabunu kaça almıştın ?
23 TL Sabun bazı.. Kalıp 19 TL.. 10 TL de esansına vermiştim.. 10 tl de kargo ücreti vardı bunların.. asetat kutu ile kurdele alacam bi de onlar ne kadar tutar bilmiyorum... ama 100 gibi bir sayı düşünürsen sanki senin yapman daha uyguna gelecek gibi... bunun tek zahmeti kalıp tek olduğu için ısıt dök yapman gerekiyor.. ben sabun bazını pembe renkte hazır almıştım... bi de renk derdi ile uğraşmayım diye...

Eklentiler

• IMG_7858.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…