bubir rüya gördüm hala etkisindeyim.. hayirdir insallah...
gece 4te zil caliyor camdan bakiyorum ambulans gelmis sizi almaya geldik hastaneye götürmek icin diyorlar.. esimi uyandirip soruyorum bu ne simdi diye oda diyor dogru ya sezeryan tarihi bugündü.. bende panik oluyorum ama daha hastane cantam hazir degil diye hemen cantayi hazirlamaya basliyorum.. yolda giderkende diyorum bugün ameliyat etmezler ama dimi daha ayin 19. daha cok erken diye.. bi bakiyorum kv de yanimizda oda bence alirlar artik vakti geldi diyor.. bende tabi bir heyecan bir heyecan.. uyandimki ter su icindeyim kalbim küt küt atiyor.. saat 2.30.. daha uyumak ne mümkün.. 6 ya dogru tekrar uyumusum bir saat sonrada kalktim ise geldim..
bugünde ayin 19u ya o yüzden galiba cok tedirginim bugün..
cok sükür herseyimiz hazir sadece hastane cantasi kaldi onuda bu hafta hallederim artik bu korkuyla.. :)
Ay ne güzel yazmışsın yaz gelsinde bebişlerle gezelim inşallah.zaman hızla gececektır doguma az kaldı fln derken bebıs gelecek ve onunla ılgılenmekten , sıkılmaya vaktın olmayacakkı oh yazda gelecek bebısle gezecegız flnn cokda guzel olacak =)
İnşallah ya bende hastaneden ötürü ısrar ediyorum zaten mesai dışındaki doğumlara nöbetçi Dr giriyormus bu saatten sonra yeni bi Dr zor geliyor nasip artıkbenim doktorumda öyle beni tanımıyor hastası oldugumun farkında bile degil testlerimi hep baska yerlerde yaptır dedi yaptırdım gec oldu diye degistirmedimde ins bi hayırlısıyla dogumumuzu yaparız
Oyyy cok surmus.ben verirken sordum 2 gun dedi.makineyle kurutuyorlarmis ben dedim siz 3 gunde getirin serin bir yere.evim musait degil nemli olursa kurutamam diye.3 ocakta gönderdim bugün geldi
İşte mesai saatleri dışında ulaşamıyorum ki kendisine ofisin nosunu verdi sadece o da cevap verirse konusabiliyorumYazdığınızı okuyunca ne kadar rahatsız oldum bu kadar rahat bi doktor olmaz bence ebeler yeterliyse neden doktorlar varki? ben 21. Haftamda doktor değiştirdim ama kaçıncı haftada olursa olsun kendimi rahatsız hissedersem değiştirirdim...bence başka bir doktora daha gidin muhtemelen kabul edicektir kendinizi rahat hissetmeniz önemli sonuçta bide son zamanlarınızda daha çok irtibatta olmanız gerekiyor..
bende cok ozlemismGözün aydın canım benim kontrolüme daha 12 gün var ama özledim kuzumu çok
Canım sezaryen mi olucaksın , çok az kalmışSlm kızlar bugün kontrolumuz vardı Dr doğum günü olarak 13 Şubat dedi çok heyecanlandim Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inş. daha eksikleri var onları tamamlamak gerek ama ben artık ayakta duramıyor um çok fazlacok cabuk yoruluyorum
Sağol canım .. Kutulu hale getireyim o zaman da eklerim fotosunuinternettekinden daha guzell olmus valla :)
Benim dinlenme saatlerim o ses türkiyeye bakıyorum, sanada okulda kolay gelsin canm.İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Ben bu hafta çok yoğunum okulda yapılacak bir sürü iş var
Sağ salim atlatırsam benden mutlusu yok :)
Nasil yapcksn. Bnm mudurum israrla 15 tatili dogum sonrasna aktaramaycgmi soyluyo. Sinir etti beniŞu 15 tatil olayı da kafamda netleşti artık.Raporum geçerli olacakmış yanmıcak yani tatilim kısmetse :)
Süpermiş fiyatı 1,50 ile 2 tl gibiyseBen face de bir yer buldum oraya yaptiracagim sanirim sabunlari.1.50-3.75 arasi fiyatlari var
Foto yükleme şansın var mı .. Yatağı nevresimi filan var mıKurduk tabi cok guzel. Genis ve saglam bi yatak. Insllh saglkla kullanrz :)
Ayy inan evi bu ff urunleriyle doldurdum olmazsa yarin gider bide ben bakarimBu arada kizlar kipa da ff yuzde 70 e girdi her urunde degil ama yuzde 50-70 standi vardi ordan 5li uzun kollu disney citcitli aldim.tulumlar vs cok uygundu ikili paketler 15 20 civariydi.sweatler bodyler vs de vardi.bakin mutlaka derim
Canım ben verdim ama nasıl oldu bilmiyorum.. Genelde akşam üstü giderdim kontrole o zaman aç karnına gitmiştim önceki testte (50lik şekerde dğerim yüksek çıkmıştı ama 100 lük de normal )yüksek çıkınca 3 hafta biraz dikkat ettim 3 kilo vermişim artık aç karnına sabah olduğu için mi yoksa dikkat ettiğimden mi bilmiyorum ..kızlar gebelik şekeri çıkıpta kilo veren varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?