2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende yağlı peteklerin iyi olduğunu duymuştum. Sen zaten sürekli kullanmayacaksın demi ısıtıcıyı.

Sonrasinda 1 gun dahi calissan aktarmak zorunda sonucta sen rapor falan almiyosun okul tatil yani gidip okulu mu beklicez bizim elimizde olan bisey degil ki
Simdi yazistim arkadasla. Aktardik biz diyor. Sonucta dedigin gibi bizlik bir sey yok. Yaz tatili gibi degil ki bu. Egitim ogretim yili sadece ara veriyor, bitmiyor.

bende yağlı peteklerin iyi olduğunu duymuştum. Sen zaten sürekli kullanmayacaksın demi ısıtıcıyı.

Aslında bizim alt katlar boş diye ev çok ısınmıyo, sürekli de kullanabilirim o yüzden
İkra'nın odası minik gerçi kolay ısınır ama

Çok güzel güle güle kullansın ikra hnm

bende kek yaptimsimdi yedim bu saatte.16 kilo aldimm catlamaya basladimmm

Gözünaydın canim Güle güle kullansın ikra mışıl. Mışıl uyusun inşallah

İYİ GECELER KIZLAR.KONUŞMALARINIZI GÖRÜNCE YORUM YAPMADAN GEÇEMEDİM.BANADADOKTORUM 30 OCAKTA GEL ÇALIŞABİLİR RAPORUNU VEREYİM DEDİ.DOĞUM 27 MART GÖRÜNÜYOR.TAM 8 HAFTA KALA RAPORVERMİŞ OLACAK.BEN DE İKİNCİ DÖNEM 2 HAFTA DAHA GİDİP DOĞUMA 4-5 HAFTA KALA AYRILMIŞ OLUCAM.HESAPLARIMA GÖRE HAZİRAN 15'E KADAR RAPORLU OLUCAM.ARA TATİLİ SAYMAMAK GİBİ BİR UYGULAMA OLAMAZ BENCE DE

Bn calistim artk 3 haftyi aktarim bari hic yoktn iidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…