2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende 2 haftadır ritmik bi şekilde hareket hissediyorum.kontrolume 1 hafta var. o zamn soracağım doktora.ama interneeten okuduğumkadarıyla hıçkırık yazıyor.ozellıkle yemeklerden sonra oluyo.

aynen yemeklerden sonra rıtmık bır sekılde pıt pıt atıyor =)

Bi de ne kadar geç çıkarılsan o kadar iyi, 4 ay zaten izinli sayılıyosun . Tazminata eklenir ayların

aynen bunları dusununce ayrılmamak mantıklı gelıyor , sanırım ortamdanda duydugumuz kotu yorumlardan kaynaklı ıyıce tazmınatımı kurtarsammı olayı , korkum ıflas erteleme olayına gırerse sırket tazmınat sırası bıze gelene kadar ohoooo , ondan ayrılsammı dıye dusununce,suan beklemek mantıklısı gercekten

cok net bılgım yok valla benımde.
ben aslında donecegım ıse , tabı durumlar hala aynı kotulukte gıdıyorsa baska ıs bakacagım , dedıgım gıbı ısımı calıstıgım yerı sevıyorum buyukte bıryer kucukte degıl ama durumlar kotulesıyor ıyıce maddı yonden ıste :S

Çok geçmiş olsun rüveyda senin işin daha zor

bende o yüzden dönmeme kararı aldım.. başka iş bulucam. bi plan yapıpta bişi alamıyorum. alacaklarımda kalıcak yüksek ihtimal ne zaman verirlerse.. gereksiz strese giriyorumçbu yüzden dönmeme kararı aldım

bence koy canım ne olur ne olmaz

http://www.butikbebe.com/Urun/miniropa/dantelli-3lu-takimekru,UK_1817178.html Hastanede bebişe ilk beyaz giydirmek sünnetmiş ya kızlar bende bu takımı aldım birde kurdale ve inciyle süslücem biraz olur mu sizce
bence bu haliylede güzel
ben süsledim ama benmki sade hiç bir süsü yoktu anne kız takım yaptım ekleyeceğim birazdan

bende ızınler bıtsın , hala burası duruyorsa =) gerı donup 1-2 ay calısır cıkarım dıye dusunuyorum , cunku 1 yıl duzenlı gıtse yıne gecıkmeler yasanıyor burda hep , ve ıs bulur burdan cıkar , tazmınatımlada bı eve fln gırerız yoksa bı halt alamıcaz , hersey dusundugum gıbı gıderse tabi....

Günaydın kizlar,dun dr a gittik meleğim dönmemiş hala....benim gibi olan varmi

dönmemiş derken kafası yukarıda ayaklar asagıdaysa , benım bebegım oyle dr ters kafası yukarsa ayaklar asagıda donmedı henuz dedı , ve kafayı hısedıyorum ayakların mınık pıtırlarınıda hala oyle duruyor =)

ee kendin çıkınca tazminat veriliyomuki.. öyleyse iyiymiş.

Benimde 2,5 hafta kaldı fena yusufluyorum
Çok erken değil merak etme, inşallah küveze bile gerek kalmaz
Koy tabi, hastane çıkışı ve en az 2 de yedek koy 5 li olabilir mesela
Bi de battaniyelerini koy

Doğunca cicilerini giydirip battaniyeye sarıyolar minik beşikle sana getiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…