2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

heee birde o mesele var dimi, ilk başta bende iki isim gibi düşündüm ama kv çok ilgisiz olunca caydım valla, eşimede tek isim olsun dedim diretmedi Allahtan zor işler yainşallah içine sinen güzel bi isim olur:)

heee birde o mesele var dimi, ilk başta bende iki isim gibi düşündüm ama kv çok ilgisiz olunca caydım valla, eşimede tek isim olsun dedim diretmedi Allahtan zor işler yainşallah içine sinen güzel bi isim olur:)
İnşallah canım ... Hepimiz için öyle olur umarım..

buda bızden haller , uzerımdekı bol dıye topladım , yalnız benım gobek bırraz garıp egrıler cızıyor bugun kızım nasıl duruyorsa artık
bnm göbeğim daha aşağı indi seninki hala yukarıda duruyor.gerçi aramızda bir ay var nerdeyse. seninki de o zamana kadar iner sanırım. ama karnın ba büyümüş ve sivri. erkek derler bide böyle olunca. seninki kızmış ama. maşallah diyelim.nazar değmesin.

Geçen gün arkadaşımla konuşmuştuk eksiklerden birininde çanta olduğunu söylemiştim, öğlen aradı bi kaç arkadaşım birleşip çanta alacaklarmış çok mutlu oldum modelde kararsız kalmışlar senin istediğin olsun diyorlar bende karar veremedim
kızlar sizce hangisi daha güzel vede kullanışlı olur
http://www.picabo.com.tr/coco-mamma-mira-anne-bebek-bakim-cantasi-peri-tozu-grisi
http://www.okiedog.com.tr/sumo/248-dahoma-sumo-big-bag-oyster-grey.html
Her ikisininde farklı renkleri mevcut

bazen daha yukarda gıbı gelıyor hatta bana karnım =)
senın bebek donmustur belkı benımkının kafa yukarıda hala =)
hepımzıe masallah nazar goz degmesın ıns =)

ikinci çok ciciymiş

Ne ince düşünmüşler
Birinci güzel gibi

ya ben 70 olmuşum ama 64 le başlamıştım inşallah daha da almam çok ağır hissediyorum kendimi

Sen bişey almamışsın ki 6 kilocuk
Ben +15 almışım şimdi bu göbek çatlamasın da napsın

Kendine pijama takımı vs. aldın mı
Hastane çantasına konacak şeylere öncelik verebilirsin
hım evet pijama işini ve biberonu da unutmamak lazım. yakıt tasarrufu işininde bi hesaplama olayı var ama bende tam bilmiyorum. bazıları kettle alırken bile hesaplıyor o kettle şu kadar yakar bu şu kadar yakar diye.
Elektrik Tüketimi (kw/saat) 2.5 kWh mış senin baktığının. başka baktıkların varsa bi karşılaştır bakalım. bide en az yakan elektirikli ısıtıcı diye ara bakalım istersen en az ne kadar yakıyormuş ki acaba bunlar normal mi az mı çok mu ben de pek anlamıyorum yakma işinden.

kızlar bende 53 ile başladım en son 63'tüm bakalım haftaya tartılınca belli olacak ak koyun kara koyun doktor 20 gün sonra 3 kilo alarak gelme demişti 65 kilo da anlaşalım dedi tamam dedim umarım 65'i geçmemişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…