halılarımda yıkamadan geldi sonunda bir daha kış döneminde halı yıkatmam heralde neyseki mis gibi olmuşlar
bende yağlı peteklerin iyi olduğunu duymuştum. Sen zaten sürekli kullanmayacaksın demi ısıtıcıyı.
Bu saatte yarın işe gidecek birinin uykusu neden kaçar ki
son sorum kimsecikler kalmamış ama yarın görünce yazarsanız artık :)ev tipi anakucağı alan varsa öneride bulunabilirmi kızlar yada beğendiğiniz ev tipi anakucağı ? tiny ove, nuna filan beğendim ama onlarda baya pahalı varsa daha uygun ve işlevsel onu alayım diyorum size sorayım dedim ...
günaydın kızlar her sabah cumartsiye kaç gün kaldı diye şafak sayarak uyanıyorum 13şubat gelsede izne çıksam artık çok sıkıldım
kıyamam canım bende uyuyamıyorum kaç kere kalkıyrum gece bilmiyorum yanii:-((GÜNAYDIN ANNİŞLER... uykusuzluk sorunu çekmiyordum kendime maşallah diyordum ama bu gece bende sıkıntılıydım... kızım hiç durmadı kımıl kımıl... bi de babası benden sonra yattı ben uyuyorum o sırada.. gelmiş kafasını göbeğime dayamış kızıyla konuşuyor sessiz sessiz... o da tabi sese duyarlı artık tekmeleriyle kımıldamasıyla babaya cevap veriyor bir ara durdurmak istedim yapma dicektim hoşuma da gitti baba- kızın diyaloğu:) sonrasında mide yanması .. bi sacıklık bastı belli bir süre uyuyamadım.. artık biraz yastığımı yüksek tuttum o sırada uyuya kalmışım..
kızlar günaydın dün giremedim hastahaneden işe geç gelince masamı anca topladım dün paşamla hastahaneye gittik kilomuz 2260 gram olmusuz teyzeleri paşamız çok saçlıymış herşeyimiz iyimiş allaha şükür suyumuz falan.ama tek üzücü nokta doktorumuz gidebilirmiş inş.bizi doğurtmadan gitmez bu saatten sonraa:-((
valla canım yüz üstü yatıyomus doktor bunlar saçları dedi bende gördüm bişeyler ama tabi doktor demese saç olduğunu anlamazdım doğunca görcez bakalım gerçekten saçlımı olcaksacları bellı oluyor mu
valla canım yüz üstü yatıyomus doktor bunlar saçları dedi bende gördüm bişeyler ama tabi doktor demese saç olduğunu anlamazdım doğunca görcez bakalım gerçekten saçlımı olcak)
hadı hayırlısı bakalım saclımı gelecek sacsızmı =) masallah bebısıne saglıklı gelsınde kuzucuk
Yarin randevum var dr sorayim normal sezeryan 700 epidurel 350 toplsmda 1000 tl olur demisti 2 gun olduysa tum hastanelere bilgi gitmistir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?