2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel görünüyorlar... emziklerin tül içerisinde olması da güzel olmuş.. turkuaz ile fuşya olanlar kurabiye değilmi .. bunları sen mi yapıyorsun.. yaptırıyormusun

tesekkurler =) evet turkuaz ve fusya olanlar kurabıye =)
yengem yapıyor bana sagolsun,kendı fıkrıydı =)

Günaydın
Herkes uykusuz gecelere geçiş yapmış.
Benim oglus biraz düzeldi çok şükür ama gece yatırmak sorun oldu. Benim uykum var sipanin yok. Artık ona ninni söylerken saçmalama ya başladım Uyusa da uyusam diye. Burnunu açtık sonra uyudu bu sefer benim uykum kaçtı.

Şişko olmak ne zormuş ayak tırnağımı zor kestim
Diren çekirge az kaldı diyorum kendi kendime ( :

corap gıymek , bot gıymek ,tırnak kesmek, yere bırsey dustugunde almak hepsı ıskence
benım tırnaklarımı kestıgımı gorunce esım cok kızıyorrr zorla tutuyor kendı kesıyor utanıyorum , bı savas verıyoruz pes edıyorum en son

daha da ıyı olacak en kısa surede ıns , Allah sıfa versın

kızlar bende çatlak değil de....

karnımın üzt tarafında yani göğzümün altında minikcik minicik kırmızı etbeni gibi bişeler çıkmış yani et beni diil de kırmzıı minicik kabartı bikaç tane ve fena kaşınıyo

ne onlar yaa

lierac kullanıyorum o bölgeye sürmüyorum artı alerji mi acaba die

ben eşimin yanında bile tırnak kesmem niyeys ebenim için mahrem bişedir o

hoşlanmadığımı bilio eşim de başka odada keser

mutfakta da salata falan yapıorum yere ne düşse bırakıorum eşim alır die eşim bi gelio yerle rçöplük:)
sen kaldırrısın die almadım diorum, e ii yapmışsın dio:)

mutfakta da salata falan yapıorum yere ne düşse bırakıorum eşim alır die eşim bi gelio yerle rçöplük:)
sen kaldırrısın die almadım diorum, e ii yapmışsın dio:)

Ben alıyorum ya , bazen hala yavas hareket etmeyı ogrenemedıgımı farkedıyorum :S eşim bu konuda kızıyor bayaa bana hepsı benım yapabılecegım seyler nıye rıske atıyorsun dıye.ona kalsa mum gıbı oturayım hıc bıseye elımı surmeyeyım=)

ben eşimin yanında bile tırnak kesmem niyeys ebenim için mahrem bişedir o

hoşlanmadığımı bilio eşim de başka odada keser

bende yanında kesmıyorum kı aynı evde yasıyoruz , sesın cıkmadı napıyorsun dıye gelıyor yanıma goruyor halıyle =) salonda odada vs tırnak kesmem bıde banyoda hallederım o ısı ,

biz köşe koltuğunu yatak gibi açıp oturuyorz genelde yayıla yayıla
bazen de fazla yayılıyorum belim boşlukta kalıo kalkamıorum eşim elimden çekmeden
öle aciz kalınca kendimi ters dönmüş hamam böceği gibi hissediorum:)

Tam işkence bunlar tırnaklarımı iyi kötü kesiyorum, ama ayakkabı bide üstelik bağcıklı eşim varken o bağlıyodu şimdi annem allah razı olsun o bağlıyo bi duygulanıyorum ki

bende yanında kesmıyorum kı aynı evde yasıyoruz , sesın cıkmadı napıyorsun dıye gelıyor yanıma goruyor halıyle =) salonda odada vs tırnak kesmem bıde banyoda hallederım o ısı ,

ofiste, serviste bile kesenler var, sinir oluorum
hadi evinde de nerde kesersen kes de m,illetin yanında ne alaka yuh

ya sorma o hallerımız hepımızın hemen hemen aynı emınım ve cok komıgızzzzz =)))

canim uzulerek soyluyorum ki onlar catlak bende de basta oyleydi yavas yavas aciliolar uzuyorlar.. Üzgünüm

Günaydin herkese cok yorgunum dun temizlik yapmistim butun gece uyuyamadim cok yorgun olmama ragmen...

Az degil canim. Bebegimin kilosu boyu gelişimi gayet saglikli cok şükür ramamen bebege faydali seyler tuketiyorum. Yazmıştım zaten. Cunku bende gebelik sekeri var

Senin de iyi canim 9 kilo. Unutmazsam foto koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…