2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim karnım hep kaşınıyo ya
Sokakta göbeğini kaşıyan adamlara dönmekten korkuyorum

Kontrol günün geçmediyse 5 TL alıyo bizim gittiğimiz yer
Geçtiyse muayene için +45 daha ödüyosun = 50 TL
muayne gununde gırersem para odemıyorum yanii
bizim muayne 60 tl
ya sımdı bızı hanı cok sık cagıracaklar ya her defasında muayne ucretımı oducez ve ne kadar sıklıkla gıdıcez acaba ?

Simdi hastaneyi aradim kizlar dogum ucretlerini sordum zam geldi karisik bi durum var telden bilgi veremem dedi
Epidureli sgk oduyormus dogrumu dedim evet dun itibariyle farki sgk karsilicak dedi
Peki dedim tahmini bi fiat soyleswniz 1500 kadar cikabilir epidurel sezeryan dedi ben anlamadim bu isten 1500 luk paranin hangi kismini sgk odeyecek acaba

Kızlar hıçkırma dediğiniz sanki damar atması gibi ama tabi biraz daha sert öyle bişey mi

bizim muayne 60 tl
ya sımdı bızı hanı cok sık cagıracaklar ya her defasında muayne ucretımı oducez ve ne kadar sıklıkla gıdıcez acaba ?

Bende telde sordum
Her hafta çağırıyolar da , raporumu almaya gitceğim gün gitsem oluyo mu gibisinden
Muayene için ayrıca ücret ödememek adına gününüz de gelin sadece 5 TL ödersiniz, gün geçer +45 muayene çünkü

catlıyormu kii benim de nadir şekilde kaşınıyor gercı benım kı harıtaya dondu ama

Bayadır kaşınıyo
Çatlıycak herhalde dedim
Kızarıklık oldu hafif nokta nokta ama nemlendirdikçe azalıyo gibi, derim soyuluyo hafif

o zaman o farkı soyle kapayacaklar dogum ucretını zamlandırıcaklar epıduralı devlet karsılıcak bı ıse yaramayacak

Kısaca o farkı hastane doğum fiyatına eklemiş
Devlet ödesin ödemesin hemen hemen aynı ücreti hastane bizden alıyosa bişey değişmiyo

bizim muayne 60 tl
Benim gittigim hastanede giris yaptirdigin tarihten 1o gun sonrasina kadar kntrole gidwbiliosun 10 gunu gecerse tekrar para ile randevulu gidiosun eskiden 15 gundu bi dolu bi bos tu muayeneler

benımde oyleydı putur putur du :) ya catlamaya engel olamıyormussun ne yaparsan yap annem de bır tane yok hıc anneme cekmemısım :)

ben hala pıjama takımı bulamadım , netten bıraz bakındım pahalılarda ya :S
Pop & pink diye bi marka var alisveris merkezlerinde ben hafta sonu lohusa gecelik ve sabahlik aldim toplam 55 tl indirimsiz 220 oluyordu penyesi guzel internetten de alabilirsin ayni geceligin pijamasi da var uygun istiyorsan bakabilirsin

Eklentiler

• 20150117_202255.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…