O kadar çok markanın varki . Marka konusunda evet iş zor :))Hangi marka alsam acaba
bsk gör bebeklerimiz ne güzel işler getirecek bize :)
bsk gör bebeklerimiz ne güzel işler getirecek bize :)
Biz chicco i feel aldıkson sorum kimsecikler kalmamış ama yarın görünce yazarsanız artık :)ev tipi anakucağı alan varsa öneride bulunabilirmi kızlar yada beğendiğiniz ev tipi anakucağı ? tiny ove, nuna filan beğendim ama onlarda baya pahalı varsa daha uygun ve işlevsel onu alayım diyorum size sorayım dedim ...
http://www.butikbebe.com/Urun/miniropa/dantelli-3lu-takimekru,UK_1817178.html Hastanede bebişe ilk beyaz giydirmek sünnetmiş ya kızlar bende bu takımı aldım birde kurdale ve inciyle süslücem biraz olur mu sizce
herkese günaydın..aranızda bebeğin hıçkırık hareketlerini hisseden var mı?
http://www.butikbebe.com/Urun/miniropa/dantelli-3lu-takimekru,UK_1817178.html Hastanede bebişe ilk beyaz giydirmek sünnetmiş ya kızlar bende bu takımı aldım birde kurdale ve inciyle süslücem biraz olur mu sizce
1-Suan aslında en mantıklı bu gozukuyor, ama korkum ya iflas erteleme surecıne gırer ise ozaman tazmınatım ne olacak?
2-bu ay sonu maaslarımızın yatacagını soyluyor, ıcerıdekı maaslarımızda
3-Mudurum sen tazmınatını fln alıp işten cık ıstersen kurtar paranı , durumlar duzelır ıse donmek ıstedıgınde ara gerı alacagım seni dıyor.. (ama soyle hısedıyorum burası kuculmeye gıdecek bence ve kım kendı cıkarsa dıye bakıyorlar , ve benıde cocuk olunca nasılsa calısmak ıstemez gozu ıle bakıyorlar ben oyle hısedıyorum hısettırıyorlar .. kuculmeye gıdeceksede kendılerı kovsunlar ıhbarımıda alayım oyleyse
4- sımdı cıksam tazmınatı hemen vermıyorlar - 3-4 ay once cıkanlar alamadı hala , ben hıc degılse dedıgın ıcı ızınde alacagım 4 ayda olsa..
cok karısık kafam cokk =(
bende 2 haftadır ritmik bi şekilde hareket hissediyorum.kontrolume 1 hafta var. o zamn soracağım doktora.ama interneeten okuduğumkadarıyla hıçkırık yazıyor.ozellıkle yemeklerden sonra oluyo.benımkı cok hıckırıyor , hemen hemen her yerdıgımden sonra =)
Gozun aydn ,gulr gule kullansin prenses ,hepside cok guzrllll
çoookk güzel olmuş güle güle kullanınnn
Çekirge nihayet:)))gözün aydın,güle güle kullan inşallah...
Canım güle güle kullanın bekledin ama değmiş çok güzel yatağı, içinde mışıl mışıl uyusun ikra hanım :)
güle güle kullanın çek güzel olmuş:)
yavrulayan yatağa bayıldım :) hangi marka ve ne kadara aldınız canım çok güzel ve işlevsel görünüyor
O kadar çok markanın varki . Marka konusunda evet iş zor :))
Zaten izne çıkacaksın. hiç şimdiden istifa falan etme. İzin dönüşünde de duruma göre davranırsın. He şimdi istafaetsen tazminat verecekler sonra ayrılırsan vermeyecekler gibi durum varsa. Şimdiden ayrıl 3-4 ay sonrada tazminatını öderlerler bi kaybın olmaz
kader arkadaşım sende dönmiycen galiba aynı işe..aynen , bebeklerımız hepımıze guzellıklerıyle geleegıne ınanıyorum gercekten
işyerımın maas sorunu olmasa ınan bı 9-10 yıl daha calısırımda burda , buraya guvenıp bı ev fln alınmaz , su ızınlerım fln bı bıtsınde bakalım hayat ne gosterecek..
ızını kullanma fıkrı agır basıyor suan sanırım , sımdı ayrılsam tazmınatımı 3-4 ay sonra verseler bıle ( kı bellı degıl ne zaman vereceklerı) o 3-4 ay hıc parasız gecırıcem , ızıne cıkarsam devletten alıcam oda var :S
Hayırlısı ile alırsınız inşallah kucağınıza. Umarım küveze gerek kalmaz.Günaydın kızlar.benim bebeklerimden birinin dopleri bozulmaya başlamıştı,tansiyon yüzünden.bu nedenle suyu azalmış.doktor 34 sonrasını göremeyebiliriz hazırlıklı ol dedi.2 haftaya doğurabilirim.
Panik oldum bi ton yapçak şey var.şindi ben çanta yapıcam.küvöz de kalırlar diye düşünüyorum(inşallah gerek kalmaz tabi ama)yinede bebeklere cici koyayım mı çantama??ne koyayım ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?