2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benım hastanede sezeryan fıyatı tek ve epıdural farklı yok , ama ozel saglık sıgortası var dıyemı oyle bılmıyorum

günaydın herkese. çogunluk uykusuzluktan yakınmış. artık doğal son aylardayız. allahtan ki kış hamileliği geçiriyoruz. yoksa işimiz çok daha zor olucaktı. :)

bu hafta bende oleyım , bu hafta hıc gecmedı sankı..
neysekı cuma gunu gelmeyecegım işe calısabılır raporu almaya gıdecegım :)
ay aynen cnm ya geçmedi bu hafta bende haftaya cuma alıcam raporumu 2 hafta çalışım gidicem 1 ay kadar dinlenmek istiyorum.. çocuğu olan arkadaşım yapabildiğin kadar keyif yap kendine vakit ayır bi daha çok zor dedi :) kitap oku, film izle, tembellik et fln dedi onları uygulicam inşallah

Kızımın ismini eslem vericektik ama kelime manası farklıymış o yuzden vazgeçtik kız ismi önerisi olan var mı kızlar

o isme çok alıştıysanız esila, elisa gibi isimler de var anlamlarını bilmesem de...
iki isim için de "eylül masal"ı çok beğenmiştim
alya da benim güçlü alternatiflerimdendi
ırmak, nehir, defne, ipek, pelin, melisa da klasik isimlerden beğendiklerim

böbrek büyümesini nasıl teşhis etti ki doktor?

Saçlarının çok olduğunu anlayabiliyorlar mı

branş ne canm

benimde en son tahlillerde 300 küsürlerde çıktı, trigliserit felan da yüksekti canım sıkıldı az araştırdım meğerse hamilelikte özellikle son 3 ayda zaten çıkarmış..

benim de öyle...

yumurtanın beyazını ye, treyağ katıyağ falan yeme dikkat et dedi

az kaldı , sıkma canını , bobrek buyumesı bendede var agrıda yapıyor , dr banada gerek yok takılmasına dedı , bellı bı sınırı varmıs ozaman takmak sart oluyormus ,
ve hamılelıkte bobrek buyumesı normal bırseymıs, dogumdan sonra gecıyormus cogu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…