Lohusa sepetinden aldım ben.kizlar internetten lohusa geceligi siparisi vermeye calisiyorum. ama neyi begensem ya bedeni kalmamis ya da istedigim renkte yok. ben onden dugmeli rahat yarim kollu şık bir sey bakiyorum. sizler nerelerden aldiniz? artis tan mı?
internettekinden daha guzell olmus valla :)23 TL Sabun bazı.. Kalıp 19 TL.. 10 TL de esansına vermiştim.. 10 tl de kargo ücreti vardı bunların.. asetat kutu ile kurdele alacam bi de onlar ne kadar tutar bilmiyorum... ama 100 gibi bir sayı düşünürsen sanki senin yapman daha uyguna gelecek gibi... bunun tek zahmeti kalıp tek olduğu için ısıt dök yapman gerekiyor.. ben sabun bazını pembe renkte hazır almıştım... bi de renk derdi ile uğraşmayım diye...
sen tek kalıpla çalışıyorsun dimi... kendim yapsam sanki bikaç tane almam gerekiyo gibi tek kalıp alırsam senin verdiğin fiyatlara göre 60-65 TLye olucak... ben hazır alırsam 100 TL sizce almak mı yapmak mı ?23 TL Sabun bazı.. Kalıp 19 TL.. 10 TL de esansına vermiştim.. 10 tl de kargo ücreti vardı bunların.. asetat kutu ile kurdele alacam bi de onlar ne kadar tutar bilmiyorum... ama 100 gibi bir sayı düşünürsen sanki senin yapman daha uyguna gelecek gibi... bunun tek zahmeti kalıp tek olduğu için ısıt dök yapman gerekiyor.. ben sabun bazını pembe renkte hazır almıştım... bi de renk derdi ile uğraşmayım diye...
Kadikoyden aldim ben. Istanbuldaysan gezmeni tavsiye ederimLohusa sepetinden aldım ben.
cek sabaha dogru bunu paylasmistim ama görmedin sanirim :)Cekirgee internette bakinirken bunu gördüm ve aklima sen geldin.. belki seni biraz rahatlatir :)
özellikle kalabalık şehirlerde yaşayan annelerin en büyük endişelerinden biri hastaneye yetişemeden doğum yapmaktır.
Bu, ilk gebeliğini yaşayan anne adayları için teorik olarak söz konusu olabilmekle beraber pratikte ender rastlanan bir durumdur. Gerçek doğum kasılmaları başlamasıyla birlikte rahimağzı açılmaya başlar ve "tam açık" yani yaklaşık 10 santimetre olana kadar 6-10 saatlik bir süre geçer. Daha sonra başlayan ıkınma evresi ise 0.5-2 saat arası sürer. Doğum yapacağınız hastaneye bu kadar uzak bir mesafede oturmuyorsanız doğum kasılmalarınız başladığında doktorunuzu haberdar edin, sakin bir şekilde hazırlıklarınızı yapın ve hastaneye kendinizi trafikte tehlikeye atmayacak şekilde ulaşın.
Eğer kasılmalarınız başlamasına rağmen hastaneye uzun süre gitmezseniz ve özellikle de daha önce çok sayıda doğum yapmış olmanıza rağmen evde oyalanırsanız arabada veya takside doğum yapmanız elbette mümkündür. Doğum doğal bir süreçtir ve doğadaki canlılar doğum eylemleri başlayınca herkesten uzak bir köşeye çekilerek doğum yaparlar. Yani doğa onları doğum yapacakları konusunda uyarır. Biz insanoğlunu da doğa bu alarm sisteminden mahrum etmez.
Doğum kasılmalarınızdan önce sularınız gelmiş olsa dahi çoğu durumda bu sizin "apartopar" hastaneye gitmeniz için bir neden teşkil etmez. Dakikalar içinde hastaneye ulaşılması gereken durumlar çok ender görülürler.
Şükür beşik akşam geliyomuş
Görmeden inanmam ama neyse
yok bizim merveteacherla ortak arkadaşımız 35. haftada doğum yaptıda onu örnek gösterdm bendecnm ins vaktinde kavusursun bebegine ama endiselenme kg ve haftaniz iyi dinlen ve bebegin hareketlerini takipte ol
Kim merve burdanmi birisi dogum yapti cnm
Cnm ben kizimdayken park yatagi ve bebek arabasi puseti falan sabunlu su ile silmistim biraz havalandir guneste beklet mesela yarim saat falan
ohhh gözün aydın canım benim yarında bizim kontrolümüz var oğluşumuzla inş.herşey yolundadır dua edin bizim içinkontrolden ciktik arkadaslar hersey yolunda oglusumuz iyi allah cok sukur..
yarında bizim kontrolümüz var oğluşumuzla inş.herşey yolundadır dua edin bizim için canlarım...
yarında bizim kontrolümüz var oğluşumuzla inş.herşey yolundadır dua edin bizim için canlarım...
Tarihle oynadıkları için normal haftasına döndü aslındaönceden gelişimi ileriydi de şimdi haftasıyla uyumlu sanrım di mi
doktor kaç kg doğar dedi
cek sabaha dogru bunu paylasmistim ama görmedin sanirim :)
aminn canım benimm inşallahgüzel haberlerle dön inşallah..
aynen canım benim valla büyük buluşmamız var yineedemek yarın büyük buluşma var geneinşallah gönlüne göre olur herşey canım, güzel haberlerini bekliyoruz:)
canım peki sence 100 tanesi 175 TL tutuyor normal mi ? yoksa alıp yapmak mı daha uygun ?
sen 1 kg sabunu kaça almıştın ?
Canım uğraşırım dersen kendin al malzemeni yap.. malzemem 60-65 TL ama senin istediğim miktara göre 120 TL gibi tutar.. eğer çok uğraşamam bir kaç günümü onları yapmakla geçiremem dersen 50 tl fazla veririm dersen siparişini ver... dediğim gibi tek zor yanı da tek kalıp olmasısen tek kalıpla çalışıyorsun dimi... kendim yapsam sanki bikaç tane almam gerekiyo gibi tek kalıp alırsam senin verdiğin fiyatlara göre 60-65 TLye olucak... ben hazır alırsam 100 TL sizce almak mı yapmak mı ?
İşte zamanını alır.. yoksa yapılmayacak şey değil..100 tanesi 175 e çok uygun bence , ben fiyat çok araştırdım 3,5 tl tanesi , tabi evde yapsan daha hesaplı olur , 100 tl den aşağı olmaz yine malzemesi , çünkü en çok hediye kutusu para tutuyor , keseye felan koyarsan daha uyguna gelir , ama bir sobun 15 dk da yap - kurut işlemi düşünürsen 100 adet biraz vaktini alır ,
evt oyle :)oohh mis gibi olmustur bebisin kiyafetleri bende 1-2 haftaya halledicem cok tatli bi telas yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?