Slm kızlar. .....
umarım hepiniz sağlıklı ve rahat bir gebelik geçiriyorsunuzdur
Dayanılir tabi adı üstünde normal doğum.seni bu arada tebrik ediyorum cesaretinden dolayı umarım hersey gönlünce olurben normal doğum hikayelerini duydukça gaza geliyorum bu kadar normal ve güzel işleyen bir süreç neden kesikle bitsin diyorum bu güç bize verilmiş normal doğumu çok istiyorum aksi bir durum olmadıkça yapabileceğime inanıyorum. bide benim acı eşiğim biraz yüksek dayanırım herhalde
bu ne raporu peki çalışamama raporumuCuma çıkıcam
Pazartesi gelmem ( Pazartesi kapattırmam lazım raporu )
Kontrolüm Cuma ama rapor için bi de Pazartesi gitmek lazım
3 gün 3 gündür
İki düz bi ters
Şükür idare ediyoruz klasik gebelik zorlukları dışında bişey yok sayılır
Sen nasılsın
teşekkür ederim umarım herkesin gönlüne göre olur doğumu. annem beni 4kilo doğurmuş normal. ben biraz onada güveniyorum sezeryandan acayip korkuyorum kısmet bakalım inşallah sorunsuz o zmana geliriz ve normal yapabilirim umarımDayanılir tabi adı üstünde normal doğum.seni bu arada tebrik ediyorum cesaretinden dolayı umarım hersey gönlünce olur
bu ne raporu peki çalışamama raporumu
Aynen çekirge iki düz bir ters ama hiç yapasim yok yunleri aldım ama artık annem yapsın yaaa.ee ilk erkek torunu olcak :)
2. ve 3. yu cok begendım ama 3. daha cok ıcıme sındı.
eşim arıza cıkarıyor ama bu sefer yılmak yok
Ben de normal dogum istiyorum pozitif normal dogum hikayeleri diye bi blog var her hikayeyi okurken agliyorum o kadar guzel bi an ki insallah bize de nasip olurben normal doğum hikayelerini duydukça gaza geliyorum bu kadar normal ve güzel işleyen bir süreç neden kesikle bitsin diyorum bu güç bize verilmiş normal doğumu çok istiyorum aksi bir durum olmadıkça yapabileceğime inanıyorum. bide benim acı eşiğim biraz yüksek dayanırım herhalde
amin inşallah :) bende okuyim bakiyimBen de normal dogum istiyorum pozitif normal dogum hikayeleri diye bi blog var her hikayeyi okurken agliyorum o kadar guzel bi an ki insallah bize de nasip olur
Anlıyorum canim. Kalbinin sesini dinle. Uzun uzun anlatmissin. Her ihtimali dusunmen lazim gercekten de. Bir de hala icerde maaslar varmis. Iyi düşünmek gerek. Esinin fikrini de alahh ahhişimi sevıyorum 9. yılımın ıcındeyım bu fabrıkada, nereye gırersem gıreyım emınımkı boyle bır yer olmaz sadece maas duzenı olur baska yerın okadar :S
1-Suan aslında en mantıklı bu gozukuyor, ama korkum ya iflas erteleme surecıne gırer ise ozaman tazmınatım ne olacak?
2-bu ay sonu maaslarımızın yatacagını soyluyor, ıcerıdekı maaslarımızda
3-Mudurum sen tazmınatını fln alıp işten cık ıstersen kurtar paranı , durumlar duzelır ıse donmek ıstedıgınde ara gerı alacagım seni dıyor.. (ama soyle hısedıyorum burası kuculmeye gıdecek bence ve kım kendı cıkarsa dıye bakıyorlar , ve benıde cocuk olunca nasılsa calısmak ıstemez gozu ıle bakıyorlar ben oyle hısedıyorum hısettırıyorlar .. kuculmeye gıdeceksede kendılerı kovsunlar ıhbarımıda alayım oyleyse
4- sımdı cıksam tazmınatı hemen vermıyorlar - 3-4 ay once cıkanlar alamadı hala , ben hıc degılse dedıgın ıcı ızınde alacagım 4 ayda olsa..
Bende okuyorum orayi daha doğrusu esimle okuyoruz o da anlasın bana destek olsun diye her okuduğumda agliyorum ve acayip gaza geliyorumBen de normal dogum istiyorum pozitif normal dogum hikayeleri diye bi blog var her hikayeyi okurken agliyorum o kadar guzel bi an ki insallah bize de nasip olur
teşekkür ederim umarım herkesin gönlüne göre olur doğumu. annem beni 4kilo doğurmuş normal. ben biraz onada güveniyorum sezeryandan acayip korkuyorum kısmet bakalım inşallah sorunsuz o zmana geliriz ve normal yapabilirim umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?