2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar internetten lohusa geceligi siparisi vermeye calisiyorum. ama neyi begensem ya bedeni kalmamis ya da istedigim renkte yok. ben onden dugmeli rahat yarim kollu şık bir sey bakiyorum. sizler nerelerden aldiniz? artis tan mı?
Lohusa sepetinden aldım ben.

internettekinden daha guzell olmus valla :)

sen tek kalıpla çalışıyorsun dimi... kendim yapsam sanki bikaç tane almam gerekiyo gibi tek kalıp alırsam senin verdiğin fiyatlara göre 60-65 TLye olucak... ben hazır alırsam 100 TL sizce almak mı yapmak mı ?

cek sabaha dogru bunu paylasmistim ama görmedin sanirim :)

yok bizim merveteacherla ortak arkadaşımız 35. haftada doğum yaptıda onu örnek gösterdm bende

Benim eleman yanımda kızlar bakamıyorum buraya

önceden gelişimi ileriydi de şimdi haftasıyla uyumlu sanrım di mi

doktor kaç kg doğar dedi
Tarihle oynadıkları için normal haftasına döndü aslında
Kaç doğar demedi
en son 2630 du cuma günü

slm millet ..
çok gergin geçirdiğim bir gün bu günün biran önce bitmesi gerek katil olcam yoksa ... cuma günü 32.haftam doluyo raporumu alıcam ay sonuna kadar kalmak istemiştim ama bir sürü iş çıkıyo yok çalışabilir raporu alıcan sonra gidip tekrar rapor çıkartmak için uğraşıcam .. kafam karıştı.

canım peki sence 100 tanesi 175 TL tutuyor normal mi ? yoksa alıp yapmak mı daha uygun ?
sen 1 kg sabunu kaça almıştın ?

100 tanesi 175 e çok uygun bence , ben fiyat çok araştırdım 3,5 tl tanesi , tabi evde yapsan daha hesaplı olur , 100 tl den aşağı olmaz yine malzemesi , çünkü en çok hediye kutusu para tutuyor , keseye felan koyarsan daha uyguna gelir , ama bir sobun 15 dk da yap - kurut işlemi düşünürsen 100 adet biraz vaktini alır ,

Canım uğraşırım dersen kendin al malzemeni yap.. malzemem 60-65 TL ama senin istediğim miktara göre 120 TL gibi tutar.. eğer çok uğraşamam bir kaç günümü onları yapmakla geçiremem dersen 50 tl fazla veririm dersen siparişini ver... dediğim gibi tek zor yanı da tek kalıp olması

İşte zamanını alır.. yoksa yapılmayacak şey değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…