2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu
Çok normal bir rüya bence hepimizde var bu endişeler.Bende kafama birşeyi takarsam hayatta uyuyamam dün okadar yorgundum ama yinede çantayı hazırladım bugünde evin şekline takmıştım beşik için yer açtım hamilelik iyice takıntılı yapıyor insanı :)

zaman hızla gececektır doguma az kaldı fln derken bebıs gelecek ve onunla ılgılenmekten , sıkılmaya vaktın olmayacakkı oh yazda gelecek bebısle gezecegız flnn cokda guzel olacak =)
Ay ne güzel yazmışsın yaz gelsinde bebişlerle gezelim inşallah.

benim doktorumda öyle beni tanımıyor hastası oldugumun farkında bile degil testlerimi hep baska yerlerde yaptır dedi yaptırdım gec oldu diye degistirmedimde ins bi hayırlısıyla dogumumuzu yaparız
İnşallah ya bende hastaneden ötürü ısrar ediyorum zaten mesai dışındaki doğumlara nöbetçi Dr giriyormus bu saatten sonra yeni bi Dr zor geliyor nasip artık
bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı :)

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Ben bu hafta çok yoğunum okulda yapılacak bir sürü iş var
Sağ salim atlatırsam benden mutlusu yok :)

İşte mesai saatleri dışında ulaşamıyorum ki kendisine ofisin nosunu verdi sadece o da cevap verirse konusabiliyorum
haftaya nst ye girip çalışabilir raporu alicam doğumla alakali hiç konuşmadık daha onu sorucam yeni benzer ters cevaplar alırsam mecbur aynı hastane içinde başka Dr denerim
yakinimda en donanımlı özel hastane orası diye değiştiremiyorum yoksa Dr gittikçe güven vermemeye başladı hemde en kritik dönemde

[QUOtmaipek, post: 38962562, member: 395005"]niye bu kadar erken alıyor[/QUOTE]

Ikiz bebis bizimkiler ondan erken alıyo tarihi belirleyelim ne kadar dayanabilirlerse artık dedi yerleri iyice daralmis dedi zaten çok korkuyorum inş. hersey yolunda gider

Bu arada kizlar kipa da ff yuzde 70 e girdi her urunde degil ama yuzde 50-70 standi vardi ordan 5li uzun kollu disney citcitli aldim.tulumlar vs cok uygundu ikili paketler 15 20 civariydi.sweatler bodyler vs de vardi.bakin mutlaka derim

Canım sezaryen mi olucaksın , çok az kalmışBende hep merak ediyorum ama doktorum daha bişey demedi

Idrar tahlilinde eritrosit pozitif cikan var mi? Benim pozitif cikmis. Tedirgin oldum. Gerci doktora gidecegim ama

Bu arada kizlar kipa da ff yuzde 70 e girdi her urunde degil ama yuzde 50-70 standi vardi ordan 5li uzun kollu disney citcitli aldim.tulumlar vs cok uygundu ikili paketler 15 20 civariydi.sweatler bodyler vs de vardi.bakin mutlaka derim
Ayy inan evi bu ff urunleriyle doldurdum olmazsa yarin gider bide ben bakarim

kızlar gebelik şekeri çıkıpta kilo veren varmı aranızda
Canım ben verdim ama nasıl oldu bilmiyorum.. Genelde akşam üstü giderdim kontrole o zaman aç karnına gitmiştim önceki testte (50lik şekerde dğerim yüksek çıkmıştı ama 100 lük de normal )yüksek çıkınca 3 hafta biraz dikkat ettim 3 kilo vermişim artık aç karnına sabah olduğu için mi yoksa dikkat ettiğimden mi bilmiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…