gözünaydın canım.. normalmi sezeryan mı dogumunSelam kızlar şimdi Dr dan gecelik 32+5 olduk Çınar 2 kg 41 cm olmuş hersey yolunda çok şükür:) 2 hafta sonraya randevu verdi ondan sonra her hafta kontroller başlıcakmış nst ye gircekmişiz 38 Yada 39 da doğum olucak inş:) umarım sizlerde çok çok iyisinizdir bizden haberler bu kadar . Bu arada şeker kavanozlarımızda nerdeyse bitti:)
gözünaydın canım.. normalmi sezeryan mı dogumun[/QUOTE
Sezeryan olucak cnm
Cok güzel olmuşEki Görüntüle 1381335 Eki Görüntüle 1381339
Bu kizimin hastane çıkışı
digeride lohusa tacim ayni şekilde beyaz terlikte süsluyorum daha bitmie
sağlıcakla kucağına al ınsallah
Eki Görüntüle 1381335 Eki Görüntüle 1381339
Bu kizimin hastane çıkışı
digeride lohusa tacim ayni şekilde beyaz terlikte süsluyorum daha bitmie
Doktorum bana 31+1 çalışabilir raporu verdi izne ayrılmam da 36+1 de olacakkızlar ben ufak bi hesaplama yaptım25 şubatta 37 artı 0 oluyorum. Çarşamba günü yani ben bugun mu en geç izne cıkmalıyım yoksa 18 şubat çarşamba 36 artı 0 günü yani yuvarlarsam 36 artı 2 20 şubat cuma günü mü?
ben 32 artı 0 da alıyorum raporu o zaman 37 artı 0 a kadar calısabilirim sanırım 5 hafta ekliyoruz direkDoktorum bana 31+1 çalışabilir raporu verdi izne ayrılmam da 36+1 de olacak
Valla ne cumartesi gidicem izin almak yasal hakkım ben cumaları gidiyorum doktora cok iyi oluyor.Hangi yasal hakkım varsa kullanırım.Şişerim de göbeğimi gere gere gezerimde.Performansım düşebilirde çünkü gece uyuyamıyorum.Yorgunum.valla canım aynısı bizde de var , hele kendini bilmezin biri şişko , duba gibi oldun , o nasıl göbek gibi aptal saptal laflar ediyo , güzellikle deflarca söylediğinin yanlış olduğunu hamile kadının zaten psikolojik olarak bu durumda olmakta zorlandığını, söylememesi gerektiğini söyledim ama maalesef , hala aynı verimlilikte çalışmana rağmen bir iş yapmıyomuşsun imajı uyandırmalar , senin işini başkasından istemeler , daha neler neler , daha birgün hastaneye gideceğim , hastayım vs die izin almadım , sürekli geldim , tüm hastane işlerimizi cumartesi hallettim ama yaranılmaz kimseye takma diyceğim ama bende takıyorum canım sıkılıyo ister istemez takıyosun ,
Selam kızlar şimdi Dr dan gecelik 32+5 olduk Çınar 2 kg 41 cm olmuş hersey yolunda çok şükür:) 2 hafta sonraya randevu verdi ondan sonra her hafta kontroller başlıcakmış nst ye gircekmişiz 38 Yada 39 da doğum olucak inş:) umarım sizlerde çok çok iyisinizdir bizden haberler bu kadar . Bu arada şeker kavanozlarımızda nerdeyse bitti:)
Kızımın ismini eslem vericektik ama kelime manası farklıymış o yuzden vazgeçtik kız ismi önerisi olan var mı kızlar
25 Şubat çarşamba günü izne ayrılman gerek canım. şöyle hesapla kısaca 3 hafta doğum öncesi 13 hafta doğum sonrası izin olacak şekilde. 38-39-40. haftalarda izinli olacaksınkızlar ben ufak bi hesaplama yaptım25 şubatta 37 artı 0 oluyorum. Çarşamba günü yani ben bugun mu en geç izne cıkmalıyım yoksa 18 şubat çarşamba 36 artı 0 günü yani yuvarlarsam 36 artı 2 20 şubat cuma günü mü?
sen kendi haftanı bitirmen gerekiyor canım yoksa çarşamba cuma farketmez. benm haftalarım salıdan salıya bitiyor. pazartesi günü okula gitmem lazım normalde ama ben rapor alıp gitmiycem .Doktorum bana 31+1 çalışabilir raporu verdi izne ayrılmam da 36+1 de olacak
ben kızmın adını idil koyacağım ama tuğsem isminide çok seviyordum eşim istemedi
ne olacak benim bu tatlıyla halim bilmiyorum..
kızlar bizde dün gittik doktora. bnmde bugün 34. haftam bitti. nstye girdim ve kasılmalarım sancılarım olduğunu öğrendim. halbuki ben hiçbirşey hissetmiyorum. o arada yemek yedim serum verdi, iki tane de ilaç içtikten sonra tekrar girdim nstye. ikinci nst daha normal çıktı. bugün tekrar çağırdı nstye. bugünkü nstde nispeten iyi ama erken doğum ihtimalini artıran şeylermiş bu kasılmalar. biraz canım sıkılmadı değil. bebeğim gayet iyi ama 2600 gr ve 48cm. ama doğuma daha 5 hafta var.inşallah zamanında gelir. okula 3 gün daha git ve sonra bol bol dinlen dedi doktor. iznim yanmasın diye rapor vermedi. ama bundan sonra her hafta gideceğim nstye. herşeyin hayırlısı tabiki. inşallah bi 4 hafta daha dayanabilirsem şükredeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?