2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah ya bende hastaneden ötürü ısrar ediyorum zaten mesai dışındaki doğumlara nöbetçi Dr giriyormus bu saatten sonra yeni bi Dr zor geliyor nasip artık
bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı :)
Bende o yuzden degistirmedim mesai disi olursa zaten baska doktor olcak bide hastane yakin esim gecede olunca falan dogum Olur diye hastanese degistirmedim hayirlisiyla kucagimiza alalim bebisleribebisleri Evet bende yeni fark ettim ayni zaman olcak dogumlarimiz

İkra hanımın odası çok sade ve şık oldu güle güle güzel zamanlar geçirsin inşallah.

Ben de 2. Donem 1 hafta daha caliscam 36 dolunca ayrilmis olucam o zaman mecbur aktaracaklar hic baslamadan izne cikarsak boyle farkli uygulamalar olabiliyormus
ben 37. haftaya kadar çalışsam bile iki haftamın,( 15 tatil) yanacağını söyledi..ben de hiç başlamıcam,uçağa binme yasağı oluyo sonra yolculuk yapılmıyor amaaaann hepsi ayrı dert hiç başlamıyım da bebeğe hazırlık yapıyim evimde diyorum artık :/

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Daha güzelleri sizin yavrularınızın olsun inşallah
Bence ikiside kolay artık. bu kadar olduktsn sonra. Beğen al. Muhakkak fikrin vardır.
Yatak konusunda ortopedik istiyorum ama 90x130 ölçüsü hiç duymadım umarım bulurum
Isıtıcı da bilgim yok burdan aldığım 2 öneri var, biri arçelik seramik ısıtıcı üfleyip 10 dk da sıcaklık sağlıyomuş?
Diğeri odayı kurutmayan yağlı petek radyatör?

Bebek magazalarinda yok mu?

Aynı cevabı ben de hem okul müdürümden hem de milli eğitimden aldım saçma ama gerçek...
Filen çalışıyor olmadığımız için 2 hafta yanıyor ama benim elimde olan bir şey değil bu sadece 8+ 3 eklenecek ....

Aynı cevabı ben de hem okul müdürümden hem de milli eğitimden aldım saçma ama gerçek...
Filen çalışıyor olmadığımız için 2 hafta yanıyor ama benim elimde olan bir şey değil bu sadece

15 tatilden sonra 1 gün de olsa işe gitseniz, yine yanıyo mu
Yanıyosa çok saçma MEB 15 tatil ilan etmesin o zaman

Gule gule kullanjn inşallah. Cok guzeller. Ablam yagli radyatoru yillarca kullandi yegenim icin. Bir sıkıntı olmadi. Buz de alicaz ama inşallah onumuzdeki kişa düşünüyoruz. Yatagi belki kestirebilirsin. Bir sorsana. Belki de siparis aliyorlardir

bende de oluyo bazen heycanlıyım aslında ama bazen hiç heycan filn yok gibi

çok güzel olmuş güle güle kullansın miniğin

bende de oluyo bazen heycanlıyım aslında ama bazen hiç heycan filn yok gibi

çok güzel olmuş güle güle kullansın miniğin

Çok teşekkür ederim ikinize de, sizlerin de yavrusu güle güle kullansın cicileirni inşallah
Yağlı radyatör olarak hangi marka kullandılar ?
Bulamazsak ölçüye göre yapan yerlere sorucaz umarım gecikmez ve çok fiyat oynamaz

Gerci ben de bazen baslamasam mi diyorum tatil donusu ama rapor alma isi canimi sikoyor

Oyyy cok surmus.ben verirken sordum 2 gun dedi.makineyle kurutuyorlarmis ben dedim siz 3 gunde getirin serin bir yere.evim musait degil nemli olursa kurutamam diye.
Bende sordum yaz döneminde hep 1 haftada getirirlerdi 1 gün aksamazdı.kış olunca sordum 1 hafta belki 2 gün gecikebilir 6m2 olanlar geç kuruyor dedi

[QUOtmaipek, post: 38962562, member: 395005"]niye bu kadar erken alıyor

Ikiz bebis bizimkiler ondan erken alıyo tarihi belirleyelim ne kadar dayanabilirlerse artık dedi yerleri iyice daralmis dedi zaten çok korkuyorum inş. hersey yolunda gider[/QUOTE]
Korkma cnm bak bu günlere gelmişsin

Cok tatli olmus gule gule kullan yavrulayan yataga yatabilecek misin cek
Bas asa gelmez dimi Allak korusun gerci sen zayifsin ben yataydim kesin bas asa gelirdi besik
Misil misil uyusun ins kizimiz

Sonrasinda 1 gun dahi calissan aktarmak zorunda sonucta sen rapor falan almiyosun okul tatil yani gidip okulu mu beklicez bizim elimizde olan bisey degil ki

Cok tatli olmus gule gule kullan yavrulayan yataga yatabilecek misin cek
Bas asa gelmez dimi Allak korusun gerci sen zayifsin ben yataydim kesin bas asa gelirdi besik
Misil misil uyusun ins kizimiz

Ablam da vardı aynı model
Kaynanası yatıyodu toruna bakarken
Teyze 100 kiloya yakın
Sağlamayı onla yaptım yani o sığıyosa hepimiz sığarız
Komple de çıkabiliyo istersen, çekmece gibi altı da tekerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…