2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım

bir takım koy canım yınede ıstersen.

@ Cekirgee canım besiginiz, çok güzel Güle güle kullansın prenses. Beklediğine değdi.

güle güle kullanın çek güzel olmuş:)

Solunum problemi olmazsa inşallah olmaz artık Seninki ler kuvoze girmezler. Normal miadini doldurma ları beklenmiyor ikiz lerde 36. Hafta ideal inşallah beklerler

bence biraz daha sabret bırak kovarlarsa onlar kovsunlar en azından daha fazlasını alırsın dediğin gibi. biraz daha sabır istiyorsan ay sonunu bekle maaşı gör öyle izne çık.

vermedim ama 1-2 kilo aldım galiba bengerçi diyeti çok sıkı uyguluyorum dersem yalan olur
Bende kilo almadım ilk ay şimdi beslenmeme hiç dikkat edemiyorum. Ne bulursam yiyen modundayim. Çocuğun hastalığı yüzünden yemek yapacak yiyecek fırsatım olmuyor.

bence biraz daha sabret bırak kovarlarsa onlar kovsunlar en azından daha fazlasını alırsın dediğin gibi. biraz daha sabır istiyorsan ay sonunu bekle maaşı gör öyle izne çık.

onu dusunuyorum bende aynen , sızlerınde fıkrını almak ıyı geldı bana sagolun ya valla burası harıka bı yer :) ıyıkı varsınız =)
nasıpse izine subat 13 te cıkıcam zaten

Bende kilo almadım ilk ay şimdi beslenmeme hiç dikkat edemiyorum. Ne bulursam yiyen modundayim. Çocuğun hastalığı yüzünden yemek yapacak yiyecek fırsatım olmuyor.

geçmiş olsun canım, bende ilk zamanlar kusmaktan 4 kilo verdim, sonradan yemeye başladım ama yine çok fazla değil, bu seferde azcık şeker çıktı, ilk zamanlar uyguladım ama gene kusma olaylarım başlayınca diyeti gevşettim:) yasaklıları gene yemiyorum ama son aylar olduğundanmıdır nedir iştah maşallah çok açık:)

günaydin kizlar ve minnoslari.. :)
dün aksamdan beri fena sislik var bende ya sanki igne batirsam patlayacak gibiyim yemegi fazla kacirdim galiba, soda ictim ama pek fayda etmedi.. simdide kizimin koca kafasi mideme baski yapiyo :)

Cekirgee bekledigine degmis gercekten cok güzel olmus güle güle kullanin ana kiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…