Wollex bnce 3. sıra canımevet canım ama ben 3 tekerleklılerı begenıyorum :)
maşallah bizde oyle bı avazda ınsallah
evet canım ama ben 3 tekerleklılerı begenıyorum :)
ayy ne güzel darısı bize olsun inşallahyaşı küçük bi arkadaşım var normal doğum yaptı
kız daha 20 yaşında hiç bişey anlamadım doktorum ve ebe çok iyi yönlendirdi beni dedi
son dakikaya kadar çabala eve geldim her işimi kendim yaptım dedi..
2630 du yaklaştınSENINKIDE İYİCE KARISTI ASLINDA BEBEGIN COKDA IRI DEGIL DIIMI ?
EN SON 2650 DEGILMIYDI ?
BEN SENINKINDEN BIRSEY ANLAMADIM :=)
yani simdi benım de bu kadarsa dogumumu erkene mı cekcekler anlamadım 3 hafta ara olcak 2200 du seni baz alarak dusunuyorum su anda ozaan bende mı erken dogurcam kafam da delı sorular2630 du yaklaştın
Ben bile anlamadım daha
yani simdi benım de bu kadarsa dogumumu erkene mı cekcekler anlamadım 3 hafta ara olcak 2200 du seni baz alarak dusunuyorum su anda ozaan bende mı erken dogurcam kafam da delı sorular
Anladım merak icindeyım :) sen raporunu ne zaman almaya gıdıceksınYok her önde olanı değiştirmiyolar
Benim eski usgleirmi de incelediler hep öndyemiş
Gelişimden dolayı değil erken döllenmeden olabileceği için öne aldılar
Bi de sezeryan deyince 1 hafta daha oynadı
Bu gidişle çoğumuz şubat annesi olacak :)yani simdi benım de bu kadarsa dogumumu erkene mı cekcekler anlamadım 3 hafta ara olcak 2200 du seni baz alarak dusunuyorum su anda ozaan bende mı erken dogurcam kafam da delı sorular
ya genelı one gelıyor subat annelerı gıbı oldu dedigin gibi genelde sezeryan olcaklar zaten e bıde onden gıdenı vsBu gidişle çoğumuz şubat annesi olacak :)
Amin inşallah, annem inşallah bana çekmişindir ben sancı olduğunu bile anlamadan doğum yaptım hepinize dedi, dünde arkadaşım ablasının 3900 bebeği normal doğurduğunu söyleyince iyice gaza geldim :))
32+1 de gittim 2200 gr dı doktor 15 gun onden gıdıyor ama erken dogurcagın anlamına gelmez belkı gelısımı durur normal haftasına doner dedı bana da sımdı 36+1 de gidicem yanı haftaya salı bakalım ne dıcek k?Neye göre iri diyorlar doktorlar anlamıyorum kızlar. 34 + 5 te gittim geçtiğimiz cuma. 2700 gramdı. Erken dogurursun demedi. Galiba biz normal seyrediyoruz. Hayırlısı bakalım. Zaten ben sezeryan olacam. Tarihimde 9 veya 10 şubat karar veremedim tam da. :)
Anladım merak icindeyım :) sen raporunu ne zaman almaya gıdıceksın
hangi hastanede :) maşallah vallahıocak annelerinden biri 4 400 gramlk bebeği normal dogurdu. Hemde hiç dikissiz.
Diyabet doktoru istemisti testleri. Yek pozitiflik bizim icin anlamli degil dedi. Uzerinde durmadi. Yine de kadin dogum drun da bir bakar dedi. Icim ferahladibenimkide pozitifdi canım ama dr üzerinde durmadı bakalım senin dr ne diyecek? haber et merak ettim:)
şimdi ben 36+1 de gıdınce 37 baslamıs oluyorum benım raporumu verırmı ?Cuma çıkıcam
Pazartesi gelmem ( Pazartesi kapattırmam lazım raporu )
Kontrolüm Cuma ama rapor için bi de Pazartesi gitmek lazım
3 gün 3 gündür
bencede 2. yada 3. ama 3. en güzeli gibi..
İşte böyle duyunca mutlu olup bende yaparım inşallah diyorum, rabbim bizede nasip etsinocak annelerinden biri 4 400 gramlk bebeği normal dogurdu. Hemde hiç dikissiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?