2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kizlar,dun dr a gittik meleğim dönmemiş hala....benim gibi olan varmi
En son 2 hafta önce gitmiştim kontrole o zaman benim bebişte dönmemişti, doktor ne kadar geç dönerse o kadar iyi olur dedi... haftaya tekrar gidicem kontrole bakalım ne dicek bende merak ediyorum

Cekirgee senin herşeyin tamam sanırım bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleyebildin mi?

Evet yıkadım ütüledim kaldırdım ama eksik bitmez

Yatak bakmamız lazım (90x130 yok galiba ? )
Uyku seti dün sipariş ettim
Isıtıcı almak lazım

Onun dışında eksik bitmez ki günden güne büyüyecek yeni kıyafet yanı sıra bez - mama vs. ohoo

öyle bi alışveriş yaptıkki bitti sandık halbuki yeni başlayacak :)

yani bunun bize ne gibi avantajı oluyor ?

ben gecen hafta hastaneyi aramıştım sezeryan 700 tl ,epidural normal 1000 tl , normal doğum ise 600 tl demişlerdi...bu karar resmi gazetede 1-2 gün önce yayınlanmış,bakalım fiyatlar nasıl olacak şimdi...bilgisi olan arkadaşlar olursa burcunun dediği gibi bize tam olarak ne kadar avantajı olur bizi bilgilendirsinler

Sorunun cevabı değil belki ama arabayla beraber olan anakucağı varya ben onu evde de kullanıcam ev tipi almıycam

Kızlar bu arada sabah haberlerinde epidural doğumun SGK kapsamına alındığını söylediler SGK ödüyormuş artık
geçen ben hastaneye doğum ücreti sorduğumda epidural için fark yok demişti bundanmı acaba.yoksa çoğu hastane epidural için fark istiyordu

kızlar dogum ıznının 1.cocukta 16 hafta 2.cocukta 18 3.cocukta 20 hafta olacagı yazıyor haberlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…