Az kalmis ben de duramaz oldum cumaya kadar okula nasil gidecegimi düşünüyorum hic ayakta durup yuruyemez oldum.bu hafta annemin aldiklari da gelecek yika utule hirkac gun surer.eve buyuk temizlik yapmayacagim sanırım.zaten ekimde tasindik evimize.a dan z ye yikadiydim ne var ne yoksa.bir koltuk kiliflari ve salon perdesi yikamayi düşünüyorum.evdeki eksikler bitse bir de.hali perde eksigi var dahaSlm kızlar bugün kontrolumuz vardı Dr doğum günü olarak 13 Şubat dedi çok heyecanlandim Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inş. daha eksikleri var onları tamamlamak gerek ama ben artık ayakta duramıyor um çok fazlacok cabuk yoruluyorum
Uff çok mu geç Dr degistirmek için
de odasını aradım ne sorsam sağlık ocağındaki ebe arkadaş biliyor ona sorun dedi bari doğuma da sağlık ocağına gideyim o zaman kadın hala ne beni tanıyor ne bireysel olarak takip ediyor bu zamana kadar hep tansiyonumu kan tahlillerimi kendim yaptırdım sadece şeker yuklemesini azarlayarak yaptirmami istedi
hiç rahat hissetmiyorum kendimi
Az kalmis ben de duramaz oldum cumaya kadar okula nasil gidecegimi düşünüyorum hic ayakta durup yuruyemez oldum.bu hafta annemin aldiklari da gelecek yika utule hirkac gun surer.eve buyuk temizlik yapmayacagim sanırım.zaten ekimde tasindik evimize.a dan z ye yikadiydim ne var ne yoksa.bir koltuk kiliflari ve salon perdesi yikamayi düşünüyorum.evdeki eksikler bitse bir de.hali perde eksigi var daha
Ikiz miydiTemizlik İşleri çok zorluyor yemek haricinde hiçbişey yapamaz oldum annem ablam sağolsun çok yardımcı oluyorlar onlarda olmasa nolurdu halim bilmem bebislerimin pusetleri kaldı ne alacağıma karar veremedim
allah analı babalı buyutsun bebğin durumundan haber ver bize . bi ara forumdaydın hatırlıyorum ya kayboldun bayadır yoksunSelam kizlar. Yaklasik bir bucuk aydir giremiyodum kk ya. Kimler dogurdu neler oldu hic takip edemedim.bu sabah saat on gibi suyum geldi ve acil doguma aldilar beni . 33+3 de bugun oglen saat 1 de dogum yaptim sezeryan ile. Oglum 2 kg dunyaaya geldi. Cok sukur sagligi yerinde. Gelisimini tamamlamis kendi soluk alabiliyo . Bu gece gozetim altinda dursun diye yeni dogan unitesinde kaliyo. Yarin bakalim neler olacak. Buyuk bir şok la dogurdum diyebilirim. Dahaa 1 aay garanti beklemiyorduk dogumu. Ama sukur korktugum gibi degildi dogum kolay oldu. Herkese iyi geceler dilerimmm
bendede oluyor karın agrısı sanki kabızmışım gibi karnım ağrıyor ve sertleşiyorkarın agrısı ceken varmı herseyden huylanıyorum bugun
niye bu kadar erken alıyorSlm kızlar bugün kontrolumuz vardı Dr doğum günü olarak 13 Şubat dedi çok heyecanlandim Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inş. daha eksikleri var onları tamamlamak gerek ama ben artık ayakta duramıyor um çok fazlacok cabuk yoruluyorum
Yarin da bnm annemin aldklri gelio. Ahh anneler olmasa napcz bilmem. Kiz kardesm gelio yarin birkc hafta bna arkds olck :)Az kalmis ben de duramaz oldum cumaya kadar okula nasil gidecegimi düşünüyorum hic ayakta durup yuruyemez oldum.bu hafta annemin aldiklari da gelecek yika utule hirkac gun surer.eve buyuk temizlik yapmayacagim sanırım.zaten ekimde tasindik evimize.a dan z ye yikadiydim ne var ne yoksa.bir koltuk kiliflari ve salon perdesi yikamayi düşünüyorum.evdeki eksikler bitse bir de.hali perde eksigi var daha
k Guzel. Gelin gbi anne olcksinKizlar benim gibj sade seyler seviyorsanız fikir olsun ekru logusa taclarim.kirmizi duz aldim ufak bir susleme yapacagim onu da eklerim
Eki Görüntüle 1380777
halılarımda yıkamadan geldi sonunda bir daha kış döneminde halı yıkatmam heralde neyseki mis gibi olmuşlar
Co
Pijama gecelik vs de ekru olunca boyle aldim bunlar hazir.eve gecince de kirmizi takarim dedim onu kendim susleyecegim gerci sus dedigim tul,fiyonklu kece,bulursam kirmizi inci
k Guzel. Gelin gbi anne olcksin
Biz ayda bir falan dışarıda yiyoruz hemen hergün yemek yapıyorum birde sütüm , yağım falan köyden geliyor ama canım hamur işi çekiyor özellikle akşamları mesela az önce milföyle börek yaptım hemen :)bende takinti yapiyorum ama dikkat etmeyenler bol hamur isi yiyenlerin bebegi tabiki kilo alabilir cunku hamurisi bizede kilo yapiyor bebegede ayni sekilde.cok kilo =saglikli anlamina gelmior biliorum.zayif olup cok saglikli olabiliyorsun.ama bildigim halde gönlüm bebegin kilolu olmasini istiyorannelerimiz bizi kilolu dogurmus cunku onlarin zamaninda seracilik yada hormonli tavuklar gdo lu yiyecekler azdi.daha dogal besleniyoduk.oyle pek kimsede para yoktu nerde fast food yicektik.simdi donerler hamburgerler hepsi hazir.Annelerimiz ev yemegi yapar yerlerdi hersey cok daha dogaldi
3 ocakta gönderdim bugün geldiNiye fatmaipek gec mi geldi halilar ben de yikattim ama 3 gunde geldi
Amin canım inşallah.Bebişin uğurlu gelsin sana inş. atanırsın canım. Evde durmak çok zor.
Ben dün çıktım tepelere dolapları silerken tavsiye etmem :) Ama dolap içleride başkasına temizletilmiyorbende temizliği düşünyrm şuana kadar bende kimseden yardm almadm iş buyurmadım..nasıl olcak bu sefer bilmyrm eltimler gelcek temizliğe ama ben yapmak isterdm temizliğimi
bugün bile diyordum mutfağı temizlesemmi diye ama sonra bişey olur tepelere çıkcam vazgeçtim.. puf
Gözün aydın canım benim kontrolüme daha 12 gün var ama özledim kuzumu çokkontrolden ciktik arkadaslar hersey yolunda oglusumuz iyi allah cok sukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?