2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gece bir kaçamak Yaptım !!! Evde yapma bi tane poğaça yedim .. Akşam yemeği Çok yememiştim ama !!

bende vermişim ya diyetten sanırım yarın doktoruma sorucam zararı varmı diye

bende vermişim ya diyetten sanırım yarın doktoruma sorucam zararı varmı diye
Benim doktorum sıkıntı gibi görmedi hatta iyi dedi aç karnına gelmişsen bi daha yapalım testi dedi aç ve kahvaltı sonrası yine vermiştim normal çıkmıştı Değerler ama bu ay ara ara kaçamaklarım oldu inşallah sıkıntı olmaz

Selam kızlar benim uzay mekiği geldi ( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )

Büyüyen beşik, altına da yavrulayan yatak istemiştim sonra kapatabilmek için ( odam minik )
Henüz uyku setim yok boş koyabiliyorum o yüzden ama sipariş vermiştim yolda

Dolabı ikeadan almıştık umarım uymuştur

Oturmak içinde çekyat vs sığmıyo
Evdeki pufa minder ekledim

Nasil yapcksn. Bnm mudurum israrla 15 tatili dogum sonrasna aktaramaycgmi soyluyo. Sinir etti beni
15 tatil benim çalışabilir rapor tarihlerim arasında ve fiilen çalışmadığım için iki haftamın yanacağını ve doğum sonrasına aktaramayacağımı söyledi bana il milli eğitim müdür yardımcısı.. nasıl oluyo ki o

İkiside güzel.
[QUOtmaipek, post: 38962562, member: 395005"]niye bu kadar erken alıyor

Ikiz bebis bizimkiler ondan erken alıyo tarihi belirleyelim ne kadar dayanabilirlerse artık dedi yerleri iyice daralmis dedi zaten çok korkuyorum inş. hersey yolunda gider[/QUOTE]
Hsyırlısıyla hiç anlamadan alırsın kucağına inşallah.

Oyle bir sey yokmus. Martta ve nisanda Dogum yapan arkadaslarla konustum. Hrpsi aktarmis

Oyle bir sey yokmus. Martta ve nisanda Dogum yapan arkadaslarla konustum. Hrpsi aktarmis
alaahallaa bugün 32. hafta raporu için gittim doktora o bile aynı şeyi söyledi aktaramazsın dedi..anlamadım yine herkes ayrı bişey söylüyor, en kısa zamanda milli eğitime gitmek şart oldu yine :/

İnşallah öyle bişey yoktur
Bu okul idaresiyle mi ilgili yoksa milli eğitimle mi
İş okul idaresine kalırsa işim kolaylaşır çünkü
Benim 37. Haftamın dolması için okul açıldıktan sonra 1 hafta daha çalışmam gerekiyor ama ben düşünmüyorum
Okul başlayınca izne ayrılcam da kafam karıştı şimdi

alaahallaa bugün 32. hafta raporu için gittim doktora o bile aynı şeyi söyledi aktaramazsın dedi..anlamadım yine herkes ayrı bişey söylüyor, en kısa zamanda milli eğitime gitmek şart oldu yine :/
Ben kimseye bir sey sormayi dusunmuyorum. Cunku herkes aktarmis benim cevremdeki.

Bu gece bir kaçamak Yaptım !!! Evde yapma bi tane poğaça yedim .. Akşam yemeği Çok yememiştim ama !!
Valla yeme ya. Gecen ben de dayanamadim 1 paket biskuvi yedim. Sonra kan sekerimi olctum tavan yapmış. Cok pisman oldum bebisimden defalarca ozur diledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…