Sen bişey almamışsın ki 6 kilocuk
Ben +15 almışım şimdi bu göbek çatlamasın da napsın
buda bızden haller , uzerımdekı bol dıye topladım , yalnız benım gobek bırraz garıp egrıler cızıyor bugun kızım nasıl duruyorsa artık
herkesn belli bi düzeni oluyor işte onu bende yaptıramam.. ama nasıl olcak bilmiyorumBen dün çıktım tepelere dolapları silerken tavsiye etmem :) Ama dolap içleride başkasına temizletilmiyor
Çanta ararken bende bunu gördüm ve çok beğenmiştim ama tuzlu gelmişti biraz şimdi diğerini de görünce seçemedimikinci çok ciciymiş
Valla bende çok mutlu oldum üniversiteden arkadaşlarım ama hala muhabbetimiz devam ediyor farklı şehirde olunca kışın doğuma gideriz/gidemeyiz hediyemizi alalım demişlerNe ince düşünmüşler
Birinci güzel gibi
ayy naz koymayın gerçekten çok nazlı oluyorlar. bende kardeşimde naz istemiştim. vazgeçtik :)benimde çok umudum yok aslında... bu gidişle benim dediğim olacak gibi.. koysa koysa Yarennaz yapar ismi :) onu da annesi iki de bir naz naz diye söylenip duruyor bazen.. sanki onun da dediğini koyalım gibi yol yapıyor... o öyle naz dedikçe beni itiyor ..
buda bızden haller , uzerımdekı bol dıye topladım , yalnız benım gobek bırraz garıp egrıler cızıyor bugun kızım nasıl duruyorsa artık
bebeği ilk zamanlar tülbentle yıkamak gerekiyormuş. en hassas yıkama malzemesi oymuş.yada hiçbirşey sürmeden sadece ellerimizle yıkayacakmışız.Tülbent niye alıcaz
bende az önce tartıldım 1.60 ım bende 69 çıktım bi süredir aynı kiloda olmak da güzel..Ya dedim boylusun sen belli :) 1,60 ım ben en son 69 geldim
birde sen bnm hissettiğim ağırlığı düşün. 16 kilo taşıyorum hergünya ben 70 olmuşum ama 64 le başlamıştıminşallah daha da almam çok ağır hissediyorum kendimi
6 kilo ama göbek maşallah, sen +15 diyosun hiç belli değil ki bende öle olayım istiyorum
Evet güzel .. asıl benim derdim kilo almak değil de sanki çok kilo alınca bebeğim gelişmez gibi bir düşünce oluştu ilk şeker yüklemesinde değer biraz yüksek çıkınca sanki bebeğimin organ gelişimini etkilecek gibi korkuyorum...bende az önce tartıldım 1.60 ım bende 69 çıktım bi süredir aynı kiloda olmak da güzel..
bugün sabahtan abimin eşiyle alışverişe çıktık bütün eksikleri abim tamamladı bizi çok mutlu etti :)
kızım çok şanslı kayınvalidem görümcem 2 abim bütün eksikleri tamamladılar.. ben bi beşik aldım ikeadan o kadar..
Kızım sanırım gerçekten şanslı bahtıda açık olsun inşşş yavrumun.. Yavrularımızın...
aa yok yok sende çok kilo almamışsn göbek var bi. maşallahBende çekindim şimdi lavaboda
Eki Görüntüle 1381839 Eki Görüntüle 1381842
İkinci pozdan utandım biraz ama salaş üstündeki diyosunuz sonra napim açtım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?