2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

catlamaya baslamism cok üzüldüm moralim sifir...

Fırsat buldukça nemlendir hep
Düzeliyo biraz artmaısnı engelliyosun daha doğrusu
Benim kırmızı kırmızı noktalarım olmuştu nemlendiri, bebe yağı, lierac ne bulduysam sürdüm biraz düzeldim şükür
Kaşıntı tutuyo yoksa, izne çıkınca hep sürerim şimdi akşamları sürebiliyorum maalesef

nemlendiriyordum
hayattan sogudum resmen ne kotu birsey.

Çok şükür bugun çalışabilir raporumu da aldım yarın ısyerine teslim edicem çok şükür Rabbime 5 hafta sonra izne ayrilicam artık ise gitmek işkence gibi geliyo.

Çekirge yatak çok güzelmiş bekledigimize değdi :) Güle güle güzel günlerde yatsın Ikra hanım

nemlendiriyordum
hayattan sogudum resmen ne kotu birsey.

Ben arada unutuyodum
Ama şimdi kaşıntı başa bela mecbur nemlendiriyorum
İşyerinde bişey yapamıyorum maalesef

Sağ ol Pıtırcık çok şükür ( : hepimizin yavruları güle güle kullansın

Sormayın kızlar benim işyerinde son 4 günüm ama durağa zor gidiyorum
Belimden aşağısı ayrı hareket ediyomuş gibime geliyo

Markayı bilmiyorum ki. Ana çok pahalı bir şey olduğunu sanmıyorum

kızlar gebelik şekeri çıkıpta kilo veren varmı aranızda
Başta vermiştim 1 kilo. O kadar. Toplamda 5 kilo aldım. Diyete uyunmaz kile alıyorsun pek zaten. Diyetisyen önemli olan bebeğin büyümesi demişti. Sonuçta sen protein vs alıyorsan bir problem olacağını düşünmüyorum

Gozun aydn ,gulr gule kullansin prenses ,hepside cok guzrllll

kızlar selam, nasılsınız geçmişi okudum biraz herkes iyi şükür, bişey sorcam size ben bebeğe ne kadar kıyafet alsamda gözüme az görünüyor kaç takım tulum,alt-üst takım , yelek, hırka ,battaniye, eldiven-şapka , ağız mendili vs. (ihtiyaçları işte ) aldınız bi yazarmısınız hayrınıza bende benimkiyle kıyaslıyım azsa alayım eksiklerini baya aldım kızımdanda kalan çok var ama daha dolabına yerleştirmediğimdenmidir nedir herşey gözüme az görünüyor

yavrulayan yatağa bayıldım :) hangi marka ve ne kadara aldınız canım çok güzel ve işlevsel görünüyor

hiç kafanızı karıştırmayın arkadaşlar hatta hiç kimseyede sormayın doktorlar yalnış yönlendirebiliyor yok öyle bişey merak etmeyin...Ben aldım çalışabilir raporumu 37. haftaya kadar...37 bitincede doğum öncesi izne ayrılacağım aynen sizin gibi 2. dönem başı ayrılıp sömestrde çalışıyor görüneceğim 2. dönemi kapatmayı düşünüyorum, (örtmenim bende:) hiç bi sorun olmadı raporu alırken geçen yıl aynı tarihlerde doğum yapan okuldan bir öğretmen arkadaşta aynısını yapmıştı gerekirse başka doktordan almayı deneyin hiç sormadan yanmasın boşuna izniniz...Milli eğitim işine geldiği gibi cevaplıyor bazı soruları boşverin onları bildiğimiz gibi yapmak en iyisi :)

son sorum kimsecikler kalmamış ama yarın görünce yazarsanız artık :) ev tipi anakucağı alan varsa öneride bulunabilirmi kızlar yada beğendiğiniz ev tipi anakucağı ? tiny ove, nuna filan beğendim ama onlarda baya pahalı varsa daha uygun ve işlevsel onu alayım diyorum size sorayım dedim ...

kızlar gebelik şekeri çıkıpta kilo veren varmı aranızda
diyet yapıyorum ama kılo fazla almadım canımmm.ayda 1 kılo 700 bebıs gerısını ben aldım 2 aydır.bu gece ortmen arkadaslarla toplandık yedım pastadan falan...bu ara yıyorum bakalım.4 kez olcturdum arlarda yuksek degıl dıye canım cekıyor yıyorum.ama evdekı yemeklerıme dıkkat edıyorum yıne.toplamda 9 kılo falan oldu aldıgım.ama kılo vermedım canımm.sen cok mu verdın??

Gunaydin. Ben dd senin gibiyim. En don eşimle saydik. Abarttigimi gördüm. Daha hediye de gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…