2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Az kalmis ben de duramaz oldum cumaya kadar okula nasil gidecegimi düşünüyorum hic ayakta durup yuruyemez oldum.bu hafta annemin aldiklari da gelecek yika utule hirkac gun surer.eve buyuk temizlik yapmayacagim sanırım.zaten ekimde tasindik evimize.a dan z ye yikadiydim ne var ne yoksa.bir koltuk kiliflari ve salon perdesi yikamayi düşünüyorum.evdeki eksikler bitse bir de.hali perde eksigi var daha

Yazdığınızı okuyunca ne kadar rahatsız oldum bu kadar rahat bi doktor olmaz bence ebeler yeterliyse neden doktorlar varki? ben 21. Haftamda doktor değiştirdim ama kaçıncı haftada olursa olsun kendimi rahatsız hissedersem değiştirirdim...bence başka bir doktora daha gidin muhtemelen kabul edicektir kendinizi rahat hissetmeniz önemli sonuçta bide son zamanlarınızda daha çok irtibatta olmanız gerekiyor..

Temizlik İşleri çok zorluyor yemek haricinde hiçbişey yapamaz oldum annem ablam sağolsun çok yardımcı oluyorlar onlarda olmasa nolurdu halim bilmem bebislerimin pusetleri kaldı ne alacağıma karar veremedim

allah analı babalı buyutsun bebğin durumundan haber ver bize . bi ara forumdaydın hatırlıyorum ya kayboldun bayadır yoksun

niye bu kadar erken alıyor

Yarin da bnm annemin aldklri gelio. Ahh anneler olmasa napcz bilmem. Kiz kardesm gelio yarin birkc hafta bna arkds olck :)

halılarımda yıkamadan geldi sonunda bir daha kış döneminde halı yıkatmam heralde neyseki mis gibi olmuşlar

Biz ayda bir falan dışarıda yiyoruz hemen hergün yemek yapıyorum birde sütüm , yağım falan köyden geliyor ama canım hamur işi çekiyor özellikle akşamları mesela az önce milföyle börek yaptım hemen :)

Ben dün çıktım tepelere dolapları silerken tavsiye etmem :) Ama dolap içleride başkasına temizletilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…