Bende o yuzden degistirmedim mesai disi olursa zaten baska doktor olcak bide hastane yakin esim gecede olunca falan dogum Olur diye hastanese degistirmedim hayirlisiyla kucagimiza alalim bebisleribebisleri Evet bende yeni fark ettim ayni zaman olcak dogumlarimizİnşallah ya bende hastaneden ötürü ısrar ediyorum zaten mesai dışındaki doğumlara nöbetçi Dr giriyormus bu saatten sonra yeni bi Dr zor geliyor nasip artık
bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı :)
Bence ikiside kolay artık. bu kadar olduktsn sonra. Beğen al. Muhakkak fikrin vardır.Yatak ve ısıtıcıyı da halletmem lazım bir an önce
İkra hanımın odası çok sade ve şık oldu güle güle güzel zamanlar geçirsin inşallah.Selam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Büyüyen beşik, altına da yavrulayan yatak istemiştim sonra kapatabilmek için ( odam minik )
Henüz uyku setim yok boş koyabiliyorum o yüzden ama sipariş vermiştim yolda
Eki Görüntüle 1380958 Eki Görüntüle 1380960
Dolabı ikeadan almıştık umarım uymuştur
Eki Görüntüle 1380961
Oturmak içinde çekyat vs sığmıyo
Evdeki pufa minder ekledim
Eki Görüntüle 1380967
ben 37. haftaya kadar çalışsam bile iki haftamın,( 15 tatil) yanacağını söyledi..ben de hiç başlamıcam,uçağa binme yasağı oluyo sonra yolculuk yapılmıyor amaaaann hepsi ayrı dert hiç başlamıyım da bebeğe hazırlık yapıyim evimde diyorum artık :/Ben de 2. Donem 1 hafta daha caliscam 36 dolunca ayrilmis olucam o zaman mecbur aktaracaklar hic baslamadan izne cikarsak boyle farkli uygulamalar olabiliyormus
Yatak konusunda ortopedik istiyorum ama 90x130 ölçüsü hiç duymadım umarım bulurumBence ikiside kolay artık. bu kadar olduktsn sonra. Beğen al. Muhakkak fikrin vardır.
Bebek magazalarinda yok mu?Ya kizlar bi emzige takildim kaldim sabahtan beri arayis icindeyim awent soothie markasi bu emzigi mutlaka her cocuk emiyormus inatgramda satisini yapan bi kac kisi yi buldum ama kapida odemesi yok eger alisveris yaptiginiz sitelerde gozunuze carparsa bana da bilgi verin cok sevinirim
Aynı cevabı ben de hem okul müdürümden hem de milli eğitimden aldım saçma ama gerçek...15 tatil benim çalışabilir rapor tarihlerim arasında ve fiilen çalışmadığım için iki haftamın yanacağını ve doğum sonrasına aktaramayacağımı söyledi bana il milli eğitim müdür yardımcısı.. nasıl oluyo ki o
Aynı cevabı ben de hem okul müdürümden hem de milli eğitimden aldım saçma ama gerçek...
Filen çalışıyor olmadığımız için 2 hafta yanıyor ama benim elimde olan bir şey değil bu sadece
Gule gule kullanjn inşallah. Cok guzeller. Ablam yagli radyatoru yillarca kullandi yegenim icin. Bir sıkıntı olmadi. Buz de alicaz ama inşallah onumuzdeki kişa düşünüyoruz. Yatagi belki kestirebilirsin. Bir sorsana. Belki de siparis aliyorlardirHepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Daha güzelleri sizin yavrularınızın olsun inşallah
Yatak konusunda ortopedik istiyorum ama 90x130 ölçüsü hiç duymadım umarım bulurum
Isıtıcı da bilgim yok burdan aldığım 2 öneri var, biri arçelik seramik ısıtıcı üfleyip 10 dk da sıcaklık sağlıyomuş?
Diğeri odayı kurutmayan yağlı petek radyatör?
bende de oluyo bazen heycanlıyım aslında ama bazen hiç heycan filn yok gibiGünaydın güzel annelerr...
@gulguzeli85 hayırlı olsun canım erkenden kavuşmuşsun bebişine inşallah en kısa zamanda kucağına da alırsın
Ya kızlar başka böyle hisseden var mı bilmiyorum ama ben hiç doğuracak ve anne olacak gibi hissetmiyorum
Sanki hep böyle devam edecek
Bebek hep içimde kalacak gibi geliyo :)
çok güzel olmuş güle güle kullansın miniğinSelam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Büyüyen beşik, altına da yavrulayan yatak istemiştim sonra kapatabilmek için ( odam minik )
Eki Görüntüle 1380961
Eki Görüntüle 1380967
Evet yanıyor Mayıs ortası iş başı yapmak gerekicek... Malum rapora dayanıcaz15 tatilden sonra 1 gün de olsa işe gitseniz, yine yanıyo mu
Yanıyosa çok saçma MEB 15 tatil ilan etmesin o zaman
Gule gule kullanjn inşallah. Cok guzeller. Ablam yagli radyatoru yillarca kullandi yegenim icin. Bir sıkıntı olmadi. Buz de alicaz ama inşallah onumuzdeki kişa düşünüyoruz. Yatagi belki kestirebilirsin. Bir sorsana. Belki de siparis aliyorlardir
bende de oluyo bazen heycanlıyım aslında ama bazen hiç heycan filn yok gibi
çok güzel olmuş güle güle kullansın miniğin
Hic gozume carpmadiBebek magazalarinda yok mu?
Gerci ben de bazen baslamasam mi diyorum tatil donusu ama rapor alma isi canimi sikoyorben 37. haftaya kadar çalışsam bile iki haftamın,( 15 tatil) yanacağını söyledi..ben de hiç başlamıcam,uçağa binme yasağı oluyo sonra yolculuk yapılmıyor amaaaann hepsi ayrı dert hiç başlamıyım da bebeğe hazırlık yapıyim evimde diyorum artık :/
Bende sordum yaz döneminde hep 1 haftada getirirlerdi 1 gün aksamazdı.kış olunca sordum 1 hafta belki 2 gün gecikebilir 6m2 olanlar geç kuruyor dediOyyy cok surmus.ben verirken sordum 2 gun dedi.makineyle kurutuyorlarmis ben dedim siz 3 gunde getirin serin bir yere.evim musait degil nemli olursa kurutamam diye.
[QUOtmaipek, post: 38962562, member: 395005"]niye bu kadar erken alıyor
Cok tatli olmus gule gule kullan yavrulayan yataga yatabilecek misin cekSelam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Eki Görüntüle 1380961
Eki Görüntüle 1380967
Sonrasinda 1 gun dahi calissan aktarmak zorunda sonucta sen rapor falan almiyosun okul tatil yani gidip okulu mu beklicez bizim elimizde olan bisey degil kiben 37. haftaya kadar çalışsam bile iki haftamın,( 15 tatil) yanacağını söyledi..ben de hiç başlamıcam,uçağa binme yasağı oluyo sonra yolculuk yapılmıyor amaaaann hepsi ayrı dert hiç başlamıyım da bebeğe hazırlık yapıyim evimde diyorum artık :/
Cok tatli olmus gule gule kullan yavrulayan yataga yatabilecek misin cek
Bas asa gelmez dimi Allak korusun gerci sen zayifsin ben yataydim kesin bas asa gelirdi besik
Misil misil uyusun ins kizimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?