catlamaya baslamism cok üzüldüm moralim sifir...
nemlendiriyordumFırsat buldukça nemlendir hep
Düzeliyo biraz artmaısnı engelliyosun daha doğrusu
Benim kırmızı kırmızı noktalarım olmuştu nemlendiri, bebe yağı, lierac ne bulduysam sürdüm biraz düzeldim şükür
Kaşıntı tutuyo yoksa, izne çıkınca hep sürerim şimdi akşamları sürebiliyorum maalesef
12 kilo aldim 65 im. Bn bundn sonra alirim asil. Cok az hareket ediyrm. Okul da olmck artk.Ben artık korkuyorum tartılmaya
Bn ilk gorunce aglmstim. Simdi alistim garip gelmio. Ama aynya bakasim yoknemlendiriyordum
hayattan sogudum resmen ne kotu birsey.
Bn ilk gorunce aglmstim. Simdi alistim garip gelmio. Ama aynya bakasim yoknemlendiriyordum
nemlendiriyordum
Çok şükür bugun çalışabilir raporumu da aldım yarın ısyerine teslim edicem çok şükür Rabbime 5 hafta sonra izne ayrilicam artık ise gitmek işkence gibi geliyo.
Çekirge yatak çok güzelmiş bekledigimize değdi :) Güle güle güzel günlerde yatsın Ikra hanım
Markayı bilmiyorum ki. Ana çok pahalı bir şey olduğunu sanmıyorumÇok teşekkür ederim ikinize de, sizlerin de yavrusu güle güle kullansın cicileirni inşallah
Yağlı radyatör olarak hangi marka kullandılar ?
Bulamazsak ölçüye göre yapan yerlere sorucaz umarım gecikmez ve çok fiyat oynamaz
Ben de sömestr dönüşü 3 hafta çalışıcam. Aktaracaklar mecburenBen de 2. Donem 1 hafta daha caliscam 36 dolunca ayrilmis olucam o zaman mecbur aktaracaklar hic baslamadan izne cikarsak boyle farkli uygulamalar olabiliyormus
Başta vermiştim 1 kilo. O kadar. Toplamda 5 kilo aldım. Diyete uyunmaz kile alıyorsun pek zaten. Diyetisyen önemli olan bebeğin büyümesi demişti. Sonuçta sen protein vs alıyorsan bir problem olacağını düşünmüyorumkızlar gebelik şekeri çıkıpta kilo veren varmı aranızda
Selam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Büyüyen beşik, altına da yavrulayan yatak istemiştim sonra kapatabilmek için ( odam minik )
Henüz uyku setim yok boş koyabiliyorum o yüzden ama sipariş vermiştim yolda
Eki Görüntüle 1380958 Eki Görüntüle 1380960
Dolabı ikeadan almıştık umarım uymuştur
Eki Görüntüle 1380961
Oturmak içinde çekyat vs sığmıyo
Evdeki pufa minder ekledim
Eki Görüntüle 1380967
Selam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Büyüyen beşik, altına da yavrulayan yatak istemiştim sonra kapatabilmek için ( odam minik )
Henüz uyku setim yok boş koyabiliyorum o yüzden ama sipariş vermiştim yolda
Eki Görüntüle 1380958 Eki Görüntüle 1380960
Dolabı ikeadan almıştık umarım uymuştur
Eki Görüntüle 1380961
Oturmak içinde çekyat vs sığmıyo
Evdeki pufa minder ekledim
Eki Görüntüle 1380967
15 tatil benim çalışabilir rapor tarihlerim arasında ve fiilen çalışmadığım için iki haftamın yanacağını ve doğum sonrasına aktaramayacağımı söyledi bana il milli eğitim müdür yardımcısı.. nasıl oluyo ki o
İnşallah öyle bişey yoktur
Bu okul idaresiyle mi ilgili yoksa milli eğitimle mi
İş okul idaresine kalırsa işim kolaylaşır çünkü
Benim 37. Haftamın dolması için okul açıldıktan sonra 1 hafta daha çalışmam gerekiyor ama ben düşünmüyorum
Okul başlayınca izne ayrılcam da kafam karıştı şimdi
diyet yapıyorum ama kılo fazla almadım canımmm.ayda 1 kılo 700 bebıs gerısını ben aldım 2 aydır.bu gece ortmen arkadaslarla toplandık yedım pastadan falan...bu ara yıyorum bakalım.4 kez olcturdum arlarda yuksek degıl dıye canım cekıyor yıyorum.ama evdekı yemeklerıme dıkkat edıyorum yıne.toplamda 9 kılo falan oldu aldıgım.ama kılo vermedım canımm.sen cok mu verdın??kızlar gebelik şekeri çıkıpta kilo veren varmı aranızda
Gunaydin. Ben dd senin gibiyim. En don eşimle saydik. Abarttigimi gördüm. Daha hediye de gelecekkızlar selam, nasılsınız geçmişi okudum biraz herkes iyi şükür, bişey sorcam size ben bebeğe ne kadar kıyafet alsamda gözüme az görünüyor kaç takım tulum,alt-üst takım , yelek, hırka ,battaniye, eldiven-şapka , ağız mendili vs. (ihtiyaçları işte ) aldınız bi yazarmısınız hayrınıza bende benimkiyle kıyaslıyım azsa alayım eksiklerini baya aldım kızımdanda kalan çok var ama daha dolabına yerleştirmediğimdenmidir nedir herşey gözüme az görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?