Nasıl anlıyorsunuz hıckırdıgını
En son 2 hafta önce gitmiştim kontrole o zaman benim bebişte dönmemişti, doktor ne kadar geç dönerse o kadar iyi olur dedi... haftaya tekrar gidicem kontrole bakalım ne dicek bende merak ediyorumGünaydın kizlar,dun dr a gittik meleğim dönmemiş hala....benim gibi olan varmi
Cekirgee senin herşeyin tamam sanırım bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleyebildin mi?
çok güzeller canım güle güle kullanınEki Görüntüle 1381335 Eki Görüntüle 1381339
Bu kizimin hastane çıkışı
digeride lohusa tacim ayni şekilde beyaz terlikte süsluyorum daha bitmie
Eki Görüntüle 1381335 Eki Görüntüle 1381339
öyle bi alışveriş yaptıkki bitti sandık halbuki yeni başlayacak :)Evet yıkadım ütüledim kaldırdım ama eksik bitmez
Yatak bakmamız lazım (90x130 yok galiba ? )
Uyku seti dün sipariş ettim
Isıtıcı almak lazım
Onun dışında eksik bitmez ki günden güne büyüyecek yeni kıyafet yanı sıra bez - mama vs. ohoo
ee kendin çıkınca tazminat veriliyomuki.. öyleyse iyiymiş.
Eki Görüntüle 1381335 Eki Görüntüle 1381339
yani bunun bize ne gibi avantajı oluyor ?
çok güzeller. Mutluluk içinde kullanın inşallah.Eki Görüntüle 1381335 Eki Görüntüle 1381339
son sorum kimsecikler kalmamış ama yarın görünce yazarsanız artık :)ev tipi anakucağı alan varsa öneride bulunabilirmi kızlar yada beğendiğiniz ev tipi anakucağı ? tiny ove, nuna filan beğendim ama onlarda baya pahalı varsa daha uygun ve işlevsel onu alayım diyorum size sorayım dedim ...
geçen ben hastaneye doğum ücreti sorduğumda epidural için fark yok demişti bundanmı acaba.yoksa çoğu hastane epidural için fark istiyorduKızlar bu arada sabah haberlerinde epidural doğumun SGK kapsamına alındığını söylediler SGK ödüyormuş artık
bende bı sorayım hastaneye bakıyım ?geçen ben hastaneye doğum ücreti sorduğumda epidural için fark yok demişti bundanmı acaba.yoksa çoğu hastane epidural için fark istiyordu
öyle bi alışveriş yaptıkki bitti sandık halbuki yeni başlayacak :)
geçen ben hastaneye doğum ücreti sorduğumda epidural için fark yok demişti bundanmı acaba.yoksa çoğu hastane epidural için fark istiyordu
kızlar dogum ıznının 1.cocukta 16 hafta 2.cocukta 18 3.cocukta 20 hafta olacagı yazıyor haberlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?