ne olacak benim bu tatlıyla halim bilmiyorum..
Evet ya çoğu annemiz ismini hazırladı süsledi püsledi hatta doğumlar başladı... hala biz isim arıyoruz:) kızlar aklınıza gelen isimleri yazın bizeKızımın ismini eslem vericektik ama kelime manası farklıymış o yuzden vazgeçtik kız ismi önerisi olan var mı kızlar
tuğsem de güzelmiş anlamı ne acabba
canım bence alışveriş olayına yavaştan başla hatta mümkünse bir an öncede tamamla. insan hep aynı enerji de ve sağlıkta olacağını düşünüyor ama malesef öyle değil. ben bu ay çok ağırlaştım bel ağrıları sırt ağrıları ve alınacak şeylerin fazlalığı bunaltıyor bu son aylarda. o yüzden bence liste yap ve başla derim. :)Evde olanlar nasıl vakit geciriyoruz yaaa patladım gidip alışveriş yapayım bari.oglumun daha hastane cikisi bile yok ortada gönlüme göre bişey bulamadim hiç biraz daha araştırayim bugün.
Korkma canım bişey olmaz inşallah, evde olacakmışınki dinlenince daha iyi olursun kilosu felan çok iyi maşallahkızlar bizde dün gittik doktora. bnmde bugün 34. haftam bitti. nstye girdim ve kasılmalarım sancılarım olduğunu öğrendim. halbuki ben hiçbirşey hissetmiyorum. o arada yemek yedim serum verdi, iki tane de ilaç içtikten sonra tekrar girdim nstye. ikinci nst daha normal çıktı. bugün tekrar çağırdı nstye. bugünkü nstde nispeten iyi ama erken doğum ihtimalini artıran şeylermiş bu kasılmalar. biraz canım sıkılmadı değil. bebeğim gayet iyi ama 2600 gr ve 48cm. ama doğuma daha 5 hafta var.inşallah zamanında gelir. okula 3 gün daha git ve sonra bol bol dinlen dedi doktor. iznim yanmasın diye rapor vermedi. ama bundan sonra her hafta gideceğim nstye. herşeyin hayırlısı tabiki. inşallah bi 4 hafta daha dayanabilirsem şükredeceğim.
Anlıyorum canim. Kalbinin sesini dinle. Uzun uzun anlatmissin. Her ihtimali dusunmen lazim gercekten de. Bir de hala icerde maaslar varmis. Iyi düşünmek gerek. Esinin fikrini de al
ben de aynı durumdayım o kadar çok bu muhabbet döndü ki arkadaşlarla, eşimle aramızda artık birşeye karar vermek için son tarih belirledik :) yarın son artık karar verip ona göre kapı süsümüzün ve bebek şekerimizin siparişini vereceğiz :) isimler hala seçenekli tabi. kayra, yağız, ali bu üçünden biri olacak artık :)Evet ya çoğu annemiz ismini hazırladı süsledi püsledi hatta doğumlar başladı... hala biz isim arıyoruz:) kızlar aklınıza gelen isimleri yazın bize
Bende öyleyim ilk zamanlar daha kötüydüm çikolata şeker miğdemi bulandırıyordu ki gebelikten önce manyak gibi yerdim :))çok mu canın istiyor tatlı cnm? eğer öyleyse erkek senin bebiş ondandır :) bende çok severdim tatlıyı ama hamilelik boyunca hiç istemdi canım bir çikolata bile alsam bitiremiyorum kiii normalde anında hüpletirdim :)
canım bence alışveriş olayına yavaştan başla hatta mümkünse bir an öncede tamamla. insan hep aynı enerji de ve sağlıkta olacağını düşünüyor ama malesef öyle değil. ben bu ay çok ağırlaştım bel ağrıları sırt ağrıları ve alınacak şeylerin fazlalığı bunaltıyor bu son aylarda. o yüzden bence liste yap ve başla derim. :)
kızlar bizde dün gittik doktora. bnmde bugün 34. haftam bitti. nstye girdim ve kasılmalarım sancılarım olduğunu öğrendim. halbuki ben hiçbirşey hissetmiyorum. o arada yemek yedim serum verdi, iki tane de ilaç içtikten sonra tekrar girdim nstye. ikinci nst daha normal çıktı. bugün tekrar çağırdı nstye. bugünkü nstde nispeten iyi ama erken doğum ihtimalini artıran şeylermiş bu kasılmalar. biraz canım sıkılmadı değil. bebeğim gayet iyi ama 2600 gr ve 48cm. ama doğuma daha 5 hafta var.inşallah zamanında gelir. okula 3 gün daha git ve sonra bol bol dinlen dedi doktor. iznim yanmasın diye rapor vermedi. ama bundan sonra her hafta gideceğim nstye. herşeyin hayırlısı tabiki. inşallah bi 4 hafta daha dayanabilirsem şükredeceğim.
zaten normalde son adet tarihime göre 3 mart son doğum tarihimdi. ama doktor bi hafta erkene çekti. bunun üzerine birde daha erken gelme ihtimali olunca ister istemez biraz stres yaptı. ama sancı hissetmediğim için daha iyi durumdayım. bir de sancı çeksem moralim yerle bir olurdu sanırım. çok şükür halimize.Senin yine tek tatlıymış
Ben o kadar çok zararlı şey seviyorum ki
Hayırlısı olsun sıkma canını
Kendine dikkat et, dua et, gerisi nasip
Benimde 36.hafta sonunda 2630 du iyi yani seninki
amin canım inşallah hepimizin bebekleri hayırlısıyla vaktinde ve sağlıklı gelsin.vaktinde gelir inşallah, olmasada üzülme maşallah gayet iyi boyu kilosu haftası:) bol bol dinlen, hakkında hayırlısı olsun...
32+0 da vermesi gerekiyor canım 1 haftan boşa gitmiş oluyor. 32. haftayı doldurduğunda veriliyor. sen 31+1 de 31. haftayı bitirmiş oluyorsun. 37+0 da da izne ayrılıyorsun. ben öyle biliyorum en azından bir kaç kişiye daha sor istersen bu konuyuDoktorum bana 31+1 çalışabilir raporu verdi izne ayrılmam da 36+1 de olacak
evet evet aynen öyle oluyor canım. yani tam haftanı dolduman gerekyor. haftaya başlayınca değil bitirince.yani 32+0 da32+0 da vermesi gerekiyor canım 1 haftan boşa gitmiş oluyor. 32. haftayı doldurduğunda veriliyor. sen 31+1 de 31. haftayı bitirmiş oluyorsun. 37+0 da da izne ayrılıyorsun. ben öyle biliyorum en azından bir kaç kişiye daha sor istersen bu konuyu
maşallah Çınar a .Selam kızlar şimdi Dr dan gecelik 32+5 olduk Çınar 2 kg 41 cm olmuş hersey yolunda çok şükür:) 2 hafta sonraya randevu verdi ondan sonra her hafta kontroller başlıcakmış nst ye gircekmişiz 38 Yada 39 da doğum olucak inş:) umarım sizlerde çok çok iyisinizdir bizden haberler bu kadar . Bu arada şeker kavanozlarımızda nerdeyse bitti:)
zaten normalde son adet tarihime göre 3 mart son doğum tarihimdi. ama doktor bi hafta erkene çekti. bunun üzerine birde daha erken gelme ihtimali olunca ister istemez biraz stres yaptı. ama sancı hissetmediğim için daha iyi durumdayım. bir de sancı çeksem moralim yerle bir olurdu sanırım. çok şükür halimize.
çok mu canın istiyor tatlı cnm? eğer öyleyse erkek senin bebiş ondandır :) bende çok severdim tatlıyı ama hamilelik boyunca hiç istemdi canım bir çikolata bile alsam bitiremiyorum kiii normalde anında hüpletirdim :)
Benim aklımdan gönlümden geçen YAREN.. Eşim e göre daha erkenmiş:)) o da Yağmur, Yasemin filan dedi yani kararsızlıklar içindeyiz..ben de aynı durumdayım o kadar çok bu muhabbet döndü ki arkadaşlarla, eşimle aramızda artık birşeye karar vermek için son tarih belirledik :) yarın son artık karar verip ona göre kapı süsümüzün ve bebek şekerimizin siparişini vereceğiz :) isimler hala seçenekli tabi. kayra, yağız, ali bu üçünden biri olacak artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?