Masallah bebişine. İçini ferah tut.kızlar bizde dün gittik doktora. bnmde bugün 34. haftam bitti. nstye girdim ve kasılmalarım sancılarım olduğunu öğrendim. halbuki ben hiçbirşey hissetmiyorum. o arada yemek yedim serum verdi, iki tane de ilaç içtikten sonra tekrar girdim nstye. ikinci nst daha normal çıktı. bugün tekrar çağırdı nstye. bugünkü nstde nispeten iyi ama erken doğum ihtimalini artıran şeylermiş bu kasılmalar. biraz canım sıkılmadı değil. bebeğim gayet iyi ama 2600 gr ve 48cm. ama doğuma daha 5 hafta var.inşallah zamanında gelir. okula 3 gün daha git ve sonra bol bol dinlen dedi doktor. iznim yanmasın diye rapor vermedi. ama bundan sonra her hafta gideceğim nstye. herşeyin hayırlısı tabiki. inşallah bi 4 hafta daha dayanabilirsem şükredeceğim.
Hesap yaptı 32'nin içine giriyorsun rapor vereyim mi dedi bende kabul ettim sordum hatta rapor için 32 yi bitirmek gerekiyor mu yok dedi raporumda 32. hafta çalışabilir raporu yazıyor o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum32+0 da vermesi gerekiyor canım 1 haftan boşa gitmiş oluyor. 32. haftayı doldurduğunda veriliyor. sen 31+1 de 31. haftayı bitirmiş oluyorsun. 37+0 da da izne ayrılıyorsun. ben öyle biliyorum en azından bir kaç kişiye daha sor istersen bu konuyu
Benim aklımdan gönlümden geçen YAREN.. Eşim e göre daha erkenmiş:)) o da Yağmur, Yasemin filan dedi yani kararsızlıklar içindeyiz..
canım fanlı ısıtıcılar daha iyi deniyor. bende elektirikli ufolardan kullandım bi süre öğrenciyken. sen bebeği yıkarken falan kullanmak için mi dedin?Ben hiç elektrikli ısıtıcı kullanmadım
Ufoya zararlı ve kalıcı değil sıcaklığı hatta çok yakıyo dendi
Yağlı radyatör önerildi
Hiç fikrim yok
Kullanan bilen varsa bana da öneride bulunabilir mi ?
canım fanlı ısıtıcılar daha iyi deniyor. bende elektirikli ufolardan kullandım bi süre öğrenciyken. sen bebeği yıkarken falan kullanmak için mi dedin?
bizde erkek ismi düşünüyoruz bi yandan da ilerde kız kardeşi olunca koyduğumuz isme göre ne koyarız diye de düşünüyoruz. erkeği bulduk bide kardeşi kaldı :) yağız koyarsak kızkardeşine de yaren koyarız demişti eşim :) bence güzel bir isim. söylemesi kolay anlamı güzel.Benim aklımdan gönlümden geçen YAREN.. Eşim e göre daha erkenmiş:)) o da Yağmur, Yasemin filan dedi yani kararsızlıklar içindeyiz..
Dedimm... Bakalım bana bir hafta ver dedi :) düşünmek için:) parlak fikirlerle gelecek mi görecezisim koymak için mi erkenmişbebişler gelmeye başladı bile deseydin
o ufo tarzı ısıtıcıların sıcaklığı kapatana kadar. kapattığın an gidiyor sıcaklık. bir de ısınmak için baya yakmak gerekiyor. fanlı ısıcıları bir araştır istersen. ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama. radyatörler sanırım en sıcak yapan ısıtıcı.Bizim alt katlar boş
Ev çok sıcak olmuyor o yüzden
Bleki hep te kullanırım ama bebk odamız minik kolay ısınacak gibi duruyor
Hiç bilgim yok ısıtıcı konusunda kararsızım ama banyo ve alt açmada şart tabi
sıkıntı olmaz zaten o anlamda demedim. hani hepimiz sağlık problemlerimiz olmadığı sürece izinlerimizi doğum sonrasına saklamak istiyoruz ya o yüzden dedim. doğum sonrasına maksimum şekilde izin kalması için benim dediğim. onun dışında bir senin aldığın şekilde de bir sıkıntı çıkmaz.Hesap yaptı 32'nin içine giriyorsun rapor vereyim mi dedi bende kabul ettim sordum hatta rapor için 32 yi bitirmek gerekiyor mu yok dedi raporumda 32. hafta çalışabilir raporu yazıyor o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum
http://www.arcelik.com.tr/flavel-soba-seramik-isiticilar-FLV-S-2500-TWF-Seramik-Isitici.htmlo ufo tarzı ısıtıcıların sıcaklığı kapatana kadar. kapattığın an gidiyor sıcaklık. bir de ısınmak için baya yakmak gerekiyor. fanlı ısıcıları bir araştır istersen. ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama. radyatörler sanırım en sıcak yapan ısıtıcı.
Dedimm... Bakalım bana bir hafta ver dedi :) düşünmek için:) parlak fikirlerle gelecek mi görecez
buda bızden haller , uzerımdekı bol dıye topladım , yalnız benım gobek bırraz garıp egrıler cızıyor bugun kızım nasıl duruyorsa artık
buda bızden haller , uzerımdekı bol dıye topladım , yalnız benım gobek bırraz garıp egrıler cızıyor bugun kızım nasıl duruyorsa artık
http://www.arcelik.com.tr/flavel-soba-seramik-isiticilar-FLV-S-2500-TWF-Seramik-Isitici.html
Bi de şunu önermişlerdi ama ?
banada beko magazasında bunu onermıstıler ,
uzaktan kumandalıymısta bu
dusunce kendı kapanıyormus fln
Maşallah
Bazen bende dışardan biri anlıycak sanıyorum kımıl kımıl olunca
Demi... güzel isim demi:))) böyle bu ismi söyleyince güzel tepkiler alınca hoşuma gidiyor :)bizde erkek ismi düşünüyoruz bi yandan da ilerde kız kardeşi olunca koyduğumuz isme göre ne koyarız diye de düşünüyoruz. erkeği bulduk bide kardeşi kaldı :) yağız koyarsak kızkardeşine de yaren koyarız demişti eşim :) bence güzel bir isim. söylemesi kolay anlamı güzel.
kızlar kıyafetler, bebek bezi, beşik ,yatak, yastık, yorgan, nevresim, battaniye, bebek arabası, anakucağı, bebek çantası, küvet, şampuan,tülbent,ıslak mendil, ateşölçer, bebek şekeri dışında almamız gereken ve çok lazım olan neler var? bnm aklıma gelenler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?