2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahlas arkadaşım okiedog almıştı, bana da ondan önerdi çok kullanılşlı ve sağlam diye. diğeri de güzelmiş ama bence okiedog daha güzel. ben çok pahalı diye alamadım şimdilik ama alacak olsam okiedog olanı alırım kesinlikle. I incir59

Kızlar kontrollerinize sabahtan gidin derim:) gerçi bunu ben bu kontrolümde yapamayacağım ama tartı da bir iki kilo daha az geliyorsunuz.. derler ya bi de en doğru kilo sabahtan ilk tartıldığın kilo dur diye...

senben60 aa biz aynı sayılırız seninle:) bende 1.70 im şuanda 76 kiloyum. doğuma kadar bi iki üç kilo daha alırım heralde :)

buda bızden haller , uzerımdekı bol dıye topladım , yalnız benım gobek bırraz garıp egrıler cızıyor bugun kızım nasıl duruyorsa artık

Maşallah Canım Göbüşün de dik duruyor çevremde gördüklerim de bu şekilde dik benim nedense göbeğim aşağıda duruyor sebebini çok merak ediyorum

ikinci çok ciciymiş
Çanta ararken bende bunu gördüm ve çok beğenmiştim ama tuzlu gelmişti biraz şimdi diğerini de görünce seçemedim
Ne ince düşünmüşler
Birinci güzel gibi
Valla bende çok mutlu oldum üniversiteden arkadaşlarım ama hala muhabbetimiz devam ediyor farklı şehirde olunca kışın doğuma gideriz/gidemeyiz hediyemizi alalım demişler

ayy naz koymayın gerçekten çok nazlı oluyorlar. bende kardeşimde naz istemiştim. vazgeçtik :)

bugün sabahtan abimin eşiyle alışverişe çıktık bütün eksikleri abim tamamladı bizi çok mutlu etti :)

kızım çok şanslı kayınvalidem görümcem 2 abim bütün eksikleri tamamladılar.. ben bi beşik aldım ikeadan o kadar..

Kızım sanırım gerçekten şanslı bahtıda açık olsun inşşş yavrumun.. Yavrularımızın...

bende az önce tartıldım 1.60 ım bende 69 çıktım bi süredir aynı kiloda olmak da güzel..
Evet güzel .. asıl benim derdim kilo almak değil de sanki çok kilo alınca bebeğim gelişmez gibi bir düşünce oluştu ilk şeker yüklemesinde değer biraz yüksek çıkınca sanki bebeğimin organ gelişimini etkilecek gibi korkuyorum...

Bende 55-56 arası hamile kaldım öğlen evde tartıldım 67 çıktım 70 i geçersin diyorlar bide son bi kaç gündür ki şiştiğimi farkediyorum önceleri hiç çorap izi olmazken son 2 gündür bakıyorum çorap resmen oturmuş bileğe

Güle güle kullansın yavrun
Hadi gözün aydın rahatlamışsındır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…