- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
çok geçmiş olsun canımKızlar hepinize günaydııın. Kaç gündür bakamıyorum sayfalara. Oğlum pazar gününden beridir hasta ateslendi. Dün dr götürdüm ağır grip geciriyormus kuzum. Kaç gündür anlamaktan mahvoldu. Gece gündüz sürekli kucağımda. Icerdekide ittirip duruyor.
bir takım koy canım yınede ıstersen.Günaydın kızlar.benim bebeklerimden birinin dopleri bozulmaya başlamıştı,tansiyon yüzünden.bu nedenle suyu azalmış.doktor 34 sonrasını göremeyebiliriz hazırlıklı ol dedi.2 haftaya doğurabilirim.
Panik oldum bi ton yapçak şey var.şindi ben çanta yapıcam.küvöz de kalırlar diye düşünüyorum(inşallah gerek kalmaz tabi ama)yinede bebeklere cici koyayım mı çantama??ne koyayım ne yapayım
kızlar gebelik şekeri çıkıpta kilo veren varmı aranızda
Selam kızlar benim uzay mekiği geldi( teslimi çok geciktiği için ona bu ismi verdim, beşik aslında )
Büyüyen beşik, altına da yavrulayan yatak istemiştim sonra kapatabilmek için ( odam minik )
Henüz uyku setim yok boş koyabiliyorum o yüzden ama sipariş vermiştim yolda
Eki Görüntüle 1380958 Eki Görüntüle 1380960
Dolabı ikeadan almıştık umarım uymuştur
Eki Görüntüle 1380961
Oturmak içinde çekyat vs sığmıyo
Evdeki pufa minder ekledim
Eki Görüntüle 1380967
Solunum problemi olmazsa inşallah olmaz artık Seninki ler kuvoze girmezler. Normal miadini doldurma ları beklenmiyor ikiz lerde 36. Hafta ideal inşallah beklerlerGünaydın kızlar.benim bebeklerimden birinin dopleri bozulmaya başlamıştı,tansiyon yüzünden.bu nedenle suyu azalmış.doktor 34 sonrasını göremeyebiliriz hazırlıklı ol dedi.2 haftaya doğurabilirim.
Panik oldum bi ton yapçak şey var.şindi ben çanta yapıcam.küvöz de kalırlar diye düşünüyorum(inşallah gerek kalmaz tabi ama)yinede bebeklere cici koyayım mı çantama??ne koyayım ne yapayım
bence biraz daha sabret bırak kovarlarsa onlar kovsunlar en azından daha fazlasını alırsın dediğin gibi. biraz daha sabır istiyorsan ay sonunu bekle maaşı gör öyle izne çık.1-Suan aslında en mantıklı bu gozukuyor, ama korkum ya iflas erteleme surecıne gırer ise ozaman tazmınatım ne olacak?
2-bu ay sonu maaslarımızın yatacagını soyluyor, ıcerıdekı maaslarımızda
3-Mudurum sen tazmınatını fln alıp işten cık ıstersen kurtar paranı , durumlar duzelır ıse donmek ıstedıgınde ara gerı alacagım seni dıyor.. (ama soyle hısedıyorum burası kuculmeye gıdecek bence ve kım kendı cıkarsa dıye bakıyorlar , ve benıde cocuk olunca nasılsa calısmak ıstemez gozu ıle bakıyorlar ben oyle hısedıyorum hısettırıyorlar .. kuculmeye gıdeceksede kendılerı kovsunlar ıhbarımıda alayım oyleyse
4- sımdı cıksam tazmınatı hemen vermıyorlar - 3-4 ay once cıkanlar alamadı hala , ben hıc degılse dedıgın ıcı ızınde alacagım 4 ayda olsa..
cok karısık kafam cokk =(
Araba arayışına girdim..
karar vermek çok zor.
Bende kilo almadım ilk ay şimdi beslenmeme hiç dikkat edemiyorum. Ne bulursam yiyen modundayim. Çocuğun hastalığı yüzünden yemek yapacak yiyecek fırsatım olmuyor.vermedim ama 1-2 kilo aldım galiba bengerçi diyeti çok sıkı uyguluyorum dersem yalan olur
havuzlu handan aldım sabahlığı ile birlikte 100 tl
bence biraz daha sabret bırak kovarlarsa onlar kovsunlar en azından daha fazlasını alırsın dediğin gibi. biraz daha sabır istiyorsan ay sonunu bekle maaşı gör öyle izne çık.
orayada gıdemedım hala ugramak lazım bı :S
Bende kilo almadım ilk ay şimdi beslenmeme hiç dikkat edemiyorum. Ne bulursam yiyen modundayim. Çocuğun hastalığı yüzünden yemek yapacak yiyecek fırsatım olmuyor.
Ben cumartesi sordum hastaneye 1200 sezaryen doğum +400 lirada epidural farkı varKızlar bu arada sabah haberlerinde epidural doğumun SGK kapsamına alındığını söylediler SGK ödüyormuş artık
bsk gör bebeklerimiz ne güzel işler getirecek bize :)onu dusunuyorum bende aynen , sızlerınde fıkrını almak ıyı geldı bana sagolun ya valla burası harıka bı yer :) ıyıkı varsınız =)
nasıpse izine subat 13 te cıkıcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?