maşallah ikinizedebenim göbek biraz büyük galiba ya
evet ya =) sarsılıyor gobegım =)
ve bugun ınce ınce sancım var anlamadım :S asagılara vurunca can acıtıyor
Senben60, bugün seninle pişti olmuşuz... Bluzlarımız aynı :)buda bızden haller , uzerımdekı bol dıye topladım , yalnız benım gobek bırraz garıp egrıler cızıyor bugun kızım nasıl duruyorsa artık
evet özellikleri güzel görünüyor. internnette kullanıcı yorumların da bakabilirsin.birde yakıt tasarrufuna da bak derim ben sürekli kullanacaksan. mesela biri ayda 80 tl getiriyor ekstra, biri 150 tl. zaten bi sene de pahalı olanın parasını çıkarmış oluyorsun.http://www.arcelik.com.tr/flavel-soba-seramik-isiticilar-FLV-S-2500-TWF-Seramik-Isitici.html
Bi de şunu önermişlerdi ama ?
Bende geldi gelcek snaıyorum
Sonra bakıyorum gazmış
Senben60, bugün seninle pişti olmuşuz... Bluzlarımız aynı :)
Maşallah , bende artık masanın altına gizliyorum göbeğimi dışardan hareketi baya bi belli oluyoda :)buda bızden haller , uzerımdekı bol dıye topladım , yalnız benım gobek bırraz garıp egrıler cızıyor bugun kızım nasıl duruyorsa artık
ılk mı senınde , belkı kımımızde ıc karın denılen olayda vardır ıce dogruda buyuyor dıyorlarya =) bılmem herkese kendınınkı buyuk gelıyor bence =)
benimde çok umudum yok aslında... bu gidişle benim dediğim olacak gibi.. koysa koysa Yarennaz yapar ismi :) onu da annesi iki de bir naz naz diye söylenip duruyor bazen.. sanki onun da dediğini koyalım gibi yol yapıyor... o öyle naz dedikçe beni itiyor ..benimkinden biliyorum hiç umut vaadetmiyolar bu konuda:) nerde kel alaka isimler var hep dilindekızımın ismini ben koyacağım, oğlumuz olursa sen dedik anlaştık biz
evet özellikleri güzel görünüyor. internnette kullanıcı yorumların da bakabilirsin.birde yakıt tasarrufuna da bak derim ben sürekli kullanacaksan. mesela biri ayda 80 tl getiriyor ekstra, biri 150 tl. zaten bi sene de pahalı olanın parasını çıkarmış oluyorsun.
Kızlar hastane cikisi 10 lu imaj diye bir marka organik mis kaliteli duruyor 60 lira dedi fiyati nasıl yada bu ürünü duyan var mı birde kahve beyaz bebek için kötü mü durur fikirlerinizi bekliyorum 5 li si de aynı markanın 25 lira ne yapsam bilemedim
ilk canım, galiba iç karın pek yok, bebiş biraz iri, suda sınırda öle olunca büyük oldu kendininki büyük gelme olayı değil gibineyse zaten haftaya ayrılacağım izne az daha idare edicez mecbur:)
temizlik bitmiyorrr
kızlar kıyafetler, bebek bezi, beşik ,yatak, yastık, yorgan, nevresim, battaniye, bebek arabası, anakucağı, bebek çantası, küvet, şampuan,tülbent,ıslak mendil, ateşölçer, bebek şekeri dışında almamız gereken ve çok lazım olan neler var? bnm aklıma gelenler bunlar.
O yüzden boşve rçok yorma kendini
Son zamanlar yardım alıp bi temizlik yapın yeter
Şimdi yapsan yine batıcak bi de yorulmaman lazım hamileyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?