2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

medılıfe da normal doğum 500 epidural +800
sezeryan 1000 epidural sezeryan 1300 demişti
ocakta fiyatlar güncellenecekti bakalm ne yaptılar..
ben epidural normal istiyorum ama korkuyorum
geçen haberlerde de görünce tırsmaya başladım
normal istiyorum ama dayanabilirmiyim zor biraz
offf offf kafamda deli sorular...

bende göbeğimdeki kuruluğu bir türlü önleyemiyordum.. balık gibi pulpul dökülüyor deri... son kontrolde Excipial Lipo yazdı doktor... kızımada kullanmıştım... o iyi geldi ama günde üç defa kullanıyorum

Bana da 1200 denmişti
Yılbaşından sonra zam olucka mı dmeiştim bu zamlı hali demişlerdi de
Şimdi şu son gelişmelerdne sonra onlarda + ücret eklememişlerdir umaırm
Gidince bi daha sorayım

Bende bi sorsam mı
Gerçi bişey kalmaıd çekiceğimi çektim ama
Lierac ve bebeyağı ile nemlendirmeye çalışıyorum, işyerinde mümkün olmuyor izne çıkınca hep sürerim evde

O haberi bende izledim niyetim epidural normal ama doktorla anlaştık aksilik olmadığı müddetçe sadece normal duruma göre epidurale geçeriz dedi

O haberi bende izledim niyetim epidural normal ama doktorla anlaştık aksilik olmadığı müddetçe sadece normal duruma göre epidurale geçeriz dedi

inşallah çatım izin verirde normal olurumm tırsıyorum ama bakalım..
rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah gittikçe yaklaşıyoruz çünkü

hayvan gibi bakınıyolar bu seferde
maalesef hamileye saygı yok bu firmada
gezinmem bile laf oluyoo hatta hasta olmam doktora gitmem de

Bana müdür filan kaırşmıyo da
Kadın kadını çekemz ya her gördüklerinde yanı şeyi zırvalayanlar var, çok bıktırırlarsa paylıyorum aman önce aynaya baksın millet

Ben tekim bu katta ondan yayılıyorum doğru diyosun

cnm ben sunny baby royal aldım saglamlıgından memnunum tek elle kapanıyor acılıyor pusetı ıc ıce gecırılenden.
su takılıp cıkarılabılenler var ya tek puset takıosun veya tek yatırmak ıcın onlar sadece takma yerınden tutuyor yanı ortadan kraftın o sekıl modelıne baktık hıc saglam degıldı osekılde alırsan eger mutlaka gorerek almanı tavsıye ederım en azından bı bak ınt oyle all ınternette uygunsa

Bende bi sorsam mı
Gerçi bişey kalmaıd çekiceğimi çektim ama
Lierac ve bebeyağı ile nemlendirmeye çalışıyorum, işyerinde mümkün olmuyor izne çıkınca hep sürerim evde

Bende dönüşümlü bebeyağı - bebak - losyon- bepanthol vs sürüyorum ama banamısın demiyor... iş yerinde wcye giderken öğlen alıp yanıma sürüyorum... bişey kalmadı evet ama bol bol nemlendir ki sen çıtıpıtısın bide beni düşün nasıl gerildi anlatamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…