2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah çatım izin verirde normal olurumm tırsıyorum ama bakalım..
rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah gittikçe yaklaşıyoruz çünkü
Amin inşallah, annem inşallah bana çekmişindir ben sancı olduğunu bile anlamadan doğum yaptım hepinize dedi, dünde arkadaşım ablasının 3900 bebeği normal doğurduğunu söyleyince iyice gaza geldim :))

Benim göbeğimde öyle olmuştu excipial lipoyu bende kullandım hala ara ara kullanıyorum ama içinde üre olduğu için çok kullanmamaya gayret ediyorum. Hergün nivea soft sürüyorum Bunlara rağmen Çareyi zeytinyağında buldum daha öncede yazmıştım burdan duştan çıkmadan önce karnınıza ve gögüslerinize zeytinyağı sürüp öyle çıkın çok faydası oluyor

donmenın suyla alakası mı varmıs

Dönmesi iyi mi
Bneim dönmüş
Yeni Dr. niye sezeryan istiyosun dedi ( öndeki dr tüp bebeğe gitti, son dk golü oldu ) , bebek dönmüş normal doğum kanalına girmeye başlıyo dedi

Dedim korkuyorum
Sezeryandan korkmuyo musun dedi
Korkuyorum ama başka alternatif yok, normalden daha çok korkuyorum diye sezeryan tercih edicem
Hem en baş bebek iri diye sezeryan diyodu doktorum, şimdi tarihle oynandı normal haftasında görünüyo deidm
Tamam dedi 6 Şubatta değişiklik yok o zaman

Evet var ama kızım alerji tedavisi gördü , cilt kuruluğu çoktu çok iyi geldi düzenli kullanımda... hımm saf zeytin yağını nemliykenmi sürüyorsun ?

Pop & pink diye bi marka var alisveris merkezlerinde ben hafta sonu lohusa gecelik ve sabahlik aldim toplam 55 tl indirimsiz 220 oluyordu penyesi guzel internetten de alabilirsin ayni geceligin pijamasi da var uygun istiyorsan bakabilirsin

gule gule gıyın guzelmıs , tesekkur ederım ınceleyecegım bende

Bebegin donmesini kolaylastiriyormus suyu azalirsa donemez dedi 3 hafta daha donmesi icin yer var ondan sonra donmesi zorlasabilir dedi.Son hafta bile donenler oluyormus.normal istiyorum ben o yuzden insaallah donebilir
40. haftada arkadasımın bebegı hıc donmemıstı , 42. haftada dogum yaptı arkadasım 40 hafatdan sonra dondu bebek yanı

Evet var ama kızım alerji tedavisi gördü , cilt kuruluğu çoktu çok iyi geldi düzenli kullanımda... hımm saf zeytin yağını nemliykenmi sürüyorsun ?

Evet canım nemliyken sürüyorum normalde sürdüğümde emmiyor cilt ama nemli nemli sürdüğümde emiyor biraz bekliyorum masaj yapıyorum çok iyi geldi benim cildimde öle kuru ve alerjık 2 sene önce vermişti doktor excipial i ben hamileleiktede kullandım ama zeytinyağı daha iyi geldi

SENINKIDE İYİCE KARISTI ASLINDA BEBEGIN COKDA IRI DEGIL DIIMI ?
EN SON 2650 DEGILMIYDI ?
BEN SENINKINDEN BIRSEY ANLAMADIM :=)

Amin inşallah, annem inşallah bana çekmişindir ben sancı olduğunu bile anlamadan doğum yaptım hepinize dedi, dünde arkadaşım ablasının 3900 bebeği normal doğurduğunu söyleyince iyice gaza geldim :))

yaşı küçük bi arkadaşım var normal doğum yaptı
kız daha 20 yaşında hiç bişey anlamadım doktorum ve ebe çok iyi yönlendirdi beni dedi
son dakikaya kadar çabala eve geldim her işimi kendim yaptım dedi..

hayvan gibi bakınıyolar bu seferde
maalesef hamileye saygı yok bu firmada
gezinmem bile laf oluyoo hatta hasta olmam doktora gitmem de
valla canım aynısı bizde de var , hele kendini bilmezin biri şişko , duba gibi oldun , o nasıl göbek gibi aptal saptal laflar ediyo , güzellikle deflarca söylediğinin yanlış olduğunu hamile kadının zaten psikolojik olarak bu durumda olmakta zorlandığını, söylememesi gerektiğini söyledim ama maalesef , hala aynı verimlilikte çalışmana rağmen bir iş yapmıyomuşsun imajı uyandırmalar , senin işini başkasından istemeler , daha neler neler , daha birgün hastaneye gideceğim , hastayım vs die izin almadım , sürekli geldim , tüm hastane işlerimizi cumartesi hallettim ama yaranılmaz kimseye takma diyceğim ama bende takıyorum canım sıkılıyo ister istemez takıyosun ,

Ama +14 aldım ilk kez böyle bi kiloya ulaşınca deirm yetersiz kaldı herhalde hafif soyuluyo gibi
Bi de hepsi tek yerde toplanınca
Göğüs altlarım yandna afrikalılar gibi, kaburgam sayılıyo
Ama karnım almanyalılar gibi, obez

burdada aynı canım maalesef anlayış sıfır
sağlık ocağına gidicem onun hesabını yapıyor bana kaçta açılıyor doktor kaçta geliyor diye 9 dan önce
doktormu geliyor türkiye de kendi de hergün ilaç yazdırır ..
o saçma hatunlar burda da var kanıma baktırıcam yaa
ne gerek var ki sen zaten kilolusun ve gayette güzel yiyosun (iki tane çocuk doğurmuş)
dedimki herkese bakılıyor bu ve ben gebeyim göründüğü gibi dedim kilo ile kan ne alaka dedim
sustuuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…