bende yağlı peteklerin iyi olduğunu duymuştum. Sen zaten sürekli kullanmayacaksın demi ısıtıcıyı.Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Daha güzelleri sizin yavrularınızın olsun inşallah
Yatak konusunda ortopedik istiyorum ama 90x130 ölçüsü hiç duymadım umarım bulurum
Isıtıcı da bilgim yok burdan aldığım 2 öneri var, biri arçelik seramik ısıtıcı üfleyip 10 dk da sıcaklık sağlıyomuş?
Diğeri odayı kurutmayan yağlı petek radyatör?
Simdi yazistim arkadasla. Aktardik biz diyor. Sonucta dedigin gibi bizlik bir sey yok. Yaz tatili gibi degil ki bu. Egitim ogretim yili sadece ara veriyor, bitmiyor.Sonrasinda 1 gun dahi calissan aktarmak zorunda sonucta sen rapor falan almiyosun okul tatil yani gidip okulu mu beklicez bizim elimizde olan bisey degil ki
bende yağlı peteklerin iyi olduğunu duymuştum. Sen zaten sürekli kullanmayacaksın demi ısıtıcıyı.
Selam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Büyüyen beşik, altına da yavrulayan yatak istemiştim sonra kapatabilmek için ( odam minik )
Henüz uyku setim yok boş koyabiliyorum o yüzden ama sipariş vermiştim yolda
Eki Görüntüle 1380958 Eki Görüntüle 1380960
Dolabı ikeadan almıştık umarım uymuştur
Eki Görüntüle 1380961
Oturmak içinde çekyat vs sığmıyo
Evdeki pufa minder ekledim
Eki Görüntüle 1380967
Çok güzel güle güle kullansın ikra hnm
Biz ayda bir falan dışarıda yiyoruz hemen hergün yemek yapıyorum birde sütüm , yağım falan köyden geliyor ama canım hamur işi çekiyor özellikle akşamları mesela az önce milföyle börek yaptım hemen :)
o zaman yağlı radyatör al düşünmeAslında bizim alt katlar boş diye ev çok ısınmıyo, sürekli de kullanabilirim o yüzden
İkra'nın odası minik gerçi kolay ısınır ama
Sanki kolay veriyorlarda rapor .Aynen bna da boyle dedi. 40 gun rapor hakkn var .5 ,5 al donemi kapat dio. Onla mi ugrascm her hafta. Aktarablseydk iiydi
Gözünaydın canim Güle güle kullansın ikra mışıl. Mışıl uyusun inşallahSelam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Büyüyen beşik, altına da yavrulayan yatak istemiştim sonra kapatabilmek için ( odam minik )
Henüz uyku setim yok boş koyabiliyorum o yüzden ama sipariş vermiştim yolda
Eki Görüntüle 1380958 Eki Görüntüle 1380960
Dolabı ikeadan almıştık umarım uymuştur
Eki Görüntüle 1380961
Oturmak içinde çekyat vs sığmıyo
Evdeki pufa minder ekledim
Eki Görüntüle 1380967
Gözünaydın canim Güle güle kullansın ikra mışıl. Mışıl uyusun inşallah
İnşallah öyle bişey yoktur
Bu okul idaresiyle mi ilgili yoksa milli eğitimle mi
İş okul idaresine kalırsa işim kolaylaşır çünkü
Benim 37. Haftamın dolması için okul açıldıktan sonra 1 hafta daha çalışmam gerekiyor ama ben düşünmüyorum
Okul başlayınca izne ayrılcam da kafam karıştı şimdi
Ben artık korkuyorum tartılmayabende kek yaptimsimdi yedim bu saatte.16 kilo aldimm catlamaya basladimmm
İYİ GECELER KIZLAR.KONUŞMALARINIZI GÖRÜNCE YORUM YAPMADAN GEÇEMEDİM.BANADADOKTORUM 30 OCAKTA GEL ÇALIŞABİLİR RAPORUNU VEREYİM DEDİ.DOĞUM 27 MART GÖRÜNÜYOR.TAM 8 HAFTA KALA RAPORVERMİŞ OLACAK.BEN DE İKİNCİ DÖNEM 2 HAFTA DAHA GİDİP DOĞUMA 4-5 HAFTA KALA AYRILMIŞ OLUCAM.HESAPLARIMA GÖRE HAZİRAN 15'E KADAR RAPORLU OLUCAM.ARA TATİLİ SAYMAMAK GİBİ BİR UYGULAMA OLAMAZ BENCE DE
Bn calistim artk 3 haftyi aktarim bari hic yoktn iidirben 37. haftaya kadar çalışsam bile iki haftamın,( 15 tatil) yanacağını söyledi..ben de hiç başlamıcam,uçağa binme yasağı oluyo sonra yolculuk yapılmıyor amaaaann hepsi ayrı dert hiç başlamıyım da bebeğe hazırlık yapıyim evimde diyorum artık :/
Aynen bnm de oyle olck. Hayrlsi napalmAynı cevabı ben de hem okul müdürümden hem de milli eğitimden aldım saçma ama gerçek...
Filen çalışıyor olmadığımız için 2 hafta yanıyor ama benim elimde olan bir şey değil bu sadece 8+ 3 eklenecek ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?