bende 2 haftadır ritmik bi şekilde hareket hissediyorum.kontrolume 1 hafta var. o zamn soracağım doktora.ama interneeten okuduğumkadarıyla hıçkırık yazıyor.ozellıkle yemeklerden sonra oluyo.
Bi de ne kadar geç çıkarılsan o kadar iyi, 4 ay zaten izinli sayılıyosun . Tazminata eklenir ayların
kader arkadaşım sende dönmiycen galiba aynı işe..
bişi sorcam. biz şimdi doğum iznini alınca sigortamıza çıkış yapılıyomu ben bilmiyorumda bilen varmı aranızda raporlu olduğumdan pirimlerin yatmayacağını biliyorum ama gerisinden bi haberim
yani bunun bize ne gibi avantajı oluyor ?Kızlar bu arada sabah haberlerinde epidural doğumun SGK kapsamına alındığını söylediler SGK ödüyormuş artık
Kızlar hepinize günaydııın. Kaç gündür bakamıyorum sayfalara. Oğlum pazar gününden beridir hasta ateslendi. Dün dr götürdüm ağır grip geciriyormus kuzum. Kaç gündür anlamaktan mahvoldu. Gece gündüz sürekli kucağımda. Icerdekide ittirip duruyor.
bende o yüzden dönmeme kararı aldım.. başka iş bulucam. bi plan yapıpta bişi alamıyorum. alacaklarımda kalıcak yüksek ihtimal ne zaman verirlerse.. gereksiz strese giriyorumçbu yüzden dönmeme kararı aldımcok net bılgım yok valla benımde.
ben aslında donecegım ıse , tabı durumlar hala aynı kotulukte gıdıyorsa baska ıs bakacagım , dedıgım gıbı ısımı calıstıgım yerı sevıyorum buyukte bıryer kucukte degıl ama durumlar kotulesıyor ıyıce maddı yonden ıste :S
bence koy canım ne olur ne olmazGünaydın kızlar.benim bebeklerimden birinin dopleri bozulmaya başlamıştı,tansiyon yüzünden.bu nedenle suyu azalmış.doktor 34 sonrasını göremeyebiliriz hazırlıklı ol dedi.2 haftaya doğurabilirim.
Panik oldum bi ton yapçak şey var.şindi ben çanta yapıcam.küvöz de kalırlar diye düşünüyorum(inşallah gerek kalmaz tabi ama)yinede bebeklere cici koyayım mı çantama??ne koyayım ne yapayım
bence bu haliylede güzelhttp://www.butikbebe.com/Urun/miniropa/dantelli-3lu-takimekru,UK_1817178.html Hastanede bebişe ilk beyaz giydirmek sünnetmiş ya kızlar bende bu takımı aldım birde kurdale ve inciyle süslücem biraz olur mu sizce
bende o yüzden dönmeme kararı aldım.. başka iş bulucam. bi plan yapıpta bişi alamıyorum. alacaklarımda kalıcak yüksek ihtimal ne zaman verirlerse.. gereksiz strese giriyorumçbu yüzden dönmeme kararı aldım
doktor ne dedi ?dönermi dediGünaydın kizlar,dun dr a gittik meleğim dönmemiş hala....benim gibi olan varmi
Günaydın kizlar,dun dr a gittik meleğim dönmemiş hala....benim gibi olan varmi
maşallah size
ee kendin çıkınca tazminat veriliyomuki.. öyleyse iyiymiş.bende ızınler bıtsın , hala burası duruyorsa =) gerı donup 1-2 ay calısır cıkarım dıye dusunuyorum , cunku 1 yıl duzenlı gıtse yıne gecıkmeler yasanıyor burda hep , ve ıs bulur burdan cıkar , tazmınatımlada bı eve fln gırerız yoksa bı halt alamıcaz , hersey dusundugum gıbı gıderse tabi....
doktora sordum solunum yaptıgının belırtısı demıstı.saglıklı oldugunu gosterıyor dedi.benımkı de 4-5 kez hıckırıyor gundebenımkı cok hıckırıyor , hemen hemen her yerdıgımden sonra =)
benimkide dönmemisti henüz canim dr daha vakit var dönebilir daha dedi..Günaydın kizlar,dun dr a gittik meleğim dönmemiş hala....benim gibi olan varmi
masallah size
Günaydın kızlar.benim bebeklerimden birinin dopleri bozulmaya başlamıştı,tansiyon yüzünden.bu nedenle suyu azalmış.doktor 34 sonrasını göremeyebiliriz hazırlıklı ol dedi.2 haftaya doğurabilirim.
Panik oldum bi ton yapçak şey var.şindi ben çanta yapıcam.küvöz de kalırlar diye düşünüyorum(inşallah gerek kalmaz tabi ama)yinede bebeklere cici koyayım mı çantama??ne koyayım ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?