2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şükür idare ediyoruz klasik gebelik zorlukları dışında bişey yok sayılır
Sen nasılsın[/QUOTE]

Bende iyiyim canım. Sürekl yyazamıyorum. Ama sizi takip ediyorum. Elimden geldiğince okumaya calisiyorum

Günaydın bayanlar ve tatlı bebişler Saat 6 da kalktım ve hiçbir işimde yok yatakta oyalanıyorum pc ile ,artık gerçekten çok sıkıldım bebişim sağlıkla gelsin sonrada lütfen atanayım Allahım Çalışanlar zorlanıyor ama en azından doğumdan 4-5 ay sonra bir işiniz olacak biliyorsunuz bizim durum çok belirsiz , Atamam olsun istiyorum ama bulunduğum il olmaz büyük ihtimal artık bebekle yollara düşücez öyle olursa onada razıyım gerçi 1 yıl sonra tayin isterim ayyyyyyy ağlıycam şimdi ya Kafamda 100000 soru offf

bende yağlı peteklerin iyi olduğunu duymuştum. Sen zaten sürekli kullanmayacaksın demi ısıtıcıyı.

Cekirgee ya onlar da geç ısıtıyo anladığım şeylerse

ben istiorum ki takiym hemn 10dkda ısıtsın yıkayalım bebeği bitsin işi kaldıralım

koçtaşta kumtelin 50 liralık bi ısıtıcısı var onu almayı düşünüıorum ztn 15 dk kullancm

GÜNAYDIN ANNİŞLER... uykusuzluk sorunu çekmiyordum kendime maşallah diyordum ama bu gece bende sıkıntılıydım... kızım hiç durmadı kımıl kımıl... bi de babası benden sonra yattı ben uyuyorum o sırada.. gelmiş kafasını göbeğime dayamış kızıyla konuşuyor sessiz sessiz... o da tabi sese duyarlı artık tekmeleriyle kımıldamasıyla babaya cevap veriyor bir ara durdurmak istedim yapma dicektim hoşuma da gitti baba- kızın diyaloğu:) sonrasında mide yanması .. bi sacıklık bastı belli bir süre uyuyamadım.. artık biraz yastığımı yüksek tuttum o sırada uyuya kalmışım..

ebebekte kampanyalı bi evtipi anakucağı var 60 a inmiş ama gerçeğini görmeden almaya cesaret edemedim ben de

siteden bak istersen kampanyalar bölümüne

fisherprice düşünmüştüm ben de, sonra gereksiz mi d,ie almadım

kızlar günaydın dün giremedim hastahaneden işe geç gelince masamı anca topladım dün paşamla hastahaneye gittik kilomuz 2260 gram olmusuz teyzeleri paşamız çok saçlıymış herşeyimiz iyimiş allaha şükür suyumuz falan.ama tek üzücü nokta doktorumuz gidebilirmiş inş.bizi doğurtmadan gitmez bu saatten sonraa:-((

kıyamam canım bende uyuyamıyorum kaç kere kalkıyrum gece bilmiyorum yanii:-((

sacları bellı oluyor mu

herkese günaydınn , Bugun topık komple uykusuz sanırım , evde olanlar yıne gunduz arayı kapatırsa işe gıdenlere Allah daha bı cok yardım etsın, bende 12 de yatıp 5 te kalksamda aldım yınede uykumu cok sukur gece sadece 1 kere kalktım 3 te ,

valla canım yüz üstü yatıyomus doktor bunlar saçları dedi bende gördüm bişeyler ama tabi doktor demese saç olduğunu anlamazdım doğunca görcez bakalım gerçekten saçlımı olcak)

hadı hayırlısı bakalım saclımı gelecek sacsızmı =) masallah bebısıne saglıklı gelsınde kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…