2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne olacak benim bu tatlıyla halim bilmiyorum..

çok mu canın istiyor tatlı cnm? eğer öyleyse erkek senin bebiş ondandır :) bende çok severdim tatlıyı ama hamilelik boyunca hiç istemdi canım bir çikolata bile alsam bitiremiyorum kiii normalde anında hüpletirdim :)

Kızımın ismini eslem vericektik ama kelime manası farklıymış o yuzden vazgeçtik kız ismi önerisi olan var mı kızlar
Evet ya çoğu annemiz ismini hazırladı süsledi püsledi hatta doğumlar başladı... hala biz isim arıyoruz:) kızlar aklınıza gelen isimleri yazın bize

tuğsem de güzelmiş anlamı ne acabba

ben iki anlamını biliyorum tuğsemin biri baştacı anlamında,, diğeri de cennetin kapısında iki melek duruyormuş bunlardan birinin adı sudem diğerinin ki tuğsemmiş :) eşimle çok tartıştık tuğsem olsun diye ama yok inat etti adam beğenmemiş ...

Evde olanlar nasıl vakit geciriyoruz yaaa patladım gidip alışveriş yapayım bari.oglumun daha hastane cikisi bile yok ortada gönlüme göre bişey bulamadim hiç biraz daha araştırayim bugün.
canım bence alışveriş olayına yavaştan başla hatta mümkünse bir an öncede tamamla. insan hep aynı enerji de ve sağlıkta olacağını düşünüyor ama malesef öyle değil. ben bu ay çok ağırlaştım bel ağrıları sırt ağrıları ve alınacak şeylerin fazlalığı bunaltıyor bu son aylarda. o yüzden bence liste yap ve başla derim. :)

Korkma canım bişey olmaz inşallah, evde olacakmışınki dinlenince daha iyi olursun kilosu felan çok iyi maşallah

Anlıyorum canim. Kalbinin sesini dinle. Uzun uzun anlatmissin. Her ihtimali dusunmen lazim gercekten de. Bir de hala icerde maaslar varmis. Iyi düşünmek gerek. Esinin fikrini de al

kalbımın sesıde bekle bı ızınlerı kullan dıyor
esımın fıkrıde boyle, bakalım hayırlısı..

sen dun erıtrosıt sormustun , benım son tahlılımde 15 cıkmıs erıtrosıt ama bı oncekınde 70 cıkmıstı
senın deger yazmıyormu ?

Evet ya çoğu annemiz ismini hazırladı süsledi püsledi hatta doğumlar başladı... hala biz isim arıyoruz:) kızlar aklınıza gelen isimleri yazın bize
ben de aynı durumdayım o kadar çok bu muhabbet döndü ki arkadaşlarla, eşimle aramızda artık birşeye karar vermek için son tarih belirledik :) yarın son artık karar verip ona göre kapı süsümüzün ve bebek şekerimizin siparişini vereceğiz :) isimler hala seçenekli tabi. kayra, yağız, ali bu üçünden biri olacak artık :)

Bende öyleyim ilk zamanlar daha kötüydüm çikolata şeker miğdemi bulandırıyordu ki gebelikten önce manyak gibi yerdim :))

Kesinlikle öyle
Eksikler bitmiyor ve git gide ağırlaşıyoruz
Ben bazı şeyleri netten sipariş ettim artık

vaktinde gelir inşallah, olmasada üzülme maşallah gayet iyi boyu kilosu haftası:) bol bol dinlen, hakkında hayırlısı olsun...

Senin yine tek tatlıymış
Ben o kadar çok zararlı şey seviyorum ki

Hayırlısı olsun sıkma canını
Kendine dikkat et, dua et, gerisi nasip

Benimde 36.hafta sonunda 2630 du iyi yani seninki
zaten normalde son adet tarihime göre 3 mart son doğum tarihimdi. ama doktor bi hafta erkene çekti. bunun üzerine birde daha erken gelme ihtimali olunca ister istemez biraz stres yaptı. ama sancı hissetmediğim için daha iyi durumdayım. bir de sancı çeksem moralim yerle bir olurdu sanırım. çok şükür halimize.

Doktorum bana 31+1 çalışabilir raporu verdi izne ayrılmam da 36+1 de olacak
32+0 da vermesi gerekiyor canım 1 haftan boşa gitmiş oluyor. 32. haftayı doldurduğunda veriliyor. sen 31+1 de 31. haftayı bitirmiş oluyorsun. 37+0 da da izne ayrılıyorsun. ben öyle biliyorum en azından bir kaç kişiye daha sor istersen bu konuyu

evet evet aynen öyle oluyor canım. yani tam haftanı dolduman gerekyor. haftaya başlayınca değil bitirince.yani 32+0 da

maşallah Çınar a .

Benimde tarihle çok oynandı
27 Şubattan, 16 Şubata, bi de sezeryan isteyince 6 Şubata çekildi
39 haftayı bekleyebilirsem 39 da alınacak

İşte bende diyorum biz bazen anlamazsak sancı durumunda ne olur ? Evde teksek filan..
Nasip gerçi herşey

Ben hiç elektrikli ısıtıcı kullanmadım
Ufoya zararlı ve kalıcı değil sıcaklığı hatta çok yakıyo dendi
Yağlı radyatör önerildi
Hiç fikrim yok
Kullanan bilen varsa bana da öneride bulunabilir mi ?

bende aksine hiç sevmezdim diyetten sonra bırakmıştım ama durduk yere canım istiyor..
Cekirgee kendimi tutmasam bende yerim de tatlı daha ağır basıyor şuan..

Benim aklımdan gönlümden geçen YAREN.. Eşim e göre daha erkenmiş:)) o da Yağmur, Yasemin filan dedi yani kararsızlıklar içindeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…