incelicem canım çok saol :)Canim duru photografy var face den bakabilirsin doguma gidiyor mu bilmiyorum ama hos cekimleri var.benim hastanemde dogum paketine dahil dediler ama kac poz nasil vs diye henuz gorusmedim
bende vermişim ya diyetten sanırım yarın doktoruma sorucam zararı varmı diyeCanım ben verdim ama nasıl oldu bilmiyorum.. Genelde akşam üstü giderdim kontrole o zaman aç karnına gitmiştim önceki testte (50lik şekerde dğerim yüksek çıkmıştı ama 100 lük de normal )yüksek çıkınca 3 hafta biraz dikkat ettim 3 kilo vermişim artık aç karnına sabah olduğu için mi yoksa dikkat ettiğimden mi bilmiyorum ..
1000 çok fazla yaa :/ ama teşekkür ederim yine deBugün konuştum bırıyle ıstanbuldan 1000 tl dıyor no verebılırım düşünürsen bır klıp cekıyo 400 e yakın foto bırde 20x30 büyüklükte foto verıyo
ben okadar cok kaçamak yapıyorumki diyet miyet hak getireeeBu gece bir kaçamak Yaptım !!! Evde yapma bi tane poğaça yedim .. Akşam yemeği Çok yememiştim ama !!
aynen öyle vallaaa :)1500mü o fiyata profosyenel makina alıp kardeşine cektir daha iyi
Benim doktorum sıkıntı gibi görmedi hatta iyi dedi aç karnına gelmişsen bi daha yapalım testi dedi aç ve kahvaltı sonrası yine vermiştim normal çıkmıştı Değerler ama bu ay ara ara kaçamaklarım oldu inşallah sıkıntı olmazbende vermişim ya diyetten sanırım yarın doktoruma sorucam zararı varmı diye
Canım istiyor yiyorum sonra vicdan yapıyorum :)ben okadar cok kaçamak yapıyorumki diyet miyet hak getireee
Canım sezaryen mi olucaksın , çok az kalmışBende hep merak ediyorum ama doktorum daha bişey demedi
valla ben vicdan yapmıyorum şeker yüklemesi olayına farklı gözle bakmaya başladım . 2. kez cocuk olursa kesinlikle yükletmicemCanım istiyor yiyorum sonra vicdan yapıyorum :)
15 tatil benim çalışabilir rapor tarihlerim arasında ve fiilen çalışmadığım için iki haftamın yanacağını ve doğum sonrasına aktaramayacağımı söyledi bana il milli eğitim müdür yardımcısı.. nasıl oluyo ki oNasil yapcksn. Bnm mudurum israrla 15 tatili dogum sonrasna aktaramaycgmi soyluyo. Sinir etti beni
İkiside güzel.http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/emzik-seklinde-hediyelik-butik-sabun-kutulu-144446518
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/hediyelik-eldiven-bebek-sekeri-sabunu-142716809
kızlar şu iki sabundan da almak istiyorum 50 şer tane... sizce nasıl ? (mavi olanından tabii ki) ama biri kutulu biri keseli karar veremedim napacağıma
[QUOtmaipek, post: 38962562, member: 395005"]niye bu kadar erken alıyor
afiyet olsun olur okadar canım.Bu gece bir kaçamak Yaptım !!! Evde yapma bi tane poğaça yedim .. Akşam yemeği Çok yememiştim ama !!
Oyle bir sey yokmus. Martta ve nisanda Dogum yapan arkadaslarla konustum. Hrpsi aktarmis15 tatil benim çalışabilir rapor tarihlerim arasında ve fiilen çalışmadığım için iki haftamın yanacağını ve doğum sonrasına aktaramayacağımı söyledi bana il milli eğitim müdür yardımcısı.. nasıl oluyo ki o
alaahallaa bugün 32. hafta raporu için gittim doktora o bile aynı şeyi söyledi aktaramazsın dedi..anlamadım yine herkes ayrı bişey söylüyor, en kısa zamanda milli eğitime gitmek şart oldu yine :/Oyle bir sey yokmus. Martta ve nisanda Dogum yapan arkadaslarla konustum. Hrpsi aktarmis
İnşallah öyle bişey yoktur15 tatil benim çalışabilir rapor tarihlerim arasında ve fiilen çalışmadığım için iki haftamın yanacağını ve doğum sonrasına aktaramayacağımı söyledi bana il milli eğitim müdür yardımcısı.. nasıl oluyo ki o
Ben kimseye bir sey sormayi dusunmuyorum. Cunku herkes aktarmis benim cevremdeki.alaahallaa bugün 32. hafta raporu için gittim doktora o bile aynı şeyi söyledi aktaramazsın dedi..anlamadım yine herkes ayrı bişey söylüyor, en kısa zamanda milli eğitime gitmek şart oldu yine :/
Valla yeme ya. Gecen ben de dayanamadim 1 paket biskuvi yedim. Sonra kan sekerimi olctum tavan yapmış. Cok pisman oldum bebisimden defalarca ozur diledimBu gece bir kaçamak Yaptım !!! Evde yapma bi tane poğaça yedim .. Akşam yemeği Çok yememiştim ama !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?