2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bsk gör bebeklerimiz ne güzel işler getirecek bize :)

aynen , bebeklerımız hepımıze guzellıklerıyle geleegıne ınanıyorum gercekten
işyerımın maas sorunu olmasa ınan bı 9-10 yıl daha calısırımda burda , buraya guvenıp bı ev fln alınmaz , su ızınlerım fln bı bıtsınde bakalım hayat ne gosterecek..

Biz chicco i feel aldık
Gayet kaliteli tabi daha kullanma şansımız olmadı ama genel olarak beğendim ben

Zaten izne çıkacaksın. hiç şimdiden istifa falan etme. İzin dönüşünde de duruma göre davranırsın. He şimdi istafaetsen tazminat verecekler sonra ayrılırsan vermeyecekler gibi durum varsa. Şimdiden ayrıl 3-4 ay sonrada tazminatını öderlerler bi kaybın olmaz

benımkı cok hıckırıyor , hemen hemen her yerdıgımden sonra =)
bende 2 haftadır ritmik bi şekilde hareket hissediyorum.kontrolume 1 hafta var. o zamn soracağım doktora.ama interneeten okuduğumkadarıyla hıçkırık yazıyor.ozellıkle yemeklerden sonra oluyo.

Günaydın ahali
Son 3 günüm kaldı işyerinde : )

Gozun aydn ,gulr gule kullansin prenses ,hepside cok guzrllll

çoookk güzel olmuş güle güle kullanınnn

Çekirge nihayet:)))gözün aydın,güle güle kullan inşallah...

Canım güle güle kullanın bekledin ama değmiş çok güzel yatağı, içinde mışıl mışıl uyusun ikra hanım :)

güle güle kullanın çek güzel olmuş:)

Çok teşekkür ederim hepinize, daha güzelleri sizlerin olsun

yavrulayan yatağa bayıldım :) hangi marka ve ne kadara aldınız canım çok güzel ve işlevsel görünüyor

Bu modelden maskoda çokça gördük ama 1600 dü
Bende foto çekip enişteme yolladım o yaptırdı tanıdığı bi yere , daha uyguna geldi

O kadar çok markanın varki . Marka konusunda evet iş zor :))

Yağlı radyatör hakkında marka bilen paylaşsın bizle lütfen : )

Senben, çıkma onlar çıkarsın gerekiyosa
Oh çok uyanıklar aylardır maaş vermeyip bi de tazminattan yırtma peşindeler

ızını kullanma fıkrı agır basıyor suan sanırım , sımdı ayrılsam tazmınatımı 3-4 ay sonra verseler bıle ( kı bellı degıl ne zaman vereceklerı) o 3-4 ay hıc parasız gecırıcem , ızıne cıkarsam devletten alıcam oda var :S

kader arkadaşım sende dönmiycen galiba aynı işe..
bişi sorcam. biz şimdi doğum iznini alınca sigortamıza çıkış yapılıyomu ben bilmiyorumda bilen varmı aranızda raporlu olduğumdan pirimlerin yatmayacağını biliyorum ama gerisinden bi haberim

Bi de ne kadar geç çıkarılsan o kadar iyi, 4 ay zaten izinli sayılıyosun . Tazminata eklenir ayların

Hayırlısı ile alırsınız inşallah kucağınıza. Umarım küveze gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…