2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım satın almak en iyisi... bunları yapmak elbette zevklidir ama bunun içinde vakit lazım...

ay bide yemek derdi var ya ne yapcam pfs :/

bimdeki ateşölçer iyiymişte acaba kalitesi nasıl? eşim braun falan alalım diyo hassastır diye

Ağzını çenesini siliyolardı biz ordayken
Başka saf su pamuk yazan görmedim
E-ebekte baby&me vardı ama naısl bilmiyorum
bende huggiesin yeni doğanını aldım o da saf su ve pamuk

Canım muhtemelen erken dölllnme olmuştur benimde ilk baştan beri 12 gün geri çıktı satımla uyumsuz ve geç döllenme dedi doktor ve sata göre değil diğer ölçüme göre yapıyo kpntrollrri ve doğum tarihi 6 marttı 15 mart filan diyo şimdi
Kızlar memesinden sut gelen var mı?
Bende de çamaşırıma sarı bişeyler değmiş ama bu aralar olurmuş
Bende okumuştum onu ama benim hala gelmedi
Bende diyorum bebek doğunca küt diye gelmez herhalde bir an önce gelsin diye bekliyorum
Mercimek filan süt yaparmış tabi gaz da
dere ptu ve bılgur çok ii süt yaparmış

Evde pamuk ve su hazırlamak daha iyiymiş te bildiğimiz pamuk mu
Evet canım bildiğimz ılık su ve pamuk ben ilk başlrda öyle yapıcm ıslk mendili bile sırf hastane ve biyere gidince kullanmk için aldım
Gözün aydın canım Alla şifa versin biran önce evinize gitmeniz dileğiyle
kizlaar benim sag bacagima cok kotu kramp giriyo ve sag kolum cok cabuk uyusuyor neden olabilir
magnezyun veya kalsiyum ekskliği olabilir dr deseydin ilç yazardı muz ye o da baya azaltıyo

Iyi aksamlar kizlar, saatleri sayiyorum resmen yarin kizimi gorecem insallah guzel haberler almak nasip olur. Simdi sirada ne yemek yapsam dusuncesi var tabi benim karnim tok olunca aklimada bisey gelmiyo

Allah analı -babalı sağlıklı, mutlu günlerde büyümesini nasip etsin.
Herşey normalmiydi, neden erken geldi bebişin, doktorların ne sebep gösterdi? Böyle okudukça korkar oldum ben
Ama senin bebişin sağlıklı, inşallah herşey yolunda gider ve annesi de bir an önce toparlanır :)

Yarin kontrolum var karin geriliginin devam etmesinden endiseliyim boyu kilosu sagligi nasil diye hep diken ustundeyim.hic oyle sevincle mutlulukla dr a gittigim olmadi oglumda da boyleydimstres karin agrisi huzursuzluk carpinti oluyor

benim doktorumda öyle beni tanımıyor hastası oldugumun farkında bile degil testlerimi hep baska yerlerde yaptır dedi yaptırdım gec oldu diye degistirmedimde ins bi hayırlısıyla dogumumuzu yaparız

Slm kızlar bugün kontrolumuz vardı Dr doğum günü olarak 13 Şubat dedi çok heyecanlandim Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inş. daha eksikleri var onları tamamlamak gerek ama ben artık ayakta duramıyor um çok fazla cok cabuk yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…