senin ki peki geride mi ileride mibenimkide artık hafta olarak tutmuyor ama yinede doktor sat ı baz alıyor..
bende 2 tarihe endeksliyim
seninde dediğin gibi kanama bitince abdest alınca okunur bu sürenin ne kadar olacağını bilemezsn.. 10 günde sürebilir 40 günde sürebilir.. ben duasız gün geçirmemde kendimi savunmasız gibi hissederim.. artık okuyabldğm duaları okurum eşimde hergün okur bizi artık
Bunu bende çok duydum tek kalmaması gerekirmiş hem annenin hem bebeğin, 40 ımız çıkana kadar önce annem sonra kv kalacak benim yanımdalahusayken neden kuran sure okunmuyormuş anlamadım? kanaman bitince abdest al oku ne ar bunda. bebek korkmasın diye başucuna kur an konur dualra korur onu ve annesini lahusa kadının mezarı 40 gün acık olur derler o yuzden kur an koymak okumak okutmk iyidir.
Aynen bende öyleyim canim.Salonumun iki duvarı komple perde ve malesef salon perdelerim utuleniyo.Bende eşime cikarttirayim birgün birini birgün birini yıkayıp utuleyeyim diyorum. Yavaş yavaş vitrin içlerini sileyim diyorum çünkü hepsini yaptıramam ablamla anneme. Onlarda camları mutfak dolaplarini silerler.Bana kalsa yapiveresim geliyo bazen ams korkuyorumda.Bazende hiiiiç canım istemiyo nasil olcak bilmiyorum.bende temizliği düşünyrm şuana kadar bende kimseden yardm almadm iş buyurmadım..nasıl olcak bu sefer bilmyrm eltimler gelcek temizliğe ama ben yapmak isterdm temizliğimi
bugün bile diyordum mutfağı temizlesemmi diye ama sonra bişey olur tepelere çıkcam vazgeçtim.. puf
Ben mecburen degistiriyorum canim doktorum gittiği için. Icine sinmiyorsa araştır başka bir doktor benceUff çok mu geç Dr degistirmek için
de odasını aradım ne sorsam sağlık ocağındaki ebe arkadaş biliyor ona sorun dedi bari doğuma da sağlık ocağına gideyim o zaman kadın hala ne beni tanıyor ne bireysel olarak takip ediyor bu zamana kadar hep tansiyonumu kan tahlillerimi kendim yaptırdım sadece şeker yuklemesini azarlayarak yaptirmami istedi
hiç rahat hissetmiyorum kendimi
KIZLAR BIM e ates olcer gelıyormus http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/dijital_kulaktan_ates_olcer/aktuel.aspx
sevimlisler, ebrulihediyeler de çok harika şeyler var ama sanrm orasıda pahalı..söyle canım walla internetten bunu bulabildim...
hafta sonu bir akrabamın arkadaşı benim için tanesini 3 Tl den yaparmış öyle söledi... bildiğin beni kazıklayacak bende araştırmaya başladım...
2630 gr demişlerdi Cuma günü
yok cnm o normal adet döneminde 10 gün sonrası özür..10 gündne sonrası özür sayılmıyo muydu zaten
benmki hafta olarak ileride şimdilik.. 10 gün ileride..senin ki peki geride mi ileride mi
Aynen bende öyleyim canim.Salonumun iki duvarı komple perde ve malesef salon perdelerim utuleniyo.Bende eşime cikarttirayim birgün birini birgün birini yıkayıp utuleyeyim diyorum. Yavaş yavaş vitrin içlerini sileyim diyorum çünkü hepsini yaptıramam ablamla anneme. Onlarda camları mutfak dolaplarini silerler.Bana kalsa yapiveresim geliyo bazen ams korkuyorumda.Bazende hiiiiç canım istemiyo nasil olcak bilmiyorum.
zaten bildigim kadariyla cnm kanama bittigi zaman okunuyo ama tam emin degilim bide cnm Allah oyle emretmis boyle demen yalnis olmus bence lutfen yalnis anlamalahusayken neden kuran sure okunmuyormuş anlamadım? kanaman bitince abdest al oku ne ar bunda. bebek korkmasın diye başucuna kur an konur dualra korur onu ve annesini lahusa kadının mezarı 40 gün acık olur derler o yuzden kur an koymak okumak okutmk iyidir.
Ben duymadım ama annemler yiğenim için yapmışlardı.. bebek doğduktan sonra hastaneden çıkmadan bile o gece devamlı sıçrıyor uyumuyor demişlerdi evden cevşen boyutunda küçük Kur'anlar olur ya hacılar getirir onlardan yanına , eve gelince beşiğinin yanına koymuşlardı.. koruduğuna inanıyorlardı.. bebeğin durmasından sıçramaların bitmesinden..yenidoğan listelerine bakıyordum netten bi eksiğim var mı yok mu diye..
küçük kuran alın deniliyor bebeğin yanına koymak içinmiş.. böyle bir şey duyanınız var mı ?
Benim emzikli sabun işlemi bitti kutu alınıp paketlenecek.. 1 kg sabun bazından 44 adet çıktı ... bitince söylerim demiştim...http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/emzik-seklinde-hediyelik-butik-sabun-kutulu-144446518
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/hediyelik-eldiven-bebek-sekeri-sabunu-142716809
kızlar şu iki sabundan da almak istiyorum 50 şer tane... sizce nasıl ? (mavi olanından tabii ki) ama biri kutulu biri keseli karar veremedim napacağıma
canım peki sence 100 tanesi 175 TL tutuyor normal mi ? yoksa alıp yapmak mı daha uygun ?Benim emzikli sabun işlemi bitti kutu alınıp paketlenecek.. 1 kg sabun bazından 44 adet çıktı ... bitince söylerim demiştim...
oohh mis gibi olmustur bebisin kiyafetleri bende 1-2 haftaya halledicem cok tatli bi telas yaaa :)merhaba kizlar iyisinizdir insallah bi kac gundur girmiyorum umarim herkes cokk iyidir :) biz cok iyiyiz Allaha sukur kac gundur girmiyorum galiba dogum yapanlar olmus ... hayirli olsun.. bizde dun bebegimizin kiyafetlerini yikadik utuledik babasiylamis gibi oldular ama henuz ne yatagimiz var nede dolabimiz ama Allahimin izniyle alacaz daha 2 ay var .. Allahim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah ...
23 TL Sabun bazı.. Kalıp 19 TL.. 10 TL de esansına vermiştim.. 10 tl de kargo ücreti vardı bunların.. asetat kutu ile kurdele alacam bi de onlar ne kadar tutar bilmiyorum... ama 100 gibi bir sayı düşünürsen sanki senin yapman daha uyguna gelecek gibi... bunun tek zahmeti kalıp tek olduğu için ısıt dök yapman gerekiyor.. ben sabun bazını pembe renkte hazır almıştım... bi de renk derdi ile uğraşmayım diye...canım peki sence 100 tanesi 175 TL tutuyor normal mi ? yoksa alıp yapmak mı daha uygun ?
sen 1 kg sabunu kaça almıştın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?