2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah bebişine. İçini ferah tut.

Hesap yaptı 32'nin içine giriyorsun rapor vereyim mi dedi bende kabul ettim sordum hatta rapor için 32 yi bitirmek gerekiyor mu yok dedi raporumda 32. hafta çalışabilir raporu yazıyor o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum

canım fanlı ısıtıcılar daha iyi deniyor. bende elektirikli ufolardan kullandım bi süre öğrenciyken. sen bebeği yıkarken falan kullanmak için mi dedin?

canım fanlı ısıtıcılar daha iyi deniyor. bende elektirikli ufolardan kullandım bi süre öğrenciyken. sen bebeği yıkarken falan kullanmak için mi dedin?

Bizim alt katlar boş
Ev çok sıcak olmuyor o yüzden
Bleki hep te kullanırım ama bebk odamız minik kolay ısınacak gibi duruyor
Hiç bilgim yok ısıtıcı konusunda kararsızım ama banyo ve alt açmada şart tabi

Benim aklımdan gönlümden geçen YAREN.. Eşim e göre daha erkenmiş:)) o da Yağmur, Yasemin filan dedi yani kararsızlıklar içindeyiz..
bizde erkek ismi düşünüyoruz bi yandan da ilerde kız kardeşi olunca koyduğumuz isme göre ne koyarız diye de düşünüyoruz. erkeği bulduk bide kardeşi kaldı :) yağız koyarsak kızkardeşine de yaren koyarız demişti eşim :) bence güzel bir isim. söylemesi kolay anlamı güzel.

o ufo tarzı ısıtıcıların sıcaklığı kapatana kadar. kapattığın an gidiyor sıcaklık. bir de ısınmak için baya yakmak gerekiyor. fanlı ısıcıları bir araştır istersen. ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama. radyatörler sanırım en sıcak yapan ısıtıcı.

sıkıntı olmaz zaten o anlamda demedim. hani hepimiz sağlık problemlerimiz olmadığı sürece izinlerimizi doğum sonrasına saklamak istiyoruz ya o yüzden dedim. doğum sonrasına maksimum şekilde izin kalması için benim dediğim. onun dışında bir senin aldığın şekilde de bir sıkıntı çıkmaz.

Dedimm... Bakalım bana bir hafta ver dedi :) düşünmek için:) parlak fikirlerle gelecek mi görecez

benimkinden biliyorum hiç umut vaadetmiyolar bu konuda:) nerde kel alaka isimler var hep dilinde kızımın ismini ben koyacağım, oğlumuz olursa sen dedik anlaştık biz

buda bızden haller , uzerımdekı bol dıye topladım , yalnız benım gobek bırraz garıp egrıler cızıyor bugun kızım nasıl duruyorsa artık

Maşallah
Bazen bende dışardan biri anlıycak sanıyorum kımıl kımıl olunca

kızlar kıyafetler, bebek bezi, beşik ,yatak, yastık, yorgan, nevresim, battaniye, bebek arabası, anakucağı, bebek çantası, küvet, şampuan,tülbent,ıslak mendil, ateşölçer, bebek şekeri dışında almamız gereken ve çok lazım olan neler var? bnm aklıma gelenler bunlar.

Demi... güzel isim demi:))) böyle bu ismi söyleyince güzel tepkiler alınca hoşuma gidiyor :)

Kendine pijama takımı vs. aldın mı
Hastane çantasına konacak şeylere öncelik verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…