asker gibiyim şafak sayıyorum hergün :))evetttt 13 subat gelsınnnn =) bende 13 subatta cıkıcam
asker gibiyim şafak sayıyorum hergün :))
ay aynen cnm ya geçmedi bu haftabu hafta bende oleyım , bu hafta hıc gecmedı sankı..
neysekı cuma gunu gelmeyecegım işe calısabılır raporu almaya gıdecegım :)
Kızımın ismini eslem vericektik ama kelime manası farklıymış o yuzden vazgeçtik kız ismi önerisi olan var mı kızlar
Kızlar ya rica etsem aldığınız arabalarin fotosunu bu mesajımi alintilayarak yollar misiniz?
Tişikirlir
Bizim cıcılerımız hazırlanıyorrrr =)) Eki Görüntüle 1382993 Eki Görüntüle 1382994 Eki Görüntüle 1382995
bugn kontrole gıttık kızlar oglusumun gelişimi cok sukur cok ıyıymıs ama benım sag bobregımdekı buyume 33 mm olmuş ve dr stent takılması gerek dıyo yoksa bobregımde kalıcı hasar olabılırmıs eger taktırırsamda erken dogum olabılır off kızlar ne yapacagımızı sasırdık
Çok güzel olmuşlar yapanların ellerine sağlık :)Bizim cıcılerımız hazırlanıyorrrr =)) Eki Görüntüle 1382993 Eki Görüntüle 1382994 Eki Görüntüle 1382995
Şişko olmak ne zormuş ayak tırnağımı zor kestim
Diren çekirge az kaldı diyorum kendi kendime ( :
Saçlarının çok olduğunu anlayabiliyorlar mıkızlar günaydın dün giremedim hastahaneden işe geç gelince masamı anca topladım dün paşamla hastahaneye gittik kilomuz 2260 gram olmusuz teyzeleri paşamız çok saçlıymış herşeyimiz iyimiş allaha şükür suyumuz falan.ama tek üzücü nokta doktorumuz gidebilirmiş inş.bizi doğurtmadan gitmez bu saatten sonraa:-((
branş ne canmGünaydın bayanlar ve tatlı bebişlerSaat 6 da kalktım ve hiçbir işimde yok yatakta oyalanıyorum pc ile ,artık gerçekten çok sıkıldım bebişim sağlıkla gelsin sonrada lütfen atanayım Allahım Çalışanlar zorlanıyor ama en azından doğumdan 4-5 ay sonra bir işiniz olacak biliyorsunuz bizim durum çok belirsiz , Atamam olsun istiyorum ama bulunduğum il olmaz büyük ihtimal artık bebekle yollara düşücez öyle olursa onada razıyım gerçi 1 yıl sonra tayin isterim ayyyyyyy ağlıycam şimdi ya Kafamda 100000 soru offf
benimde en son tahlillerde 300 küsürlerde çıktı, trigliserit felan da yüksekti canım sıkıldı az araştırdım meğerse hamilelikte özellikle son 3 ayda zaten çıkarmış..
bugn kontrole gıttık kızlar oglusumun gelişimi cok sukur cok ıyıymıs ama benım sag bobregımdekı buyume 33 mm olmuş ve dr stent takılması gerek dıyo yoksa bobregımde kalıcı hasar olabılırmıs eger taktırırsamda erken dogum olabılır off kızlar ne yapacagımızı sasırdık
böbrek büyümesini nasıl teşhis etti ki doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?