2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yani simdi benım de bu kadarsa dogumumu erkene mı cekcekler anlamadım 3 hafta ara olcak 2200 du seni baz alarak dusunuyorum su anda ozaan bende mı erken dogurcam kafam da delı sorular

Yok her önde olanı değiştirmiyolar
Benim eski usgleirmi de incelediler hep öndyemiş
Gelişimden dolayı değil erken döllenmeden olabileceği için öne aldılar
Bi de sezeryan deyince 1 hafta daha oynadı

Yok her önde olanı değiştirmiyolar
Benim eski usgleirmi de incelediler hep öndyemiş
Gelişimden dolayı değil erken döllenmeden olabileceği için öne aldılar
Bi de sezeryan deyince 1 hafta daha oynadı
Anladım merak icindeyım :) sen raporunu ne zaman almaya gıdıceksın

Neye göre iri diyorlar doktorlar anlamıyorum kızlar. 34 + 5 te gittim geçtiğimiz cuma. 2700 gramdı. Erken dogurursun demedi. Galiba biz normal seyrediyoruz. Hayırlısı bakalım. Zaten ben sezeryan olacam. Tarihimde 9 veya 10 şubat karar veremedim tam da. :)

Amin inşallah, annem inşallah bana çekmişindir ben sancı olduğunu bile anlamadan doğum yaptım hepinize dedi, dünde arkadaşım ablasının 3900 bebeği normal doğurduğunu söyleyince iyice gaza geldim :))

ocak annelerinden biri 4 400 gramlk bebeği normal dogurdu. Hemde hiç dikissiz.

32+1 de gittim 2200 gr dı doktor 15 gun onden gıdıyor ama erken dogurcagın anlamına gelmez belkı gelısımı durur normal haftasına doner dedı bana da sımdı 36+1 de gidicem yanı haftaya salı bakalım ne dıcek k?

benimkide pozitifdi canım ama dr üzerinde durmadı bakalım senin dr ne diyecek? haber et merak ettim:)
Diyabet doktoru istemisti testleri. Yek pozitiflik bizim icin anlamli degil dedi. Uzerinde durmadi. Yine de kadin dogum drun da bir bakar dedi. Icim ferahladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…