2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastane cikisi 10 lu imaj diye bir marka organik mis kaliteli duruyor 60 lira dedi fiyati nasıl yada bu ürünü duyan var mı birde kahve beyaz bebek için kötü mü durur fikirlerinizi bekliyorum 5 li si de aynı markanın 25 lira ne yapsam bilemedim

bırı tam lıste yazsada kopya ceksek , eksıklerımıze çızık atsak

ılk mı senınde , belkı kımımızde ıc karın denılen olayda vardır ıce dogruda buyuyor dıyorlarya =) bılmem herkese kendınınkı buyuk gelıyor bence =)

ilk canım, galiba iç karın pek yok, bebiş biraz iri, suda sınırda öle olunca büyük oldu kendininki büyük gelme olayı değil gibi neyse zaten haftaya ayrılacağım izne az daha idare edicez mecbur:)

benimkinden biliyorum hiç umut vaadetmiyolar bu konuda:) nerde kel alaka isimler var hep dilinde kızımın ismini ben koyacağım, oğlumuz olursa sen dedik anlaştık biz
benimde çok umudum yok aslında... bu gidişle benim dediğim olacak gibi.. koysa koysa Yarennaz yapar ismi :) onu da annesi iki de bir naz naz diye söylenip duruyor bazen.. sanki onun da dediğini koyalım gibi yol yapıyor... o öyle naz dedikçe beni itiyor ..

Yakıt tasarrufunu nerden anlayabilirim

ben aldım canım çok beğendim hatta, penyesi yumuşacık ve kalın ama kaça aldığımı hatırlayamadım ilk aldıklarımdan olunca unuttum

ilk canım, galiba iç karın pek yok, bebiş biraz iri, suda sınırda öle olunca büyük oldu kendininki büyük gelme olayı değil gibi neyse zaten haftaya ayrılacağım izne az daha idare edicez mecbur:)

he sen 34. haftadaymıssın zaten =) senın bebek temı onden gidiyor

Tülbent niye alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…