2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar şimdi Dr dan gecelik 32+5 olduk Çınar 2 kg 41 cm olmuş hersey yolunda çok şükür:) 2 hafta sonraya randevu verdi ondan sonra her hafta kontroller başlıcakmış nst ye gircekmişiz 38 Yada 39 da doğum olucak inş:) umarım sizlerde çok çok iyisinizdir bizden haberler bu kadar . Bu arada şeker kavanozlarımızda nerdeyse bitti:)

gözünaydın canım.. normalmi sezeryan mı dogumun

kızlar ben ufak bi hesaplama yaptım 25 şubatta 37 artı 0 oluyorum. Çarşamba günü yani ben bugun mu en geç izne cıkmalıyım yoksa 18 şubat çarşamba 36 artı 0 günü yani yuvarlarsam 36 artı 2 20 şubat cuma günü mü?

Doktorum bana 31+1 çalışabilir raporu verdi izne ayrılmam da 36+1 de olacak

Kızımın ismini eslem vericektik ama kelime manası farklıymış o yuzden vazgeçtik kız ismi önerisi olan var mı kızlar

Valla ne cumartesi gidicem izin almak yasal hakkım ben cumaları gidiyorum doktora cok iyi oluyor.Hangi yasal hakkım varsa kullanırım.Şişerim de göbeğimi gere gere gezerimde.Performansım düşebilirde çünkü gece uyuyamıyorum.Yorgunum.

Geldim tekrar

Maşallah
Sezeryan mı olacaksın sende

25 Şubat çarşamba günü izne ayrılman gerek canım. şöyle hesapla kısaca 3 hafta doğum öncesi 13 hafta doğum sonrası izin olacak şekilde. 38-39-40. haftalarda izinli olacaksın

Doktorum bana 31+1 çalışabilir raporu verdi izne ayrılmam da 36+1 de olacak
sen kendi haftanı bitirmen gerekiyor canım yoksa çarşamba cuma farketmez. benm haftalarım salıdan salıya bitiyor. pazartesi günü okula gitmem lazım normalde ama ben rapor alıp gitmiycem .

kızlar bizde dün gittik doktora. bnmde bugün 34. haftam bitti. nstye girdim ve kasılmalarım sancılarım olduğunu öğrendim. halbuki ben hiçbirşey hissetmiyorum. o arada yemek yedim serum verdi, iki tane de ilaç içtikten sonra tekrar girdim nstye. ikinci nst daha normal çıktı. bugün tekrar çağırdı nstye. bugünkü nstde nispeten iyi ama erken doğum ihtimalini artıran şeylermiş bu kasılmalar. biraz canım sıkılmadı değil. bebeğim gayet iyi ama 2600 gr ve 48cm. ama doğuma daha 5 hafta var.inşallah zamanında gelir. okula 3 gün daha git ve sonra bol bol dinlen dedi doktor. iznim yanmasın diye rapor vermedi. ama bundan sonra her hafta gideceğim nstye. herşeyin hayırlısı tabiki. inşallah bi 4 hafta daha dayanabilirsem şükredeceğim.

ne olacak benim bu tatlıyla halim bilmiyorum..

Senin yine tek tatlıymış
Ben o kadar çok zararlı şey seviyorum ki

Hayırlısı olsun sıkma canını
Kendine dikkat et, dua et, gerisi nasip

Benimde 36.hafta sonunda 2630 du iyi yani seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…