Az degil canim. Bebegimin kilosu boyu gelişimi gayet saglikli cok şükürramamen bebege faydali seyler tuketiyorum. Yazmıştım zaten. Cunku bende gebelik sekeri var
5 kilo mu maşallah sana da bebişe deAz degil canim. Bebegimin kilosu boyu gelişimi gayet saglikli cok şükürramamen bebege faydali seyler tuketiyorum. Yazmıştım zaten. Cunku bende gebelik sekeri var
Çok şirin olmuşlarr.Bizim cıcılerımız hazırlanıyorrrr =)) Eki Görüntüle 1382993 Eki Görüntüle 1382994 Eki Görüntüle 1382995
Her gun yesil salata ve sık sık brokoli. Bolca zeytin. Peynirin her cesidinden deli gibi yiyorum. Her gun iki yumurta (genellikle) Birinin sarisini atiyorum. Ekmek hic yemiyorum. Cok canim isterse 1-2 etimek. Mumkun oldugunca gunde 1 ogun etli yemek veya normal et. Tavuk hic yemiyorum. Beyaz et yersem hindi eti tuketiyorum. Corba iciyorum ( ama brlirli corbalari) zeytin yagli yemek. Bolca ceviz findik badem yiyorum ( aslinda diyetimde sinirli). Arada az bulgur pilavi yiyorum kofte yaninda mesela genelde dışarıda yersem boyle yapiyorum cunku salata disardan yemiyorum. Sut yogurt tuketiyorum. Meyve cok az yiyorum. Yersem cilek yiyorum genellikle ya da yesil elma. Tabi gebelik sekerim oldugunu tekrar belirtiyim. Karbonhidratli, hamur isi, tatli vs hepsi yasakcanım neler tukettıgını yazarmısın sana zahmet , kendım ve bebegın kilosu ıcın degıl, ıyı kılosu bebısın bende ıyı gıdıyormusum ama , bebege faydalı seyler tuketıyormuyum acaba bende dıye dusunuyorum :S
Sanırım bu saatten sonra hiç deliksiz uyuyamayacağızGünaydın kızlar... gece uyuyamayıp şu an gözlerini kapatsa uyuyacak bir kişi de benim... deliksiz uyumayı özledim yahu
Her gun yesil salata ve sık sık brokoli. Bolca zeytin. Peynirin her cesidinden deli gibi yiyorum. Her gun iki yumurta (genellikle) Birinin sarisini atiyorum. Ekmek hic yemiyorum. Cok canim isterse 1-2 etimek. Mumkun oldugunca gunde 1 ogun etli yemek veya normal et. Tavuk hic yemiyorum. Beyaz et yersem hindi eti tuketiyorum. Corba iciyorum ( ama brlirli corbalari) zeytin yagli yemek. Bolca ceviz findik badem yiyorum ( aslinda diyetimde sinirli). Arada az bulgur pilavi yiyorum kofte yaninda mesela genelde dışarıda yersem boyle yapiyorum cunku salata disardan yemiyorum. Sut yogurt tuketiyorum. Meyve cok az yiyorum. Yersem cilek yiyorum genellikle ya da yesil elma. Tabi gebelik sekerim oldugunu tekrar belirtiyim. Karbonhidratli, hamur isi, tatli vs hepsi yasak
Maşallah ne güzel boş ver yapsın. Benimki yardım edeceğine iş çıkartır bana. Bütün işler çocuğun bakımı herşey bana bakar. Geçen hafta malum bölge temizliği yaptım. Tabii ayna yardımı ilecorap gıymek , bot gıymek ,tırnak kesmek, yere bırsey dustugunde almak hepsı ıskence
benım tırnaklarımı kestıgımı gorunce esım cok kızıyorrr zorla tutuyor kendı kesıyor utanıyorum , bı savas verıyoruz pes edıyorum en son
Benimki de bundan meltemcim
bendede var tek tük baldirlarimda inşallah catlak olmazlar rojdanin dediği gibi bnde lierac kullanıyorumkızlar bende çatlak değil de....
karnımın üzt tarafında yani göğzümün altında minikcik minicik kırmızı etbeni gibi bişeler çıkmış yani et beni diil de kırmzıı minicik kabartı bikaç tane ve fena kaşınıyo
ne onlar yaa
lierac kullanıyorum o bölgeye sürmüyorum artı alerji mi acaba die
Maşallah ne güzel boş ver yapsın. Benimki yardım edeceğine iş çıkartır bana. Bütün işler çocuğun bakımı herşey bana bakar. Geçen hafta malum bölge temizliği yaptım. Tabii ayna yardımı ile
linkiteki resmi acamadim anakurabiyeci arkadaşlar
ben şu baskılardan almışım kalıp snaıp
kalıp olmadan bunlarla şekil çıakrılmaz mı?
arkasında bi çubuk var itiyosun onla amaolur mu bilmioruım
http://www.tuanapastamalzemeleri.com/250-seker-hamuru-baski-cubuklari-seti-6li.html
Bakalım zaten iki çocuğa aynı anda yetisemem.kısıden kısıye degısıyor bu durum lar ya kımının ıcınde var kımıne soylemeden yapmaz , bebeıs olunca yardım etsınde o bıle yeter sana
Nasil yaptin ya benimde yapmam lazim lazere gidiyordum o yuzden cok az var kuafore bi gitsem hic bi anlami kalmaz lazerin.gitmek istemiyorum ama goremiom ki :)Maşallah ne güzel boş ver yapsın. Benimki yardım edeceğine iş çıkartır bana. Bütün işler çocuğun bakımı herşey bana bakar. Geçen hafta malum bölge temizliği yaptım. Tabii ayna yardımı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?