- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
100 tanesi 175 e çok uygun bence , ben fiyat çok araştırdım 3,5 tl tanesi , tabi evde yapsan daha hesaplı olur , 100 tl den aşağı olmaz yine malzemesi , çünkü en çok hediye kutusu para tutuyor , keseye felan koyarsan daha uyguna gelir , ama bir sobun 15 dk da yap - kurut işlemi düşünürsen 100 adet biraz vaktini alır ,
bende huggiesin yeni doğanını aldım o da saf su ve pamukAğzını çenesini siliyolardı biz ordayken
Başka saf su pamuk yazan görmedim
E-ebekte baby&me vardı ama naısl bilmiyorum
Canım muhtemelen erken dölllnme olmuştur benimde ilk baştan beri 12 gün geri çıktı satımla uyumsuz ve geç döllenme dedi doktor ve sata göre değil diğer ölçüme göre yapıyo kpntrollrri ve doğum tarihi 6 marttı 15 mart filan diyo şimdiAslında dillendirmeye bile korktuğum düşünceler içerisindeyim
İlk tahmini doğum tarihim 27 Şubattı
Bebek önde ama gelişimine bakalım dediler
Özellikle detaylı da bu önde olayı biraz daha fark attı
Sonra en başından beri tüm ultrason resimlerim istendi
Bebeğin hep önde olduğunu, benim SAT ımın yanlış olduğunu söylediler. Doğum tarihimi değiştirdiler 16 Şubat olarak
( SAT en fazla bir iki gün oynar, sanmıyorum bu kadar oynayacağını )
Sezeryan isteyince de 6 Şubat dendi
Yani yaklaşık 20 gün oynandı tarihte ilk zamandan bugüne bakarsak
Bazen diyorum erken mi alınıyo acaba ?
Allah korusun ciğerleri vs. için anne karnında kalması yani tarih önemli
Bende de çamaşırıma sarı bişeyler değmiş ama bu aralar olurmuşKızlar memesinden sut gelen var mı?
dere ptu ve bılgur çok ii süt yaparmışBende okumuştum onu ama benim hala gelmedi
Bende diyorum bebek doğunca küt diye gelmez herhalde bir an önce gelsin diye bekliyorum
Mercimek filan süt yaparmış tabi gaz da
Evet canım bildiğimz ılık su ve pamuk ben ilk başlrda öyle yapıcm ıslk mendili bile sırf hastane ve biyere gidince kullanmk için aldımEvde pamuk ve su hazırlamak daha iyiymiş te bildiğimiz pamuk mu
Gözün aydın canım Alla şifa versin biran önce evinize gitmeniz dileğiyleSelam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
magnezyun veya kalsiyum ekskliği olabilir dr deseydin ilç yazardı muz ye o da baya azaltıyokizlaar benim sag bacagima cok kotu kramp giriyo ve sag kolum cok cabuk uyusuyor neden olabilir
vakit birazda sabır lazım :) ben sabredemem pek , sıkılabilirim ,Sanırım satın almak en iyisi... bunları yapmak elbette zevklidir ama bunun içinde vakit lazım...
Selam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
Ben face de bir yer buldum oraya yaptiracagim sanirim sabunlari.1.50-3.75 arasi fiyatlari varİşte zamanını alır.. yoksa yapılmayacak şey değil..
Ben braun aldimbimdeki ateşölçer iyiymişte acaba kalitesi nasıl? eşim braun falan alalım diyo hassastır diye
benim doktorumda öyle beni tanımıyor hastası oldugumun farkında bile degil testlerimi hep baska yerlerde yaptır dedi yaptırdım gec oldu diye degistirmedimde ins bi hayırlısıyla dogumumuzu yaparızUff çok mu geç Dr degistirmek için
de odasını aradım ne sorsam sağlık ocağındaki ebe arkadaş biliyor ona sorun dedi bari doğuma da sağlık ocağına gideyim o zaman kadın hala ne beni tanıyor ne bireysel olarak takip ediyor bu zamana kadar hep tansiyonumu kan tahlillerimi kendim yaptırdım sadece şeker yuklemesini azarlayarak yaptirmami istedi
hiç rahat hissetmiyorum kendimi
hersey yolundadir canım inşallah allah büyük...ohhh gözün aydın canım benim yarında bizim kontrolümüz var oğluşumuzla inş.herşey yolundadır dua edin bizim için
Kurduk tabi cok guzel. Genis ve saglam bi yatak. Insllh saglkla kullanrz :)Yatağı kurdun mu nasıl duruyor :) ben yakından görmedim netten baktığım izlediğim kadarı ile güzel hoşuma gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?