2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aksam yemeginden sonra catlamaya donuyorum su aralar.cok buyudum galiba

Aynen.

Senin tarihi de baya öne almışlar benim de 6 Şubat dendi, sezeryan

Bu gece bir kaçamak Yaptım !!! Evde yapma bi tane poğaça yedim .. Akşam yemeği Çok yememiştim ama !!

1 tanecikten nolcak, sen kaçamak görmemişsin

Gozun aydin canim sukur kavusturana

Aynen bna da boyle dedi. 40 gun rapor hakkn var .5 ,5 al donemi kapat dio. Onla mi ugrascm her hafta. Aktarablseydk iiydi

Gözün aydıııııııı. Bence beklediğine değmiş. güzel yapmış kaliteli duruyor. Güle güle kullansın ikracık

Hadi gozun aydin. Guzel olmus. Gule gule kulln :)

Ben de 2. Donem 1 hafta daha caliscam 36 dolunca ayrilmis olucam o zaman mecbur aktaracaklar hic baslamadan izne cikarsak boyle farkli uygulamalar olabiliyormus

alaahallaa bugün 32. hafta raporu için gittim doktora o bile aynı şeyi söyledi aktaramazsın dedi..anlamadım yine herkes ayrı bişey söylüyor, en kısa zamanda milli eğitime gitmek şart oldu yine :/
Biz aradk burdki milli egitim de bilmio. Mudr aktaramazsn dio. Gicik oldun

Gözün aydıııııııı. Bence beklediğine değmiş. güzel yapmış kaliteli duruyor. Güle güle kullansın ikracık

Hadi gozun aydin. Guzel olmus. Gule gule kulln :)

Çok sağ olun kızlar, daha güzelleri sizlerin olsun
Evet beklediğimden iyi geldi
Ama lafımı da esirgemem, çay verirken size su bile vermemem lazım çok geciktiniz ama neyse dedim

Ben mobilya kokusu çıkmalı daha ne ara çıkıcak 18 gün kaldı diyodum da
Boyadan sonra açıkta bekletmişler çıkmış bile
Hiç kokmuyo çok şükür

Bebek arabası daha çok kokuyo, plastik

Aynen bna da boyle dedi. 40 gun rapor hakkn var .5 ,5 al donemi kapat dio. Onla mi ugrascm her hafta. Aktarablseydk iiydi
valla benim gibi adaylık kalkması gibi bi durum yoksa bu bi çareyse niye olmasın,minicik bebişleri bırakıp okula gelmektense.. ben istanbuldan kalkıp antepe gelicem haziran sıcağında mecburen,adaylık sınav mülakat vs işleri için..

Yatak çok güzelmiş ya Güle güle kullansin ikra :)

Yatak çok güzelmiş ya Güle güle kullansin ikra :)

Çok sağ ol Meltemcim odam minik ancak böyle yer açabilirdim kendime, altı çekmeceli olanda oluyo ben yataklı istedim onun odası dha kolay ısınır gündüz bende orda yatarım evdeyken kısmetse

Hayırlı olsun gözün aydin

Keske oyle olsa yaa. Hazirna kadr rahatim oyle olursa. Sonra bisey kalmio zaten.
Hatta bir arkadasim iki cocugu var. Ikisi de baharda dogmus bizimkiler gibi inşallah. Ilkinde aktaramamis. Buyuk 5 yaslarinda. Ama kucukte aktarmis. 3 yaşında sanirim. Artik aktarılıyor dedi. Ayni okuldayiz

Ya kizlar bi emzige takildim kaldim sabahtan beri arayis icindeyim awent soothie markasi bu emzigi mutlaka her cocuk emiyormus inatgramda satisini yapan bi kac kisi yi buldum ama kapida odemesi yok eger alisveris yaptiginiz sitelerde gozunuze carparsa bana da bilgi verin cok sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-19-19-35-22.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…