2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebeklerin duruşundan bahsetmişsiniz benim oğlumunda hala baş yukarda dönmezse diye korkuyorum ama daha vakit var erken dönmeside iyi değil doğumu hızlandırırmış 34e kadar rahat dönebiliyomuş 34ten sonrada dönme durumu var ama yer daraldığı için daha zor diyorlar.

ben normal doğum hikayelerini duydukça gaza geliyorum bu kadar normal ve güzel işleyen bir süreç neden kesikle bitsin diyorum bu güç bize verilmiş normal doğumu çok istiyorum aksi bir durum olmadıkça yapabileceğime inanıyorum. bide benim acı eşiğim biraz yüksek dayanırım herhalde

Dayanılir tabi adı üstünde normal doğum.seni bu arada tebrik ediyorum cesaretinden dolayı umarım hersey gönlünce olur

İki düz bi ters

Şükür idare ediyoruz klasik gebelik zorlukları dışında bişey yok sayılır
Sen nasılsın

Aynen çekirge iki düz bir ters ama hiç yapasim yok yunleri aldım ama artık annem yapsın yaaa.ee ilk erkek torunu olcak :)

Dayanılir tabi adı üstünde normal doğum.seni bu arada tebrik ediyorum cesaretinden dolayı umarım hersey gönlünce olur
teşekkür ederim umarım herkesin gönlüne göre olur doğumu. annem beni 4kilo doğurmuş normal. ben biraz onada güveniyorum sezeryandan acayip korkuyorum kısmet bakalım inşallah sorunsuz o zmana geliriz ve normal yapabilirim umarım

Evde olanlar nasıl vakit geciriyoruz yaaa patladım gidip alışveriş yapayım bari.oglumun daha hastane cikisi bile yok ortada gönlüme göre bişey bulamadim hiç biraz daha araştırayim bugün.

2. ve 3. yu cok begendım ama 3. daha cok ıcıme sındı.
eşim arıza cıkarıyor ama bu sefer yılmak yok

Canim bende gecen hafta wollex in su modelini aldim
http://m.n11.com/wollex-new-york-manhattan-travel-sistem-siyah-2-P41685501
Cok kullanisli ve saglam. Senin baktigin modelde uzerinde puset varken araba kapanmiyo yani bana kullanmasi zor geldi cunku bizim arabamiz yok ve otobuse minubuse binerken arabayi kapatip cocugu tutmak zor olacak, sana tavsiyem iyi arastir ve almak istediginden vazgecme esine israr et

Ben de normal dogum istiyorum pozitif normal dogum hikayeleri diye bi blog var her hikayeyi okurken agliyorum o kadar guzel bi an ki insallah bize de nasip olur

Anlıyorum canim. Kalbinin sesini dinle. Uzun uzun anlatmissin. Her ihtimali dusunmen lazim gercekten de. Bir de hala icerde maaslar varmis. Iyi düşünmek gerek. Esinin fikrini de al

Ben de normal dogum istiyorum pozitif normal dogum hikayeleri diye bi blog var her hikayeyi okurken agliyorum o kadar guzel bi an ki insallah bize de nasip olur
Bende okuyorum orayi daha doğrusu esimle okuyoruz o da anlasın bana destek olsun diye her okuduğumda agliyorum ve acayip gaza geliyorum

bende 4 kilo doğmuşum normal hemde ama kardeşlerimin doğumları çok maceralıerken doğum, dönmeme, eli başında çıkma gibi... hangisine güveneyim bilemedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…