- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Bu da nevresimFoto yükleme şansın var mı .. Yatağı nevresimi filan var mı
anlıyorum benim daha adaylığım kalkmadığı için inceliyorum biraz,neyse doktor ne zamana kadar verirse artık raporu..yapcak bişey yokBen kimseye bir sey sormayi dusunmuyorum. Cunku herkes aktarmis benim cevremdeki.
Aksam yemeginden sonra catlamaya donuyorum su aralar.cok buyudum galiba
Slm kızlar bugün kontrolumuz vardı Dr doğum günü olarak 13 Şubat dedi çok heyecanlandim Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inş. daha eksikleri var onları tamamlamak gerek ama ben artık ayakta duramıyor um çok fazlacok cabuk yoruluyorum
Bu gece bir kaçamak Yaptım !!! Evde yapma bi tane poğaça yedim .. Akşam yemeği Çok yememiştim ama !!
Selam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Büyüyen beşik, altına da yavrulayan yatak istemiştim sonra kapatabilmek için ( odam minik )
Henüz uyku setim yok boş koyabiliyorum o yüzden ama sipariş vermiştim yolda
Eki Görüntüle 1380958 Eki Görüntüle 1380960
Dolabı ikeadan almıştık umarım uymuştur
Eki Görüntüle 1380961
Oturmak içinde çekyat vs sığmıyo
Evdeki pufa minder ekledim
Eki Görüntüle 1380967
Aynen bna da boyle dedi. 40 gun rapor hakkn var .5 ,5 al donemi kapat dio. Onla mi ugrascm her hafta. Aktarablseydk iiydi15 tatil benim çalışabilir rapor tarihlerim arasında ve fiilen çalışmadığım için iki haftamın yanacağını ve doğum sonrasına aktaramayacağımı söyledi bana il milli eğitim müdür yardımcısı.. nasıl oluyo ki o
Gözün aydıııııııı. Bence beklediğine değmiş. güzel yapmış kaliteli duruyor. Güle güle kullansın ikracıkSelam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Büyüyen beşik, altına da yavrulayan yatak istemiştim sonra kapatabilmek için ( odam minik )
Eki Görüntüle 1380961
Eki Görüntüle 1380967
Hadi gozun aydin. Guzel olmus. Gule gule kulln :)Selam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Eki Görüntüle 1380961
Eki Görüntüle 1380967
Gozun aydin canim sukur kavusturana
Ben de 2. Donem 1 hafta daha caliscam 36 dolunca ayrilmis olucam o zaman mecbur aktaracaklar hic baslamadan izne cikarsak boyle farkli uygulamalar olabiliyormusİnşallah öyle bişey yoktur
Bu okul idaresiyle mi ilgili yoksa milli eğitimle mi
İş okul idaresine kalırsa işim kolaylaşır çünkü
Benim 37. Haftamın dolması için okul açıldıktan sonra 1 hafta daha çalışmam gerekiyor ama ben düşünmüyorum
Okul başlayınca izne ayrılcam da kafam karıştı şimdi
Biz aradk burdki milli egitim de bilmio. Mudr aktaramazsn dio. Gicik oldunalaahallaa bugün 32. hafta raporu için gittim doktora o bile aynı şeyi söyledi aktaramazsın dedi..anlamadım yine herkes ayrı bişey söylüyor, en kısa zamanda milli eğitime gitmek şart oldu yine :/
Gözün aydıııııııı. Bence beklediğine değmiş. güzel yapmış kaliteli duruyor. Güle güle kullansın ikracık
Hadi gozun aydin. Guzel olmus. Gule gule kulln :)
Keske oyle olsa yaa. Hazirna kadr rahatim oyle olursa. Sonra bisey kalmio zaten.Oyle bir sey yokmus. Martta ve nisanda Dogum yapan arkadaslarla konustum. Hrpsi aktarmis
güle güle kullanın.
valla benim gibi adaylık kalkması gibi bi durum yoksa bu bi çareyse niye olmasın,minicik bebişleri bırakıp okula gelmektense.. ben istanbuldan kalkıp antepe gelicem haziran sıcağında mecburen,adaylık sınav mülakat vs işleri için..Aynen bna da boyle dedi. 40 gun rapor hakkn var .5 ,5 al donemi kapat dio. Onla mi ugrascm her hafta. Aktarablseydk iiydi
Selam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Eki Görüntüle 1380961
Eki Görüntüle 1380967
Bu da nevresim
Tesekkrler :)güle güle kullanın.
Yatak çok güzelmiş ya Güle güle kullansin ikra :)
Hayırlı olsun gözün aydinSelam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Eki Görüntüle 1380961
Eki Görüntüle 1380967
Hatta bir arkadasim iki cocugu var. Ikisi de baharda dogmus bizimkiler gibi inşallah. Ilkinde aktaramamis. Buyuk 5 yaslarinda. Ama kucukte aktarmis. 3 yaşında sanirim. Artik aktarılıyor dedi. Ayni okuldayizKeske oyle olsa yaa. Hazirna kadr rahatim oyle olursa. Sonra bisey kalmio zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?